סקר מעניין

• פותח הנושא pbt
  • פורסם בתאריך

pbt

New member
סקר מעניין

שכל אחד ירשום את 3 הדיסקים האלטרנטיבים האהובים עליו וירשום למה... 1.dj shadow-entroducing הדיסק היחיד לדעתי שיצא אי פעם שאין לו סגנון מוגדר ואין בו שום גבולות מוזיקלים 2.daft punk-homework-רוב האנשים בפורום הזה ובכלל מכירים אותם מלהיטים מאוד מאוד לא אלטרנטיביים כמו ארוונד דה וורלד מהדיסק הזה אבל יש בדיסק הזה הרבה מאוד טירוף וסאונד שלא נשמע בשום דיסק לפניו ואחריו 3.radiohead-the bends סתם דיסק רוק טוב...אבל ממש ממש טוב

HandsomeDevil

New member
הממ...

shahr alternative mix 1- radiohead, my vitriol, live, back, matchbox shahr alternative mix 2- muse, smashing pumpkins and others... alternative mix 3- silverchair and others... כל השירים האלטרנטיביים הכי טובים שייצאו איי פעם, להשיג בכל ברשתות המורשות

virginsuicides

New member
כיף להיות ראשון

gish by smashing pumpkins כי זה הכי עשה לי את זה ok computer כי זו יצירת מופת לכל דבר mer de noms by perfect circle כי זה ממש יפה, יש להם בסיסטית והזמר הוא מיינרד

star breather

New member
../images/Emo32.gif קטן על mer de noms...

(יוו כמה שאני אוהבת את השם הזה..) שמעתי את האלבום הזה שלוש פעמים אתמול, ושתים היום. והיום עוד לא נגמר... כן כן. וזה אחרי שיש לי אותו כבר.. חצי שנה? אולי פחות. אלבום מהמם. אוהבת אוהבת אוהבת. יום טוב. np - mercury rev - godess on a highway

Gevakumon

New member
דווקא gish?

אני כל כך אהבתי את Siamese Dream יותר...אבל אני מניח שזה עניין של דעה... בטוח?? :)

star breather

New member
אני גם אהבתי..

אמרו לי לקנות או את gish (האו דה פאק מבטאים את זה בעברית, באמת?) או את סיאמיס דרים.. יש לי את "סיאמיס.." על קלטת. יבורך הבנדוד שלי.. (שאגב עובד בטאוור.. ייאהה) ממ.. np - incubus - nebula ה-שיר

virginsuicides

New member
בקשר לגיש

הקטע הוא שסיימיס דרים נורא קליל וממוסכר לטעמי , גיש הוא ממש אלבום עם נשמה הוא גםיותר מעניין מוסיקלית

ענבל מ

New member
שלושה?! ג´יז, זה פחות מדי...

אבל השלושה שעולים לראש שלי כרגע: 1. Radiohead- OK Computer: אני פשוט מאוהבת בכל רצועה ורצועה מהשיר הזה. בנפרד, ביחד, בשאפל, ב-repeats היסטריים, בדיכאון, באושר, ביום חול, ביום חג... אחד מאלבומי המופת שיצאו אי פעם. 2. Grandaddy- The Sophtwere Slump: אלבום מקסים, במלוא מובן המילה. גראנדאדי, אם מישהו לא מכיר, הם חבר´ה ממודסטו, קליפורניה, וזה האלבום השני שלהם. את הראשון דווקא אין לי, אבל יש שם כמה שירים טובים. קשה לי להסביר למה אני אוהבת אותם כל כך, אז תצטרכו לסמוך עלי כאן
3. אהוד בנאי והפליטים: רבאק, מנובמבר אני מחפשת את הדיסק הזה ולא מצליחה למצוא בשום מקום. עד יום ראשון האחרון, שסוף סוף קניתי אותו והתלהבתי עוד יותר (הכרתי אותו עוד קודם, אבל לחשוב שסוף סוף יש לי עותק משלי, בבית שלי...). אלבום הבכורה של הבנאי החביב עלי. ניכר ביותר מגעו של יוסי אלפנט ז"ל. אלבום קצרצר, אבל מיוחד מאוד. ומומלץ
[ושוב- למה רק שלושה, לעזאזל?!] ענבל

בסדר....ננסה:

