יש כמה דברים שמפריעים לי אבל אם כל השאר יהיה טוב, אני לא בטוחה שאני אפסול... נמוך ממני רזה מאוד שיער על הפנים (צרפתי או לא, זה פשוט לא עושה לי את זה) שפתיים דקות ריח לא נעים
אם גבר הוא מתחת למטר שמונים, רוב הסיכויים שמי שהוא יצא איתה היא לא יפה, מה שאומר שמי שיוצאת עם מישהו שמתחת למטר שמונים היא לא יפה. אני לא מחשיבה את עצמי דוגמנית או יפהפיה אבל בהחלט נראית טוב ויש אומרים יפה ואני יצאתי עם לא מעט בחורים מעל מטר שמונים והסיבה היחידה שזה לא נמשך בגלל שהגובה שלהם מפריע לי. אני לא אצא עם מישהו מתחת לגובה 160 זה בטוח, גם 165 ס"מ זה עוד גבולי אצלי אבל מעל 180 ס"מ זה כבר יותר מדי בשבילי. הייתי נשואה מעל 10 שנים לגבר בגובה 192 וזה הספיק לי לכל החיים.
לי יש טעם קצת מוזר בנשים מבחינה חיצונית,זה לא משהו מוגדר. יותר קל לי להגיד מה אני לא אפסול מאשר מה אני כן... אולי הממ..שיער קצוץ או קרחת (זה כבר תלוי בעיניים ),ריח לא טוב.. זהו בערך, זה בעצם מביא אותי לתשובה אחת שהיא - כל מקרה לגופו. על טעם וריח.. עניין של בחירה אישית,את זה יודעים כשרואים. בדרך כלל אני נוטה לשים דגש יתר (מבחינת משיכה ולא פסילה) על עיניים במיוחד על פנים ועל נקודות חן או נמשים
אבל על סוג של תווים שנותנים הבעות מסויימות בפנים, שאני לא יכולה לחיות איתם... על גברים עם מראה "רך" (לא קשור לשמן/רזה ולא חושבת שאני יכולה להסביר) אין מצב לנמוכים או לשעירים מידי האמת שאני די בררנית