סקר מס´ 193056769447475466430907

אוקיי

דבר ראשון אני חשוב שבעצם אי אפשר בכלל להכליל את סויסיידל בהגדרה אחת כי הם השתנו בהחלט עם השנים. דבר שני, אתה צודק, אני טעיתי, סקינלב ופיר פקטורי זה בעצם אולי כן הארדקור, אבל שניהם הם סוגים חדשים של הארדקור כגון ניו-בריד, שזה לא ממש הארדקור, אלא רק בגלל שכמה אידיוטים רצו לקרוא לזה הארדקור אז קוראים לזה הארדקור, אין לזה הרבה קשר לסוגים המקוריים והראשונים של ההארדקור... ואתה מוכן להסביר לי איך לעזאזל פ´אנק מטאל קשור להארדקור?! אלא אם התכוונת לPאנק מטאל ולא לFאנק מטאל, ואז זה אפילו עוד יותר לא קשור...

Bodom-child

New member
דה ברנינג רד

אין לי כוח לכתוב באנגלית... את הדיסק האחרון של משין הד כבר אפשר לכנות נו מטאל ושאר ההגדרות המוזרות שיש בפורום לעיתים קרובות, אבל הוא עדין יותר טוב מכל הלהקות החדשות האלו. בכל מקרה ימי davidian הטובים לא יחזרו וחבל.

חולוני

New member
אוסף של Rammstein

חרא דיסק, בהתחלה נשמע לא רע, אבל נמאס ממנו אחרי יום.

Guns andRoses

New member
איזשהו דיסק של LIVE

לא הכיריתי אז להקות מטאלועכשיו אני בכלל לא שומע אותו

D.B

New member
Live - The Distance To Here??

למיטב ידיעתי זה הדיסק היחיד שלהם (תקנו אותי אם אני טועה...) ואם יש עוד אני בהחלט מוכן לשמוע.. אחלה של דיסק! לא בכיוון של מטאל בכלל אם זה מה שחיפשת בהם.. אבל דיסק מצוין...

פלונטר

New member
יש להם 5 אם אני לא טועה

אני מכיר רק את throwing copper, שנחשב לאלבום המוצלח ביותר שלהם.

Blessed By Gore

New member
ספרת ? ..... בכל אופן..

הדיסק שהכי הצטערתי שקניתי אותו הוא six feet under - graveyard classics המ...ו.. דיסק שאני ממש שונאת של להקה שאני ממש שונאת.. therion - crowning of atlantis המ..לא יודעת אם זה נחשב.. כי לא קניתי אותו, קנו לי...אבל שיהיה...

metal head

New member
בקשר לת´ריון

קודם קול ת´ריון זה אחלה להקה (החומר הישן) וחוץ מזה את צודקת הדיסק הזה באנת מסריח למרות שיש שם כמה שירים יפים כולל חידוש לשיר THOR של מנאוור

a_duck

New member
אצלי זה:

Pantera - Reinventing The Steel אני לא ממש מת עליהם ואין לי מושג מה נכנס בי ולמה קניתי את הדיסק הזה... אבל בדרך כלל אני קונה דיסקים שיש לי איזה כמה שירים מהם ככה שאני בטוח לא אתאכזב...

שלי....

מטאליקה לואד: אני קניתי בהתחלה את השחור ואחרי זה ירדתי(גוסטיס ואחר כך מאסטר ואחר כך רייד וקילל אמ אולל) ואז קניתי את לואד וכמעט בכיתי שירים חרא אחד אחד לא דיסק מטאליקה בכלל

taya

New member
אוקיי, הכותרת האולטימטיבית).

זה היה בתקופה המעורפלת הזאת שלא הבנתי בדיוק מה אני עושה, קניתי דיסק של איגי וקסמן. לא שיש לי משהו נגד איגי וקסמן, היא פשוט זמרת של אוטובוס בשתיים בלילה, ובשום נסיבות אחרות אני לא מצליחה להנות מהשירים שלה. תמיד אני נופלת עם מוסיקה ישראלית.חבל על הכסף.

untitled

New member
Guns - use your illusion

יש בו כמה שירים טובים בהחלט, אבל באובראול הכללי לא ממש אהבתי אותו, למעשה מאז שקניתי אותו לא הקשבתי לו יותר מידי, בניגוד לדיסקים אחרים שאני קונה ולא מפסיק לשמוע.

חולוני

New member
דווקא אחלה אלבומים.

גם 1 וגם 2 ( יש לי את שניהם..). אבל טוב, אני לא אכנס לזה איתך, כנראה יש לנו טעם שונה וזה מקובל עליי.

untitled

New member
גם לי יש את שניהם

והם בסדר, לא אמרתי שלא. זה שציינתי אותם דווקא כאן בתור האלבומים הפחות אהובים זה בגלל שהדברים האחרים שלי פשוט לדעתי יותר טובים (פינק פלויד לדוגמא, שוב, לדעתי) בכל אופן יש בהם כמה שירים טובים וכמה טובים מאד, אבל גם כמה שאני פחות אוהב. בכל זאת הכיוון שלי הוא רק קלאסי שקט יותר ופרוגרסיב

באמת אחלה....

אבל אני יותר אוהב את אפטיט פור דיסטרשן המעולה ויש לי גם את לייב שהוא לדעתי פחות טוב משניהם שגם יש לי אותם איזה עוד דיסקים יש לגאנז?

Wyld stallyn

New member
cradle of filth - midian

כשהוא יצא לפני שנה בערך מישהו הציע לי לקנות אותו ממנו חדש ב40 שקל, קניתי אותו כי אהבתי את קריידל (גם עכשיו) בקיצור זה אחד הדיסקים הכי גרועים שקיימים בשוק... וקריידל אחרי קרולטי היא להקת המטאל הכי מסריחה (בהיסטוריה?) שאני יכול לחשוב עליה... עד דאסק כולל הם ממש מצויינים ולא איכפת לי שהם ממוסחרים ברמה לא יאומנת עכשיו, החומר הישן מצויין והוא לפני ההתמסחרות כמובן עם ההתמסחרות הם התחילו להיות מסריחים ברמה בקיצור להתרחק מהדיסק הזה ומהלהקה הזאת... חוץ מהדיסקים the principle of evil made flesh, vempire, dusk and her embrace

זה לא קורה לי הרבה,

אני תמיד עושה תחקיר מקיף לפני כל דיסק שאני קונה, ואני בדרך כלל לא מתאכזבת. ואלה שלא בדקתי המלצות ומספר כוכבים באול מיוזיק לפני הקנייה, הם אלה שאני שונאת (לא בדיוק שונאת, סתם מאוכזבת): REM - Reveal (איך הייתי אמורה לדעת שכל שאר השירים הם בסגנון של "אימיטיישן אוף לייף"?) Meat Puppets 2 (נו, אלה שהיו באנפלאגד של נירוונה. אהבתי את הגירסה המקורית של "פלאטו", אבל כשקניתי את האלבום גיליתי שהמיט פאפטס הם שילוב מוזר של רוק וקאנטרי, לא הכי נעים לאוזניים. באסה)

למעלה