סקר: מתי תינוקכם החליף צבע עיניו ?

kastro

New member
סקר: מתי תינוקכם החליף צבע עיניו ?

מתי לדעתכם אמור צבע עיניים של התינוקות להתחלף ? ומתי אפשר לדעת שהצבע יהיה סופי ? מתי צבעו של תינוקכם התחלף ? ומה לגבי שער ?

איה28

New member
אצלנו

הרופאה אמרה שעד שנה יכול להתחלף הצבע. יעאה שלנו נולדה עם כחול כהה והיום יש לה צבע לא ברור אבל נוטה מאוד לחום....כל הזמן משתנה והיא בת 3.5 חודשים. אילה

צבע העיניים, צבע השיער וגם צבעו

של התינוק
עדיין לא התחלף (בן 9 חודשים וחצי). נולד בלונדיני עם עיניים כחולות וכך גם יישאר.

dafgol

New member
עיניים שלי ../images/Emo99.gif

בר נולד עם עיניים כחולות...תוך כמה שבועות הן הפכו לגוון ירוק ( לפחות משהו הוא ירש ממני ...
), היום בר בן תשעה חודשים וקצת...נראה לי שכבר לא ישתנו שוב... בר נולד עם שער כהה שאח"כ נשר , נכון להיום הוא בלונדיני.....

שאלה מצוינת

בדיוק היום צילמתי תמונה של העיניים של ענבר ואני מצרפת אותה. אני מקווה שישארו לה כאלה (בת כמעט חצי שנה). תומר כשנולד היו לו עיניים כחולות כהות בגוון אפרפר והן הפכו לירוק- חאקי בערך בגיל חצי שנה והיום הן חום בהיר. ענבר נולדה עם עיניים כחולות שרק הולכות ומתבהרות. לגבי השיער - תומר נולד בלי שיער ולאט לאט צימח שיער חום קצת בהיר - בדיוק בדיוק כמו של אבא שלי. ענבר גם נולדה בלי שיער, ואח"כ כשהתחיל לצמוח היה ג'ינג'י (כמו אחותי) ולצערי לאט לאט התכהה והיום יש לה שיער כמו של תומר - חום שטני. לגבי מתי אפשר לדעת - לדעתי צבע עיניים כבר לא משתנה אחרי גיל שנה, ולגבי שיער - אני מכירה מישהי שעד גיל 5 היה לה בלונד פלטינה, והיום חום בהיר.

איזה עיניים../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

גמני צילמתי בדיוק היום את העיניים של השוקיסט שלי... הם כחולות ירוקות לא ממש ברור, הוא בן 9 חודשים ונולד עם כחולות(כמו שלי) אבל עכשיו הם קצת יותר ירוקות והשיער הבהיר עם הגיל

שלנו התחלפו לכחול בגיל חודשיים

עידו נולד עם עיניים חומות - כן,כן - ובגיל חודשיים הן התחלפו לכחול ונשארו בינתיים כחולות. אחות טיפת חלב אמרה שאם הן התחלפו כבר, אז הן יישארו כחולות. לגבי השיער - נשר עד גיל 3 חודשים מהראש ומהגוף - לשמחתנו

אנידס

New member
אור נולדה עם עיניים כהות כמעט שחור

בגיל ארבעה חודשים התבהר לכחול בהיר. השיער היה שחור והתבהר לשטני וגם נהיה מתולתל. אני מחכה להפתעות נוספות.

טאש

New member
עיניים שלי.....

כשנדבי נולד, צבע העיניים שלו היה תעלומה גדולה. כולם כל הזמן ניסו לנחש. כל מי ששאל אותי התפלא לשמוע שאני לא יודעת מה צבע העיניים של הבן שלי (תמיד הייתי מזמינה "בוא תגיד לי אתה מה הצבע" ולאף אחד לא היתה תשובה. עכשיו, בגיל 8.5 חודשים, נראה לי שהצבע הסופי יהיה חום. צבע השיער גם מתחלף כל הזמן (מחום לגוון קצת ג'ינג'ולי), אבל זה באמת יכול להשתנות גם בגיל מאוחר. אח שלי היה צהוב עד גיל 6 ועכשיו הוא כמעט שחור.

במיוחד בשבילכן....

תראו מה קרה לשיער שלי...... היום הוא חום בהיר.....(והעיניים נשארו כחולות). <סתם "קולאז' מהיר....>

למעלה