סקר (מתחרה לשל גת)

johny_abola

New member
סקר (מתחרה לשל גת)

איזה פרסומת אהבתם לאחרונה? ואיזו ממש שנאתם?

efeinsch

New member
אם מדובר על האחרונות

אהבתי - ג.יפית מפרסמת את גולד-לייבל. אי אפשר לא להיקרע מצחוק כשהיא מבטאת את "לייבל" במבטא הכי ורשאי שקיים. אני הפכתי את הפרסומת הזו לקאלט. מומלצת לצפייה עם צלוחית געפילטע בתוספת א-ביסעלע חלעזעץ בצד. שנאתי - בר רפאלי מפרסמת את הדק של סמסונג.

johny_abola

New member
אחי,

אתה לא יודע עם איזו השפעה זרה אני ראיתי את הפרסומת הזו. חשבתי שאני בסרט רע

TIC

New member
שאלות קשות לשעות קשות

רעיון גרוע מבית סוני-אריקסון: שחקן כדורגל עם חשיפת יתר מפרסם מצלמה (סוג של). רעיון מוצלח מבית פלאפון: קיטש החנוכה. TIC.

johny_abola

New member
חנוכה - מהרעים של השנה

ולו רק בגלל איך שהצליחו לעשות שם פרסומת כל כך לא יהודית לחג כל כך יהודי

TIC

New member
חדל עם הקישקושים

בשם האב, הבן ורוח הקודש.
TIC.

10יוסי10

New member
תורי

אהבתי (ועדיין אוהב) להסתכל על בר. לא אהבתי - שוקו שוק החדש ("מעניין לי את הביצה, קומי קומי ביצה") לא ידעתי שמקאן מעסיקים ילדים בכיתה ג'.

yali

New member
עכשיו אני

שנאתי, שנאתי ושנאתי את הפרסומת של מפעל הפיס להגרלה של ה- 50 מיליון. תגידו .. אולי אמרו זאת לפני או שרק לי השיר הזכיר את המנגינה של ההוא ששר "בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון... בלה בלה בלה" ?? והאמת שלא אהבתי פרסומת ספציפית לאחרונה .. אולי רק את השירים.. טוב נו נפרגן קצת אז בחרתי ב- Hot למרות שיש לי יחסי שנאה אהבה איתם ! לילה טובבב ומחר .. סתם שתקנאו בי קצת אני על טיסה לתאילנדדדדדדדדד וויאטנם !

אהבתי את

אקסלנס נשואה (אם זה נחשב חדש), שנאתי את בר-סמסונג. אבל מה עם הפרסומות הגדולות באמת? נראה שכל מה שרוב מה שעושים היום יש לו תאריך תפוגה של שבועיים שלושה. מה עם אלו שזכורות ואהובות למשך שנים? שנעשה את מצעד כל הזמנים? (כמו בערוץ הבידור הישראלי) יכול להיות מעניין. מה החמישיה הפותחת שלכם?

gr8heart

New member
אז ככה:

ד א ג ו ת, א נ ח נ ו ד א ג ו ת. . . זה ממש הוציא אותי משלוותי! לעומת זאת, בר רפאלי יורדת, יוצאת מהפריים ואז מחליקה מעלה בעדינות... תקראו לי ילד, זה עדיין עושה לי את זה.

shedonYaar

New member
אהבתי

את הפרסומת העתידנית של פלאפון Q - יופי של ביצוע וקונפסט. שנאתי את הפרסומת של פלאפון עם הסופגניות. לא אמיתי, לא עובד, מזויף, חנוכה כריסמסי מדי.

אצלי

אהבתי את אקסלנס נשואה ואת של מגדל(גיא פינס מקפץ לו בשדות ירוקים) לא אהבתי את "בוא לסניף"

MaleMan

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif פרגון ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אם כבר מדברים על דברים טובים, אז אני מאוד אוהב את העבודה שענבר-מרחב-שקד-ניסן-שלוש-נקודות עושים לאקסלנס נשואה. קמפיין מעניין ישר לפנים, בלי אנלוגיות משעממות (מצפנים, ניצחונות, גפרורים ומרקרים). למרות שהסרט האחרון פחות טוב לדעתי מהשניים שקדמו לו, פשוט אומרים לך הכסף שלך אצלנו יכול לגדול יותר. רספקט

הפרומויים של ערוץ 10 +22 מגיע להם

לדעתי... אף אחד לא מחשיב אותם כפרסומות אך לדעתי יש כמה פרומויים שראויים לפרס והוקרה. הפרומו לארץ נהדרת... לתוכנית החדשה של צופית גרנט (למרות שזה חיקוי לפרסומת HP) , לתוכנית החדשה של ליאור שליין... וכדומה...

ad h o c

New member
אז ככה

אקסלנס נשואה - כל 3 הפרסומות ויותר מכל את השניה עם הילד שהלך ללמוד רפואה. פרסומת מעולה שמעלה לי חיוך כל פעם. אני ממש לא אוהב את הפרסומת של בזק עם ה 5 אג'.

למעלה