סקר מראה חיצוני

passioneta

New member
סקר מראה חיצוני

על איזו תכונה חיצונית ישר תפסלו מישהו?

passioneta

New member
I will not date

Someone who is: 1. short 2. has boobs (I want mine to be the only ones there)...

אממ אממ.... חצ'קונים- אני ../images/Emo23.gif

רציני לחלוטין
אוהב גם שחורים.... להוציא.

alto4

New member
../images/Emo6.gif חחח...

וואלה הצחקת אותי.. מה אתה מזוכיסט?

עדי2211

New member
קסיסת ציפורניים, נמוך, עודף שיער

אבל ברמות...(לא 4 וחצי שערות) משהו באמת מפחיד...

Puzzluna

New member
שאלת מיליון הדולר.....

יש כמה דברים שמפריעים לי אבל אם כל השאר יהיה טוב, אני לא בטוחה שאני אפסול... נמוך ממני רזה מאוד שיער על הפנים (צרפתי או לא, זה פשוט לא עושה לי את זה) שפתיים דקות ריח לא נעים

bhmi100

New member
מנסיון עגום גבר נמוך ממטר ושמונים

לא יכול לצאת עם בחורות יפות.

Jen74

New member
אני רוצה לראות אם הבנתי

אם גבר הוא מתחת למטר שמונים, רוב הסיכויים שמי שהוא יצא איתה היא לא יפה, מה שאומר שמי שיוצאת עם מישהו שמתחת למטר שמונים היא לא יפה. אני לא מחשיבה את עצמי דוגמנית או יפהפיה אבל בהחלט נראית טוב ויש אומרים יפה ואני יצאתי עם לא מעט בחורים מעל מטר שמונים והסיבה היחידה שזה לא נמשך בגלל שהגובה שלהם מפריע לי. אני לא אצא עם מישהו מתחת לגובה 160 זה בטוח, גם 165 ס"מ זה עוד גבולי אצלי אבל מעל 180 ס"מ זה כבר יותר מדי בשבילי. הייתי נשואה מעל 10 שנים לגבר בגובה 192 וזה הספיק לי לכל החיים.

תשובה והיפוכה ../images/Emo66.gif

קודם כל קבלי סחטיין על השינוי שפת הכתיבה
לי יש טעם קצת מוזר בנשים מבחינה חיצונית,זה לא משהו מוגדר. יותר קל לי להגיד מה אני לא אפסול מאשר מה אני כן... אולי הממ..שיער קצוץ או קרחת (זה כבר תלוי בעיניים ),ריח לא טוב.. זהו בערך, זה בעצם מביא אותי לתשובה אחת שהיא - כל מקרה לגופו. על טעם וריח.. עניין של בחירה אישית,את זה יודעים כשרואים. בדרך כלל אני נוטה לשים דגש יתר (מבחינת משיכה ולא פסילה) על עיניים במיוחד על פנים ועל נקודות חן או נמשים

קשה לתאר

אבל על סוג של תווים שנותנים הבעות מסויימות בפנים, שאני לא יכולה לחיות איתם... על גברים עם מראה "רך" (לא קשור לשמן/רזה ולא חושבת שאני יכולה להסביר) אין מצב לנמוכים או לשעירים מידי האמת שאני די בררנית

למעלה