סקר מקורי!

DISTURBED

New member
האלבום האחרון שלהם גרוע!

אני מאוד אוהבת את החומר הישן שלהם,הם באמת חבורה של מוכשרים אבל הפעם הם ממש הדרדרו לדעתי. אייל טייק זה ריין שיר בינוני למדי ולא מצאתי שם אף שיר "מדהים" כזה שייתן לי סיבה לקנות את הדיסק. ממש חבל לי עליהם,הם נעשו מאוד פופיים גם והם היו פעם אחת מהלהקות האהובות עליי. אותו דבר עם יו2....פעם הם היו ממש טובים ועכשיו כבר לא. ממש חבל.

November rain

New member
טריין...

ממש לא מכיר... כאילו חוץ מהשיר הדבילי הזה שרץ באמ טי וי... ( בלי לפגוע אם את אוהבת אותם ). איל טייק דה ריין מצדיק לבדו לקנות את הדיסק אני חושב... הוא ממש מדהים... אבל זאת רק דעתי... אני גם לא ממש אובייקטיבי כי אני אוהב כל דבר שלהם... יו2 בהחלט הם לא מה שהיה פעם... חבל..

Zed off

New member
אני הייה דיי צפוי

for the love of god של ואי, תראו זה גם שיר מדהים, וזה גם התחנפות לה´ לפני מותי, מה יותר טוב מזה?

Zed off

New member
ואפשר גם להוסיף את ...

Altitudes של Jason Becker...עוד שיר מדהים!

badphish

New member
איך זה

שאף אחד לא כתב stairway to heaven? אני מניח שזה גם יהיה עוד בחירה שלי

November rain

New member
אמממ...

אתה הולך למות... מאיפה יש לך זמן לשמוע עכשיו אלבום שלם של פינק פלויד?

untitled

New member
ואם אני אגיד שיר לדוגמא

tubular bells שהוא שיר של 23 דקות או משהו או השיר הראשון בדיסק a change of seasons או, לא חסרים שירים ארוכים אז 43 דקות זה לא כל כך נורא

Blessed By Gore

New member
...........

אני בשמחה הייתי מוכנה למות לצלילי כל שיר של summoning והנבחרים.. nightshade forests khazad dum kor elfstone

bloodflow

New member
הייתי בוחר

cats in the cradle של אגלי קיד ג´ו או מממ מממ מממ של קראש טסט דאמיס או נו סופרייסס של רדיוהד

למעלה