סקר מקורי!

taya

New member
בטהובן, עם כל הכובד,

(ולבטהובן מגיע הרבה כבוד), הוא לא כזה שהייתי רוצה למות לצליליו. המוסיקה שלו יותר מדיי דרמטית בשביל זה, למות הייתי רוצה עם משהו יותר רגוע כזה, וחביב. אז - Thinking About You של רדיוהד. Hey, Hey, My, My של ניל יאנג. ואולי איזה Knockin´ On Heaven´s Door של אריק קלפטון אחד. וואו, הסקר הזה העלה בי מלא רעיונות לסקרים אחרים. ולפינת האוף טופיק- זוכרים את איש הבייגעלך ? (יש כאן כמה שאמורים לזכור), אז מצאתי אותו ! מצאתי את איש הבייגעלך ! ואני לא מתעלמת מאף אחד, זה לא אשמתי.

pinky_unna

New member
למקרה שלא ידעת

Knockin´ on heaven´s door הוא לא שיר של אריק קלפטון (אבל אני מאמין שידעת)

November rain

New member
בהחלט מקורי...

טוב, אז אם ככה, אני הייתי רוצה לגסוס לצלילי ( חחח.... נשמע מצחיק... ) losing my religion וכמובן ( איך לא... ) november rain יכול להיות שבשניות הממש אחרונות היה נחמד לשמוע גם את zombie ( של הקרנבריז כמובן, לא הטראנס המגעיל הזה... ) תהרגו אותי שאלה לא שירי מטאל, אבל לא חושב שזה מה שהייתי רוצה לשמוע באותו רגע... ( לקחתי את העניין של המוות ברצינות יתרה... )

DISTURBED

New member
זומבי זה שיר מדהים!

אני הייתי רוצה לשמוע בשניותיי האחרונות את השיר: QUEEN-BOHEMIAN RHAPSODY כשבשנייה האחרונה שלי אני רוצה לשמוע את המשפט שאומר: "I DON´T WANT TO DIE... SOMETIMES I WISH I HAD NEVER BEEN BORN AT ALL..."

MuffinMan

New member
הזכרת לי על להקה שאני מאוד אוהב

אר אי אם אבל את הדברים הישנים שלהם... בזמן האחרון הם גרועים לחלוטין אני מת על מייקל סטייפ

November rain

New member
אמממ....

אמרת את זה בציניות?... אתמול הזכרתי אותם, אחת מהלהקות היותר טובות שקיימות. אין כמו החומר הישן שלהם כשמעל הכל האלבום out of time. אבל מזה ועד גרועים..? האלבום האחרון שלהם מצוין לטעמי, מה שכן up הקודם שלהם בהחלט היה גרוע ביותר ( כדי לא להשמיץ אותם אז נגיד הכי פחות טוב שלהם...
)

MuffinMan

New member
ציניות - למה?

דווקא מאוד אוהב אותם.... OUT OF TIME מעולה מאוד גם MONSTER ו AUTOMATIC FOR THE PEOPLE שם למעלה... UP לא שמעתי כזה טוב אני לא סובל את השירים החדשים שלהם... הגזמתי עם גרוע... אבל לעומת הדברים הישנים שלהם זה די גרוע

November rain

New member
.....

אמממ... ציניות כי יש כאלה שהיו אומרים בצחוק שמקייל סטייפ הוא ענק וסולן מצוין ( זאת דעתי... ). בקשר ל up אפשר אולי להגיד גרוע... אבל באלבום האחרון שלהם יש כמה שירים שהם פשוט מדהימים כשבראשם i´ll take the rain ( וצריך לתת קרדיט לכך שהם הזכירו את תל אביב בשיר מסוים... ) נראה לי שהם חזרו לעצמם לאחרונה... לא rem של לפני 10 שנים אבל בכל זאת להקה מצוינת, עם 12 אלבומים שבהחלט אפשר להתגאות בהם.

Zed off

New member
מייקל סטייפ הוא ענק וסולן מצויין...

ואני דווקא כן ציני!...

MuffinMan

New member
זה לא אומר שהוא לא טוב

ואני חושב שאוטומטית להגיד אני לא אוהב קבוצה מסויימת של משהו, זה לא טוב... כי אז שיש דברים טובים בתוכה אתה אוטומטית לא עובד... אבל זו רק דעתי

November rain

New member
תשמע...

אתה יכול להיות בטוח שלא רק שאני לא אוהב פופ, אני ממש שנוא את זה... אבל! אם יש להקה מסויימת שאני אוהב את המוזיקה שלה ומעריך אותה מאוד אז לא לשמוע אותה רק בגלל שמשייכים אותה לסגנון שאני לא אוהב זה קצת מפגר... מה עוד שאני חושב שאין מה להשוות את REM לכל שאר הזבל שמראים היום ב mtv וכאלה. ( זה נכון גם לגבי הקרבריז... שתי להקות שאני מאוד אוהב ומעריך על אף היותם שייכים כביכול לפופ )

DISTURBED

New member
גם אני אוהבת

להקה שנחשבת לפופ אולי,אבל היא ממש לא שזו טריין.

למעלה