סקר מעניין

דוריתי1

New member
יואבי

קחי הכל בקלות. במקרה אני מכירה את יואבי ואני חושבת שהוא מאד חמוד ולומר שהוא ילד רע זו באמת רשעות. בודאי הדברים יצאו מהקשרם. הוא אפילו לא מוגדר כשובב גדול. אבל עזבי וכמו שאמרתי קחי את זה EAZY. העיקר החיוך המשגע שלו

amitmom

New member
אצלי יש לה את השאלה הקבועה

שמטריפה אותי לגמרי. "כמה הילדה שוקלת?" חס וחלילה היא לא תשאל מה שלום הילדה?, אייך בגן?, היא מציירת? מה היא מציירת?, איזה דבר חדש היא למדה? איזה מילים היא יודעת? וכו' כמו כל סבתא נורמלית. לא....היא שואלת לגבי המשקל כדי להשוות עם הנכדה השניה (מהבת שלה). אצלי אין לה צאנס לתת לי "עצות" או "לומר את דעתה" כי כבר אמרתי לה פעם שאני לא מעונינת בחוות דעת נוספת ואם ארצה..אבקש. למזלי חלחל לה בשכל הקשה ומאז היא סותמת.

אולי היא שואלת בשביל לדעת ../images/Emo8.gif

מתי הילדה תהיה בשלה למאכל
החמות שלך מכשפה כבר הוכח מעל הכל. רק תבדקי שהיא לא חיה בבית משוקולד

yochaib

New member
אתם אפילו לא קרובים....

כשביתי היתה בת שבוע! אמרה לה החמות כשהיתעוררה בבכי ...מה קרה אבא הרביץ לך? יש מישהו שאפילו מתקרב לזה?

הל

New member
את יפה. אם לא הית יפה בני לא היה

מתחתן איתך. שתגיד "תודה" שאני התחתנתי איתו...

"את גנבת לי את הבן"

לא אמרו את זה לי אבל לאמא שלי ה"סבתא היקרה" שלי אמרה לה בערב החתונה שלה, כן כן, כשהיא הייתה בשמלת כלה לפני החופה החמות לחשה לה-את גנבת לי את הבן. נכון מקסימה?

../images/Emo5.gif../images/Emo128.gif"יותר טוב שלא תעשי ילדים

כדי שלא יצאו כמוך .... את סטרילית מידי ושטלטנית מידי ....וחייבת שהכול הבעל יעשה כמו שאת רוצה .... " וכן , עשיתי ילדים !!!!!!!!!!!!!!! רק שהיא לא זוכה / תזכה לראות אותם ...

../images/Emo46.gifועוד משהו שכחתי -

"... כול מה שתגידי/ תעשי זה לא ממש משנה .... את אשמה בכול מה שקורה ...הוא מסכן ... זה את המיפלץ ... "

עציון

New member
מה כלתי היתה אומרת על חמותי?

מה הם משפטי המחץ שכלתי היתה כותבת בפורום זה בשם חמותה(אשתי)? 1. כן. כן. אני אוציא הילד גם היום. 2. אין בעיה. נשאר מספיק מרק את יכולה לגמור קערה רביעית.. 3. סעי לתאילנד. אין בעיה. אני אשמור על הילד. 4. בשבת את אצלינו, הלא כן? 5. נו, באמת, מה זה בשבילי לטגן עוד 60 שניצלים. 6. אז מה אם שנה שעברה הייתם אצלינו בפסח, תבואו גם השנה. רוצים עוד?

jdror

New member
לי אין משפט מחץ כי אני לא שומעת

מחמתי כבר שנה בערך. אם היא כבר מדברת עם מישהו זה עם הבן שלה (האיש שלי) אבל כשכן דיברנו היא היתה מצלצלת ושואלת אותי מה נשמע, איך הילדות ואני הייתי מתחילה לספר לה שהכל בסדר שזאת עשתה ככה וזאת היתה קצת חולה ועכשיו בסדר ואני לא מספיקה לספר לה כמעט כלום והיא מתחילה לספר לי על הבת שלה ושתי הבנות של הבת, הנכדות האחרות שכן, גם הן היו חולות, ואיזה יופי שזאת כבר עושה ככה וההיא כבר עושה ככה ומה הן למדו ומה הן עשו ואיפה הם היו ומספרת לי על הבת והנכדות ולא מעניין אותה יותה מהבנות שלי. אז עכשיו כבר לפחות שנה לא שומעים ממנה. אולי זה קשור לזה שהבת שלה גרה עכשיו בארה"ב והיא בעצמה מדברת איתה אולי פעם בשבוע???

