סקר משלי

mkarin

New member
לי, ידין.

עד כמה שאני אוהבת את ליאור אשכנזי והוא שחקן טוב, אני לא מתקשרת לדמות, לא מוצאת שום נקודת הזדהות איתו. העניין שלו מעניין, אבל קשה לי להתחבר ללא נקודת הזדהות.

טלינקה5

New member
../images/Emo6.gif

פנים נטולות הבעה... דווקא את ההבעה שלה אני לא סובלת... כמו של ילדה מעצבנת כזאת...

AmOctopus

New member
ממש לא...:/

הוא אמנם דמות קשה, אבל עם זה מאד אנושית. בהתחלה היה לי מאד קשה עם הדמות. רק אחר כך הבנתי שזה בגלל שיש הרבה קווי דימיון ביני לבינו.

מרק בצל

New member
עבורי הילדה ההיא המתעמלת

היא משעמת ופתטית, במיוחד לאור גילה הצעיר והשקיפות של מה שעובר עליה הכי מעניין: ידין

וואו!

חשבתי שאיילה מעניינת הכי הרבה.. בכל מקרה, אותי לא ממש מעניינים הזוג.. אמנם אני צופה בהם מידי פעם והם די מצחיקים אבל אני יכולה לוותר על הפרקים האלה ללא שום רגשות אשם
לעומת זאת - על איילה - אין מצב!

וואו!

חשבתי שאיילה מעניינת הכי הרבה.. בכל מקרה, אותי לא ממש מעניינים הזוג.. אמנם אני צופה בהם מידי פעם והם די מצחיקים אבל אני יכולה לוותר על הפרקים האלה ללא שום רגשות אשם
לעומת זאת - על איילה - אין מצב!

מרק בצל

New member
אני דווקא אוהב את הזוג!

בשבילי הכי מעניין: ידין ואחר כך בסדר יורד נעמה הזוג מה שמה המטפלת שלו ואיילת

wasaby

New member
אני לא אוהבת את הזוג

יש בהם משהו סיזיפי, בכל טיפול נראה כאילו הוא יורד לשורש הבעיה שלהם ועוזר להם לגלות תגליות ענקיות על עצמם - ואז הם משתנים ולטיפול הבא הם כבר אנשים אחרים לגמרי עם סט חדש של בעיות ודפיקויות.

sigalit33

New member
עבורי- ידין

אני הכי פחות מתחברת אליו ולכן אם אני מפספסת אותו אז אני לא מרגישה נורא. למה זה כך? כנראה בגלל שאני לא מצליחה למצוא נקודות הזדהות איתו. אף אחת מהדמויות היא לא ממש אני, זה ברור, אבל בכל האחרות אני יכולה פה ושם למצוא משהו שאיתו אני מתחברת. למשל אצל הזוג - שאותם אני הכי אוהבת, אני מאד אוהבת את הדיאלוגים השנונים שמועברים ביניהם כמו פינג פונג, זה פשוט עושה לי את זה.

הכי מעניינים אותי הפרקים עם ידין

בדיוק בגלל שהוא כזה שחצן וקשה לחבב אותו. הוא פשוט יוצא הכי מצחיק ואת הפרקים שלו אני הכי אוהבת. את איילה אני הכי אוהבת כדמות כי היא אנושית ורגישה ואינטיליגנטית וגורמת לי לרצות לעטוף אותה ברכות. את הזוג בהתחלה לא אהבתי במיוחד, אבל עכשיו אני אוהבת יותר. גילה מעצבנת אותי, אבל הדינמיקה בינה לבין ראובן מסקרנת, ונעמה קצת מעניינת, קצת מעצבנת, אבל בגלל כל הקטע של ההעברה הארוטית הסיטואציה מעוררת עניין.

למעלה