סקר מס´ 193056769447475466430907

תגובה

בתןך ז´אנר ההארדקור, יש תת ז´אנרים שנחשבים למינסטרימיים כמו לדוגמה ניו בריד... הארדקור זה ז´אנר שכולל המון תת ז´אנרים

Steel-Dude

New member
סליפנוט....

זאת להקת ניו מטאל ראפקור או איך שאתם לא קוראים לזה...יש להם הרבה שירים עם ראפ...לא הייתי קורא להם הארדקור אין בזה שום פאנק מטאל...זה מעליב את ההארדקור...

אני חושב שאנחנו מבלבלים פה

יש הרדקור פאנק (בלאק פלאג למשל), ויש הרדקור מטאל (ביוהזרד)

זה לא מחולק ככה

זה מחולק להרבה הרבה יותר סוגים, אבל קשורים בצורה זו או אחרת... ולSteel-Dude: סליפנוט הם כן הארדקור, אבל סוג ממש מגעיל וממוסחר של הארדקור, ששוב, נקרא ניו בריד...

Steel-Dude

New member
הארדקור...(ברווז)

להקות הארדקור שמזכירות משין האד... SKINLAB KILLING CULTURE COAL CHAMBER SEVENDUST להקות הארדקור שלא ממש מזיכרות... SUICIDAL TENDENSIES GRIP INC DUB WAR LOST PROPHETS SHAI HULUD CLAWFINGER FEAR FACTORY יש עוד ואין לי כוח לכתוב את השאר...

FEAR FACTORY הארדקור?!

לא ולא ואני בטוח שגם חלק מהלהקות האחרות שכתבת הקשר שלהם להארדקור הוא מקרי בהחלט...

a_duck

New member
בטח שזה הארדקור

אז מה את חושבת שזה? גריינדקור? פעם הם בכלל היו דאת´...עכשיו זה יותר פאנק מטאל כזה...הארדקור... ואם את לא מכירה את שאר הלהקות אל תדברי עליהן כל מה שרשמתי זה הארדקור טהור...

פיר פקטורי זה אינדיסטרייאל

וחוץ מזה איך פאנק מטאל קשור בכלל להארדקור?! ומשין הד הם גם לא הארדקור. וגם סקינלאב הם לא הארדקור, למרות שיש בהם כמה אלמנטים של הארדקור.

a_duck

New member
רואים שאתה לא יודע מה זה הארדקור...

אם אתה כל כך חכם אז אולי תסביר מה זה הארדקור? כי הלהקות שכתבתי לא שונות בסגנון שלהן מSUICIDAL TENDENSIES שהם הארדקור טהור...וזה בכלל לא ניתן לוויכוח... משין האד זאת ההגדרה להארדקור...ככה הסגנון אמור להישמע...וSKINLAB דומים מאוד...ופיר פקטורי פעם היו דאת´...עכשיו הם נהיו הארדקור כמו DUB WAR בערך..עם אלקטרוני קצת...

a_duck

New member
עכשיו הראת לי שאתה מבין במשהו...

עשה טוב אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר אז אל תדבר... בטח עכשיו תגיד גם שSUCIDAL TENDENCIES זה לא הארדקור...כן בטח... אני שומע את זה מגיל 9...תשאל כל הארדקוריסט שאתה רוצה...

Steel-Dude

New member
טוב..תראה...

SUICIDAL זה פאנק מטאל...יש בזה פאנק...ומטאל...אם אתה חושב שלא אז לא שמעת שירים שלהם... פיר פקטורי בזמן האחרון גם פאנק מטאל...למשל תשמע שיר כמו MARTYR זה הארדקור טהור...וSKINLAB גם הארדקור...זה מאוד דומה לפאנק אבל יש גם מטאל... ואני לא אחזור על זה...אם אתה רוצה לסתור אותי אז תסביר למה אתה חושב שהם לא הארדקור...במקום רק להגיד "אממ לא"... וחוץ מזה DUB WAR נחשבים להארדקור...ואין הבדל גדול בינהם לפיר פקטורי...

Sham 69

New member
Suicidal Tendencies זה הארדקור ..

הם המציאו את ההארדקור דרך אגב וזאת להקת הארדקור פאנק כעיקרון ..

מזל טוב, רבותי!

הצלחתם לבלבל אותי! אני דורש הגדרה מילונית ופירוש רש"י למושג "הארדקור" (בעצם, לכל המושגים המוזרים האלה שאתם מביאים כאן אנ´לא יודע מאיפה). מהמבולבל...

המממם...

הם לא המציאו שום סגנון של ההארדקור הם היו פעם הארדקור Pאנק, עכשיו הם כבר לא

למעלה