../images/Emo3.gifסיגלי - לא ניצחת

לדעתי במקום ראשון מתמודדים זה ששאלו את ביתו בת השבוע אם אבא נתן לה מכות ומשפחה שלי. אני פורשת מהתחרות אחר כבוד. אגב, ההערות האלו לנשים שטרם ילדו מלוות אותי עד היום ואני כמעט בת 50. לומדים להתעלם מזה. אבל זה כואב כל פעם. לפני 6 שנים הייתי שושבינה של אחיינית של בעלי והלכתי איתה למקוה ערב כלולותיה. שם הופיעו גם דודות אחרות מצד האבא שלה. פתאם אחות של האחת הדודות (ממש אינטיליגנטית גדולה) שואלת אותי למה אין לך ילדים? כל כך התעצבנתי שואלתי אותה ולמה יש לך ילדים? נראה לך שמתאין לך לגדל ולחנך אנשים שיהיו בני אדם? אני לא גאה ביציאה הזאת אבל התחממתי כי האישה הזו זרה לי לגמרי וזו היתה הפעם הראשונה והאחרונה שראיתי אותה בימי חיי. אז מה פתאם היא מרשה לעצמה שלאול אותי דבר כל כך אינטימי.

../images/Emo24.gif לביג ליידי

גם אותי שאלו שאלות כאלו , ואנשים אחרים , אמרתי להם כמובן במטרה להביך " שהזרע של הבעל שלי לא מצליחה להפרות את הביצית שלי , אבל הזרע בטיפולים וגם הביצית .. " וככה זיבלתי להם במוח שעהעם תאורים מביכים ומגעילים עד שהבינו שזה לא לעניין , ואם רק היו יודעים .... כמה הפלות עברתי עד הסוף המיוחל שבו ההריון החזיק... וחמתי שתחנק, היום לפני מחר אם אפשר, לא ראתה מעולם את העולל !!!!!! וכול עוד אני חיה גם לא תיראה, שהרי - אני לא צריכה להביא ילדים לעולם..

לא מבינה משפחה!?

חמותך לא ראתה עד היום את הילד של הבן שלה? למה לא? אמנם זה שלך אבל זה גם שלו. אולי גם אותו היא לא סובלת?

ר של ניב

New member
אצלנו עוטפים את הבנות בצמר גפן

עד היום אני לא שוכחת את המשפט הזה ואיפה נאמר ובאיזה מקרה. זה היה לפני 9 שנים ומאוד הרגיז אותי.

נו, ולא קנית צמר גפן מאז ?../images/Emo8.gif

אין ספק שהשירשור הארוך הזה הוכיח מעל הכל : היציאות הכי "טובות" הן של החמות!!!! (ורק אני צריכה נר לכל יציאה טובה
) אז אולי נשאיר אותה בשירותים?

העין ה 3

New member
אני לוקחת את המקום הראשון!!!!

לא את הכל אני זוכרת עכשיו, אבל יש לי המון משפטים. לאחר מספר שנים של טיפולי פוריות, היא אמרה: אני לא מבינה איך אנשים היום לא מתכננים את המשפחה. כשהבן הגדול שלי היה בן שנה נכנסתי להריון, אז עשיתי הפלה. אחרי שנה שוב הייתי בהריון, אז שוב עשיתי הפלה. כל פעם שלא התאים לי עשיתי הפלה. בסה"כ עשיתי 4 או 5 הפלות!!! והמשפט הכי יפה בנושא הזה (לי יש ילד מנישואים קודמים, בעלי היה נשוי 14 שנים בלי ילדים, והמבין יבין...): אבל מה הרופאים אומרים, איך זה יכול להיות, הרי יש לך כבר ילד?

למעלה