סקר מקורי!

MuffinMan

New member
סקר מקורי!

אוקי הוא לא גנבתי אותו מאיפשהו שראיתי אבל שיניתי אותו קצת: איזה שיר הייתם רוצים לשמוע לפני שהייתם מתים... אני הייתי הולך על: ARMENIA CITY IN THE SKY לא יודע למה

SMILE 4 NOTHING

New member
שאלה קשה!!אולי הייתי הולכת על

HIGH HOPES של PINK FLOYD זה נשמע סותר אבל זה לא!ואפילו להפך!!

starless

New member
שניים

HEY YOU -פינק פלויד וepitaph קינג קרימזון ובטח ש too whom the bell toles ובטוח טעיתי בכתיבה - מטליקה

badphish

New member
שיר ארוך במיוחד...

סתם לא יודע משהו עם קטע מפוצץ בסוף ככה שאתה הולך בבום soundgarden- kickstand ה מהשירים יציאות האלה שמתחיל מהר ונגמר מהר כזה לא מובן נורא שיחרור לחצים כזה בווליום היסטרי שנאשר לך רושם לא מובן אחרי שאתה מת

ed547

New member
שלושה שירים..

1.pearl jam-partying ways 2.opeth-to bid you farewell 3.my dying bride-sear me 3

ed547

New member
הכוונה הייתי רוצה למות לצלילי

השירים האלו..

MuffinMan

New member
רציתי שמישהו יגיד את זה

ההודעה המקורית שבגללה בא לי הרעיון לסקר הייתה בפורום על הדורס באודיו גאלאקסי - והשאלה הייתה לאיזה שיר של הדורס הייתם רוצים למות לצליליו...

yoavsc

New member
זה לא על מלחמת וייטנאם?

אני זוכר שהוא בפסקול של "אפוקליפסה עכשיו", וזה נשמע כאילו זה נכתב על המלחמה, אני צריך לבדוק את זה

בסגנון הזה אפשר גם

את live and let die - guns n´ roses. חוץ מזה גם i´ve had the time of my life יכול להתאים למרות שהוא לא רוק.

pinky_unna

New member
יש לי משהו אבל הוא לא רוק

התשיעית של בטהובן! ואם חובה רוק אז אני הולך על... מממ... קשה לבחור אני יחשוב קצת ואז יכתוב שוב

metal head

New member
חח סקר בהחלט מעניין..

אני הייתי הולך in flames - ordinary story, episode666 rhpaosy - emerald sword, holy thunderforce השירים פשוט מעלילם לי חיוך על הפנים כל פעם מחדש

למעלה