(רק שלושה?!?) 1.U2-Achtung Baby- פירטתי כבר פה. 2.Smashing Pumpkins-חלום סיאמי...
אין לי הרבה מה לכתוב על זה. פשוט אוהבת ומעריכה ומעריצה את הכישרון שלהם. (למרות שאת רוב האלבום עשה בילי אבל לא חשוב) 3.רדיוהד-דה בנדס. כי זה דיסק מצויין
ואני נהנית מכל שיר בו!

a white swan

New member
3 זה מעט

ok computer-radiohead אני באמת צריכה להסביר למה? the queen is dead-the smiths הרכישה הכי טובה שעשיתי בזמן האחרון..בגלת המילים,הקול של מוריסון והלחן כמובן..השיר השלישי שם-i know it´s over הוא השיר שהכי אהבתי.מומלץ בחום. ו...רק עוד אחד?אז זה יהיה: this is hardcore-pulp כי הוא פשוט מדהים לדעתי..במיוחד השיר הראשון בו:the fear.מרגש אותי כל פעם מחדש. זה נורא נורא מעט רק שלושה.

N a V e

New member
תורי:

1.oasis-morning glory אני מכליל אותם כאלטרנטיבי.לדעתי זה אחד הדיסקים הטובים שיצאו בשנות ה-90 2.counting crows-augost & evreything after דיסק מצויין מלא חומר נהדר ומייצג של הלהקה המדהימה הזו. 3.faith no more-angel dust דיסק מגוון מאוד,ומיוחד מאוד.(כמו כל שאר הדיסקים של הלהקה)

badphish

New member
טוב....

portishead- dummy אחד הדיסקים שאני יותר אוהב... ואני לא כזה מעריץ של הסגנון (טריפ הופ) אבל פורטיסהד זאת להקה מצויינת שלוקחים אותו לרמות ממש גבוהות... עם שילובים גותים וג´אזים כבדים... בהחלט משהו יוצא דופן והזמרת בת´ גיבונס פשוט טובה... גם הכתיבה שלה וגם השירה המצויינת... אה ורק שתדעו הדיסק הוא בעצם פסקול לסרט של הלהקה to kill a dead man מין מחווה ביזארית לסרטי ריגול ישנים בהחלט מומלץ.... everclear- sparkle & fade דיסק מצויין של להקה שהיא בערך הדבר האיכותי היחיד שיש ל"פוסט גרנג´" להציע משהו שנע בין פאנק לגראנג´... דיסק ממש טוב אפילו שהוא בגישה כזאת שכל השירים מתבססים על שלוש אקורדים השיאה ממש טובה ומתחברת עם המוזיקה וכתתביה מצויינת... דיסק רוק טוב... רק חבל שבאחרונים שלהם הם ניהיו די זבל כנסיית השכל- דברים בלחש האלבום הראשון שלהן משנת 1993 (לא הצהוב ההוא לפניו) הרבה יותר אלטרנטיבי הרבה פחות מכוון למיינסטרים יותר אפל יותר איכותי שומעים את ההפקה של אבי בללי המצויין (נקמת הטרקטור) יש גם סקסופן... והכתיבה נחמדה והמוזיקה מאוד מלכונלית ואשיית... העבודה הכי טובה שלהם לטעמי...

pbt

New member
portishead-dummy

כבוד למי שרשם את זה גם לדעתי דיסק ענק.... 3 זה היה סתם מספר שנזרק פה...חופשי תכתבו כמה שבא לכם אבל היה ברור לי שזה לא יגמר אם אני לא ישים לזה גבול מסוים
הייתי בכיף מוסיף את כל הדיסקים של רדיוהד...את הולוט אנדרגראונד עם ניקו prodigy-music for the jilted generation chemical brothers-surender wu tang clan-36 chambers flamming lips החדש ועוד ועוד ועוד ועוד......

ענבל מ

New member
Dummy ענק באמת...

טוב, אז אם אין הגבלה, הנה עוד כמה: Deus- Worst Case Scenario: אין מילים. לא יודעת אם "אלטרנטיבי", אבל: החברים של נטאשה- שינויים בהרגלי הצריחה. התאהבתי בכל רצועה ורצועה משמיעה ראשונה. The Smiths- The Queen Is Dead: כבר ציינו אותו, ואני מסכימה בלב שלם. Pink Floyd- Dark Side Of The Moon: שוב, אין מילים. ועוד ועוד. ענבל

badphish

New member
תודה לך...

