סקר מעניין

העין ה 3

New member
משפט חדש מהיום

בשבת לא באתי לצהריים, ואמרתי לה שכואב לי הגרון וכנראה שאני מתחילה איזה שפעת. היום היא התקשרה ושמעה שאני בעבודה אז היא שאלה: מה, כבר עבר לך הכאב בגרון?? תרגום: אלי לא יכולת לבוא, אבל לעבודה כן??

העין ה 3

New member
ועוד אחד

אני לא יכולה לשמור לך על הילד (בן שנה וחצי) בסופשבוע, כי אני פוחדת שתפרוץ מלחמה ואני אתקע איתו!!

טוב עינית יקירה, זה נקרא פשוט

"חוסר טאקט"! מה חשבה חמותך ? שאם תששמור על הבן שלך אתם תרוצו לנתב"ג ותברחו מהארץ ובכך היא תשאר איתו "תקועה"?

הגנובה

New member
תקשיבו לזה - ואז תשפטו...

כל פעם שהיא רצתה להדגיש בפני כמה הבן שלה בעל טוב סה היה הנוסח... "הוא עובד
הוא לא מכה אותך
- את צריכה לנשק לו את הידיים
" עכשיו - תארו לכם אותי מגיבה על כזה דבר... הרי מי שיכה אותי - סביר להניח שימצא את עצמו צף עם בלוקים על הקרסוליים בנחל הקישון... - אם הבלוקים לא יטביעו אותו... הנחל יגמור את העבודה
עכשיו - מי מעניק לי את ה-

הוא לא מכה אותך ???

באת מצאת מלאך .. נשמה טובה ... ונו - נישקת לו את הילדיים ואמרת יפה תודה ??

הגנובה

New member
אמרתי לו את מה שהיא אמרה לי

וכשהוא גיחך הוספתי - "זה ברור לך שברגע שמשהו כזה יקרה אתה תהפוך לבוביט הישראלי..." וגם אני גיחכתי

bluemoth

New member
לפני שהתחתנו...

באנו להורים של בעלי לשבת... למרבה השמחה יש לנו כלב קטן, שבעלי מצא עוד לפני שהכרנו. בקיצור, בעלי הוא לא מאלה שאוהבים להתחבק בפומבי וכאלה... אז, באותה השבת ישבתי על השטיח (כי כל הכורסאות היו תפוסות בבני משפחה שבאו לארוחת שישי) וליטפתי את הכלב. פתאום נשמע מקצה החדר בקול רם, ככה שישמעו "נראה לי שאת אוהבת את הכלב יותר מאשר את הבן שלי. תראי כמה יחס את נותנת לו". רבאק.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifואנחנו לפני שהתחתנו

אמרה חמתי לאמא שלי , הוא רוצה חתונה איתכם רק בגלל הכסף .... ומה שמצחיק הוא שההורים שלי ממוצעים לחלוטין , והם הבונקר שוחה הכסף

בלבולי

New member
כל הזמן מבררת

מתי כבר יגיע הילד הבא, ולמה אני עוד לא בהריון שוב (הבת שלה הספיקה 3 ילדים ב - 3.5 שנים)

איילתי

New member
אפשר גם?...../images/Emo9.gif

טוב, אז אני צעירת הנשואות פה... לאחרונה בעלולי ואני חזרנו משהות בחו"ל. בסה"כ לא היינו בארץ חודש וחצי רצוף. באחת משיחות הטלפון היא שואלת אותי:" נו, איך אתם, אתם רבים ביניכם
"
אין לי שמץ של מושג מאיפה היא הפליצה את השאלה הזו. כן, המון, אנחנו אפילו הולכים מכות... נו באמת, אנחנו בסך הכל נשואים חצי שנה, ולמה שאני בכלל אספר לך משהו כזה???????

למעלה