סקר-משחקים

mmad il

New member
סקר-משחקים

טוב אז כל אחד יכתוב איזה משחקים יש לו, ואיזה משחקים היה רוצה שיהיו לו אז אני מתחיל המשחקים שיש לי snood - משחק ממכר בטירוף zoo tycoon - ילדותי, אבל נחמד 4x4 evolution 2 - משחק המירוצים הכי טוב למק משחקים שהייתי רוצה שיהיו לי רולקוסטר טייקון זה משחק שהייתי רוצה, אבל חבל שאין גירסה למק, למרות שהיה פעם משהו לקלאסיק, נראה לי sim theme park אבל זה היה דיי עלוב מונופול, פשוט חייב שתהיה גירסה כלשהי של המשחק הזה לאיקס, כשהייתי קטן הייתי משחק בזה כל היום על קלאסיק, חבל. nba live+fifa אני מכור למשחקים האלה, חבל ש ea sports לא מוציאה גירסה למק

OrlyNL

New member
snood ../images/Emo99.gif

המשחק הכי ממכר שאני מכירה. יש לי גם את bejewled, ואני משחקת הרבה במשחקי פלאש און ליין. אה, ויש לי גם מלא משחקים של Hoyle - משחקי קלפים, משחקי לוח ומשחקי קזינו. גם אני הייתי שמחה לראות מונופול למאק, וגם גירסה מוצלחת לשבץ נא.

*GormE*

New member
אני רוצה ולא רוצה

SIMS (ובלי לצחוק עלי, בבקשה) כי אם יהיה לי את זה אני יודעת שלא אפסיק לשחק בזה. הנחמה שלי היא שבצבא התקנתי את המשחק+תוספת ואני משחקת בהמשכים כל פעם שאני סוגרת שבת

סמסא

New member
מה שהכי חסר לי במק

זה האלף לייף והיטמן... ובכלל, חוץ ממדאל אוף הונור אין כמעט משחקי גוף ראשון למק. מעציב. מישהו יודע אם משחקים לפיכסי עובדים טוב עם וירטואל פיכסי?

mmad il

New member
עובד נורא

שום דבר לא עובד טוב על וירטואל פיכסי

עוזיG4

New member
אז ככה...

כמו כולם... מכור ל- snood, unreal tournament 2004 Medal Of honor return to castle wolfenstein 4x4 Evulotion 2 ועוד על מיני משחקים קטנים ונחמדים.. באמת חבל על EA הייתי רוצה Need for speed למק... אולי אם קהילת המק תפעיל עליהם לחץ מספיק זה יעזור...

למעלה