גם הדיסק שרשמת של פרודיג´י הוא מצויין בהחלט והאהוב עליי שלהם

badphish

New member
אוי לא שמתי לב שזה אמור להיות

הכי אהובים.... כאלו זה דיסקים שאני מאוד אוהב אבל לא כי אהובים עליי (חוץ מפורטיסהד) אני חשבתי שהמטרה היא פשוט להמליץ על דיסקים אלטרנטיבים טובים ולהסביר למה אנחנו חושבים את זה

אז ככה

1. Muse- Origin Of Symmetry: לא נראה לי שיש הרבה לפרט כאן, כי הרוב מכירים את האלבום, אבל בכל זאת, (אם אתם מתעקשים
). זה כנראה תמיד ישאר אחד האלבומים האהובים עלי מכל הזמנים. לא נראה לי שיש בו שיר שהייתי רוצה להעיף מהאלבום, אני יכולה לומר שהוא דיי מושלם (לפחות מבחינתי). יש שם הרבה רוק גיטרות עצבני, אבל מה שיפה בו זה הפסנתר שמרסן את הכל והופך שירים רבים ליצירות מדהימות (דיי, למה הפלצנות? אני מגעילה את עצמי! אחחח לא משנה
). למרות שציינתי שאני אוהבת את כל השירים על האלבום, אני חייבת לומר שהשיר המנצח שם (עם כל הכבוד לnew born) הוא citizen erased, שכרגע אני לא יכולה לתאר אותו במילים (מי שמכיר את השיר, יבין, מי שלא, שינסה להקשיב. שווה). 2. TCTC- See This Through And Leave: למרות שרכשתי אותו רק השבוע, כבר התאהבתי בו. יש בו דיי הרבה סגנונות שמשתלבים יפה מאוד אחד עם השני, וכן, זה עוד אחד מהאלבומים שבהם לא הייתי מדלגת על אף שיר (לפחות עכשיו, הרי אני לא מכירה אותו מספיק זמן). השיר שהכי אהבתי היה Murder Song. לא יודעת למה. אולי היו אלו המילים, אולי השיר עצמו, ואולי האדם שאמר לי שזה הוא ה-שיר באלבום היה זה שהשפיע עלי.. בכל מקרה, השיר הזה מעביר בי צמרמורת כל פעם שאני מקשיבה לו. 3. Ash- 1977: [מיי לאב
]. בשבילי זה האלבום המושלם. הוא תמיד משמח אותי. יש בשירים האלו משהו מדהים, שאולי לאחרים ישמע פשוט ובנאלי מידי. זאת היא יצירת המופת של הלהקה הזאת, והם כנראה כבר לעולם לא יעשו משהו שיעלה עליה באיכות ובייחודיות. המילים? פשוטות ביותר, ממש לא מחייבות, כאלו שצועקות ´אנחנו צעירים, אנחנו נהנים מהחיים ואנחנו שרופים על מלחמת הכוכבים!´, או משהו כזה
. אולי זה מה שמשך אותי לאלבום הזה. בכל אופן (כמו שכבר הבנתם), זה האלבום האהוב עלי, ואני לא חושבת שיש בו שיר שאני מעדיפה, כי כל שיר הופך את האלבום למה שהוא. *מופתעת מעצמה*

קצת יותר משלושה ורק אלטרנטיביים

1. smashing pumpkins - siamese dream 2. sonic youth - dirty 3. pavement - wowee zowee 4. soundgarden - superunknown 5. jane´s addiction - ritual de lo habitual 6. afghan whigs - gentleman אני אפסיק פה למה אחרת לא יהיה לזה סוף ועכשיו ההסברים - הראשון זה דיי ברור וכבר הזכירו למרות שזו היתה בחירה קשה בינו לבין גיש. סוניק יות´ שמשום מה לא הוזכרו עדיין הם האמא והאבא של כל השאר וכנ"ל, היה מאד קשה לבחור רק אלבום אחד שלהם, כמעט כולם מצויינים. פייבמנט אלבום מעולה, גם כאן היה התלבטות עם קרוקד ריין X2 סאונגרדן - צריך להסביר? ג´יינס ענקיים, לא כל כך מוכרים, אלבום מצויין(חוץ מכמה פשלות בסוף...) אפגן וויגס - בשיאם נו וגם פוטיסהד מצויין, ומה עם הפיקסיז? פלסיבו? (טוב די...) NP JANE´S ADDICTION -OFCOURSE

למעלה