סקר! (מפתיע, אה?)

• פותח הנושא t0mi
  • פורסם בתאריך

mafakit

New member
חח.זה בסדר..

גם אני צחקתי על עצמי אחרי שראיתי את ההודעות שלי בשרשור..

mafakit

New member
ייאיי!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התמונה עלתה!

אבל היא מטושטשת...

fluppster

New member
מוזיקה

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב? רוק קל (של גלגל"צ כזה) איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע? פופ, שחורה איזה אתה לא אוהב? טראנס, מזרחית האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך? רובם, כן מה הלהקה האהובה עליך? הדג נחש, קווין מי הזמר\ת האהובים עליך? אלאניס מוריסט, אבריל לאבין מה השיר המועדף עליך? Anouk - Nobody's Wife איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום? בא לי להתחיל לשיר אותו בקולי קולות ולהתפרע איך הכרת אותו פעם ראשונה? לא זוכרת, אבל אפשר להגיד שזה השיר שלי ושל החברה הכי טובה שלי. אנחנו מתחרפנות כשאנחנו שומעות אותו, והכי נהנות לשיר אותו. תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך: אין לי כאן.

כולנו ילדים של החיים...

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב? רוק ישאלי. איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע? אין ממש... איזה אתה לא אוהב? פופ, מטאל, טראנס. חח רק את זה אני אוהבת תכלס. האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך? כןכן. מה הלהקה האהובה עליך? כנסיית השכל, שייגעצ, מוניקה. מי הזמר\ת האהובים עליך? אביבי, עברי לידר. מה השיר המועדף עליך? יואו זה ממש משתנה. איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום? תלוי איזה שיר זה... איך הכרת אותו פעם ראשונה? הכרתי את השירים שאני אוהבת מהרדיו או מדיסקים שקניתי... חח. תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך: כל התמנות של אביב נמחקו לי מהמחשב, יש לי בשני (800 בערך!), אז קבלו של עברי. אבל באמת, אביב הוא אלוהים. אל תשכחו את זה בחיים. הוא הכי מוכשר בעולם.... הכי שיש.

קספר07

New member
עונה לטומי

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב? רוק ישראלי איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע? רוק רגיל איזה אתה לא אוהב? דיכאון ומזרחית האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך? לא כולם מה הלהקה האהובה עליך? המכשפות ז"ל מי הזמר\ת האהובים עליך? יש מכה בעיקר אביב גפן, אתי אנקרי, ענבל פרלמוטר ז"ל מה השיר המועדף עליך? אני חושבת ש"השתיקה" של אביב למרות שאני גם אוהבת אוהבת את "רואה לך בעיניים" של אתי אנקרי ואת "אודיסיי" של טל גורדון ששרה את זה עם רונה קינן איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום? שרה מדרך כלל איך הכרת אותו פעם ראשונה? את מי מהם... את אביב מהטלוויזיה ולא סבלתי אותו פעם, את ענבל נראה לי מחברתי ליאת ואת אתי הכרתי יותר לעומק מחברה מיוחדת שאוהבת שיר שאני אוהבת אך לא מוכר כ"כ בשם "שיר" תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך: בכיף-המכשפות

קספר07

New member
ועכשיו עוד אמנית

אתי אנקרי המופלאה שרבים מכירים אותה בשירים "לוליטה" ו"רואה לך בעיניים"

קספר07

New member
ועכשיו קבלו: אביב גפן

את אביב אני לא מעריצה ולא אוהבת כאדם אלא מעריכה כיוצר ואמן לדעתי הוא בין המלחינים וכותבי השירים הגדולים עם ה' הידיעה מגיל 14 או 15 נדהמתי מאיך שהוא מעביר את השירים והמסרים שלו בעוצמות כל כך חזקות... אהבתי

קספר07

New member
ולא שחכתי: טל גורדון ורונה קינן

בדיסק "רציתי שזה לא ייגמר" טל מארחת את רונה והם שרות יחד כמה שירים יפים ואחד מהם הוא הוא שיר (חלקו) שכתבתי למטה בחתימה... אז הנה הם

נושבו

New member
עונה!

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב
רוק איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע
ישראלית איזה אתה לא אוהב
ראפ ומטאל צרחני מדי... האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך
פחות או יותר כן. מה הלהקה האהובה עליך
אוונסנס!!!!! מי הזמר\ת האהובים עליך
עברי לידר. מה השיר המועדף עליך
bring me to life ו"ואולי" איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום
יאא איזה שיר מהמםםםם! איך הכרת אותו פעם ראשונה
לא זוכרת.. אולי ברדיו או שהורדתי. תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך: אינלי כח לחפש:S

למעלה