סקר מעניין

המשפט הוא:

"מה? אסור לי לדבר עם הבן שלי ולספר לו מה שיש לי בלב? עם מי אני אדבר?" תשובתי: "עם בעלך". "הבן שלך הוא בעלי".

מנופ

New member
אמרה לי את זה בדיוק עכשיו

"איך הילדים? חמודים אה?" לא הם נודניקים, מעצבנים וכו', איזה שאלה מטופשת?

smagi

New member
אז אצלי זה היה...

היית צריכה לראות את ט... החברה הקודמת של אבי איזו בחורה מקסימה ואיך הוא אהב אותה....

ואצלי:../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:-

"כל כך שמחתי בשבילך, את יודעת כמה בעלך אוהב ילדים? הוא מת עליהם"
ואני מה? שונאת אותם? לא מספיק עברתי ועדיין עוברת הלא עוול בכפי ? איזה משפט חסר טקאט!!!!! אין ספק אם זו תחרות, פנינה
נא להעניק לי את המקום הראשון!

jif

New member
אז ככה:

"אני לא אוהבת להתערב, אבל את לא חושבת שצריך לעשות ככה וככה?"(לא אוהבת להתערב?? אצלה: מתערב, משמע אני קיים) "אני יכולה להעיר לך משהו/לתת לך עיצה?"(ואם אני אגיד: לא, אז היא לא תעיר??) "את מרשה לו?" (לבעלי, לעשות כל מיני דברים)

arem12

New member
אוקיי עכשיו אני

עם חמותי המהוללת: כשבני הגדולהיה בן 4 חוד' עיצבן אותה שאני לא נותנת לו אוכל אמיתי ואמרה מזה מטרנה שמרטנה טברנה תני לו קולה יש לו גזים ועוד כאלה פנינים..... סיגלי בתחרות הכי מעצבנת חמותי זוכה

היית רוצה../images/Emo3.gif

חמותך היא גו'ק! ועל גו'ק ישר דורכים וזה קל. חמותי לעומת זאת מתוקה ורק דק אבחנה כמוני יכול להעלות בדעתו את הכוונה. אז בקטע הזה את הרבה מאחוריי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ההההההההה.......... יש יש יש יש יש יש............ הודיעו לנו על שלג בפסגות אילת ביום שלישי. יש.............................

ashlaya

New member
ותשמעו את שלי

איזה מסכן היא אומרת לגוזל בן ה 5.5 חודשים ההורים שלך "זורקים" אותך למשפחתון (וזה אחרי שהיא ישבה לי על הווריד בגלל שאני לא עובדת )

ashlaya

New member
ועוד אחת

כשאני מאכילה אותו והיא אצלנו אחרי כל ביס... אוי אוי בלעת עצמות! תגידו יש בפירות וירקות עצמות שלא שמעתי עליהם???

דווקא נראה לי שחמותך היא ה "אשליה"

בסיפור. זו לא חמות זו מוטציה של עכברוש.

ביום שישי חמותי שברה שיאים!

ישבנו ליד השולחן (חמותי, חמי, יואבי ואני). יואבי אכל פסטה וכשנמאס לו הוא התחיל לדפוק על השולחן על המזלג. חמי העיר שיואבי נורא מזכיר לו את בעלי. חמותי ישר הזדעזעה, ואמרה שלא יכול להיות כי בעלי היה ילד טוב ויואבי דומה לגיסי (שלטענתה היה ילד רע). אני ישר הגבתי (לא אפוייני לי) ואמרתי לה שיואבי ילד טוב. אז היא הסתכלה עלי ואמרה לי "מה באמת???"

arem12

New member
סיגל ../images/Emo5.gif

למה את נידחפת
חמותך טובה לא??????. אנחנו סובלות ואת רוצה מדליה?

חמותי באמת טובה

אבל התחרות כאן הייתה על משפט מחץ ובזה אני הזוכה. נ ק ו ד ה .

רעה, רעה

אבל זו דוגמא אחת (אצלה כל משפט הוא משפט מחץ...). כשהוא היה קטן היא נעלבה שהוא מעדיף להיות אצלי ולא אצלה (כאילו דה...), אז היא אמרה לי שהיא לא מבינה איך הוא יכול לאהוב אותי...

למעלה