XDDDD אבל זה חלק מהפורום,הציניות המתמשכת הזו. זוהי אינה תופעה חריגה
P PerfectSP New member 8/6/08 #42 XDDDD ../images/Emo190.gif אבל זה חלק מהפורום,הציניות המתמשכת הזו. זוהי אינה תופעה חריגה
ד דנטארתורדנט New member 8/6/08 #65 לא יודעת מה איתך, אבל אני לא אחסום את נעים. הוא תוספת מבורכת לפורום.
M MispIaced New member 8/6/08 #45 קפיצה מצוק זאת לא פגיעה עצמית כאילו, זאת קפיצה, לא קורה ממנה כלום, אולי יש לו מצנח. אם הייתי מפרט את הפגיעה בקרקע, אז זה היה עובר על החוקים, הקפיצה עצמה היא לא פגיעה עצמית משום סוג. (בקיצור- אל תתחילי איתי )
קפיצה מצוק זאת לא פגיעה עצמית כאילו, זאת קפיצה, לא קורה ממנה כלום, אולי יש לו מצנח. אם הייתי מפרט את הפגיעה בקרקע, אז זה היה עובר על החוקים, הקפיצה עצמה היא לא פגיעה עצמית משום סוג. (בקיצור- אל תתחילי איתי )
L LaLaN New member 8/6/08 #53 אבל באלי../images/Emo13.gif "הקפיצה עצמה היא לא פגיעה עצמית משום סוג" אהאה
L LaLaN New member 8/6/08 #28 הי הי לא התכוונתי שכולם קטנים ממני בפורום דיברתי על מי שבא - שלושה אנשים בני 14 (?) (אגב netahaa בכינוי אחר.. תפוזבל לא נותן לי להחליף)
הי הי לא התכוונתי שכולם קטנים ממני בפורום דיברתי על מי שבא - שלושה אנשים בני 14 (?) (אגב netahaa בכינוי אחר.. תפוזבל לא נותן לי להחליף)
P PerfectSP New member 8/6/08 #32 אפליה../images/Emo11.gif אני בכלל 14 וחצי^^ ../images/Emo190.gif וטטניקית,לא חטניקית