נצל"ש* אחי על זה שאתה סלייר קשוח וזה
P ProP E New member 25/11/06 #48 ונראה לי שהוא התכוון לזה שאתה מנצל את השירשור לצאת סלייר קשוח כאילונראה לי לא ידע מה הוא חשב
P ProP E New member 25/11/06 #35 אין מצב אחי? בן 12 וואוה אין לך אלוהים אתה אתה מטורף! מזה זה... אל תהיו חנונים "אני רק בן 12 חחח" כי שהייתי בכיתה ו' כבר היו לי כמה דברים בתיק אישי אז זה לא כזה מטורף...
אין מצב אחי? בן 12 וואוה אין לך אלוהים אתה אתה מטורף! מזה זה... אל תהיו חנונים "אני רק בן 12 חחח" כי שהייתי בכיתה ו' כבר היו לי כמה דברים בתיק אישי אז זה לא כזה מטורף...
T Tal126 New member 25/11/06 #39 חחח אני בן 12 והיו לי 4 על זה שזרקתי מסטיק על מורה, ופעם יירקתי על מורה, פעם קראתי לה זונה ופעם הלכתי מכות אם כמה ערסים
חחח אני בן 12 והיו לי 4 על זה שזרקתי מסטיק על מורה, ופעם יירקתי על מורה, פעם קראתי לה זונה ופעם הלכתי מכות אם כמה ערסים
K kbncba New member 25/11/06 #43 אופס אני בן 11 ו: פוצצתי כמה ילדים מכות השעו אותי קיללתי מורה השעו אותי זרקתי תפוח של אחד הילדים על מחונית השעו אותי ^^
אופס אני בן 11 ו: פוצצתי כמה ילדים מכות השעו אותי קיללתי מורה השעו אותי זרקתי תפוח של אחד הילדים על מחונית השעו אותי ^^