סקר מס´ 193056769447475466430907

metal head

New member
סקר מס´ 193056769447475466430907

אז ככה.... מכל הדיסקים שקינתם (ואני לא מתכוון לאיזה בקסטריט בויס שקניתם לפני 5 שנים, אלא רוק או מטאל, איזה דיסק הכי שנאתם? אצלי: בטח זה ישמע מוזר ממני אבל... BATHORY-JUBELIUM VOLUME 3

Charlotte

New member
טוף.....

bon jovi-crush ~~~~~~~~~~~~~~~ Do´h, זה הדיסק הכי מזעזע שאי פעם קניתי, הייתי יכולה להשקיע את הכסף במקום אחר.... גררר... בהתחלה דיי אהבתי אותו, עד שקלטתי שזה אחד הדיסקים הדפוקים והפתאטיים שאי פעם שמעתי!

lucy 2000

New member
אני כל כך מסכימה!!!

בון ג´ובי כל כך חושב את עצמו ל"רוקר" כשהוא בעצם סתם פופניק מזדקן שהיה בעברו הרחוק מאד רוקר(אם אפשר לכנות את זה כך) והתמסחר ...

metal head

New member
האמת הייתי מחליף בכיף

אבל אח שלי דווקא מאוד אהב את זה

AmOrPhiS

New member
Iron Maiden/ Virtual XI

אבל זה רק בגלל בלייז ביילי אין כמו דיקנסון ואסור היה להחליף אותו

Guns andRoses

New member
למה ביילי בסדר

אבל צודק ברוס הרבה יותר טוב חבל שעזב ומזל שחזר ללהקה

AmOrPhiS

New member
לא יודעת

ביילי ממש עיצבן אותי משהו בקול שלו היה מזוייף

Distorted...

New member
טוב..

אין ספק שלקטגוריה הזו עונה הדיסק Machine Head - The More Things Change לא מדגדג את הבוהן של הקודם - Burn My eyes

Distorted...

New member
תראה...

זה בפירוש לא הסגנון שאני שומע (ושוב, אני יודע שזה הארדקור פחות או יותר, אבל לא יכול להגדיר ממש), אבל האלבום הזה מצויין לפי דעתי. גם מבחינת הסאונד, מאוד מאסיבי, הפרדה מעולה של גיטרות (ימין ושמאל) ותופים שלא מהעולם הזה. רק חבל שהבאס לא כ"כ מודגשת. אני לא אומר שהם בתור להקה מעולים, כי הסולואים שם ממש לא מתוחכמים, או סתם בשביל להגיד ש:"הנה דפקנו סולו". אבל כיף לי לשמוע אותם, וזה מה שקובע, לא?

Wyld stallyn

New member
מה פתאום

חוץ מthe burning red שיש בו השפעות מינמליות מההארדקור (ממש לא הארדקור) אין להם שום קשר להארדקור

Distorted...

New member
אוקיי... מופנה לסטאלין ולברווז:

שניכם עכשיו, בשרשור זה ובזה בלבד תביאו לי דוגמאות להארדקור, כי אין ספק ששניכם סותרים אחד את השני. אני חייב להודות אני מסכים עם הברווז: זה הארד קור. אולי לא מיינסטרימי, אבל זה הארדקור. -=רפיש=-, מחכה לתגובות.

Wyld stallyn

New member
בהקשר

אני לא חובב גדול של הארדקור, אני לא מכיר הרבה להקות בשמות אבל שמעתי מספיק (יותר מידי?) להקות הארדקור בכל מיני מקומות אני יודע טוב מאוד מזה הארדקור ומזה רק השפעות מהארדקור.... בוא נגיד שסליפנוט זה לכיוון, אבל זה הארדקור צעצוע שאני אומר לכיוון זה בסולן ששר בקול מעצבן משהו ובקול אגרסיבי ובמבנה השירים... אבל אני מדגיש שאני לא אומר שסליפנוט זה הארדקור, זה רק בכיוון הארדקור זה בערך כמו גריינדקור רק שהסולן שר אחרת, והמוסיקה יותר קליטה (לא פחות כבדה!) וכהוכחה שהטענה שלך פגומה, הארדקור זה אחד הסגנונות הכי לא מיינסטרימים שיש! הרבה אנשים חושבים שלהקות כמו קורן הם הארדקור ומכאן נוצר הבילבול הגדול... אין לזה שום טיפת קשר להארדקור....

הארדקור

אוקיי, יש הרבה סוגים של הארדקור, אז אין שום להקה שהיא הגדרה להארדקור להקות הארדקור (מכל מיני סוגים): SOD, MOD, Madball, Black Flag, Assuck, Sick Of It All, Charles Bronson, Discharge, What Happens Next?, DRI etc. etc. etc כל אחד מהם עושה סוג מסויים של הארדקור גם סליפנוט עושים הארדקור, אבל סוג מגעיל במיוחד של הארדקור שנקרא ניו בריד... ובכלל, רוב ההארדקור הוא לא מיינסטרימי

Distorted...

New member
אוקיי..

מקובלת עליי הדיעה שאין הגדרה חד משמעית להארדקור. אבל: אם נתייחס כרגע רק להארדקור, בטוח שיש סיווג בין כל הלהקות, לדוגמא: להקה X היא הרבה יותר אגרסיבית/קצבית/לא משנה מה מלהקה Y. הגיוני נכון? יפה. אז לזה התכוונתי כשאמרתי מיינסטרימי, אני יודע שהארדקור לא נחשב מיינסטרימי, אבל בתוך הז´אנר הזה, יש להקות עם השפעות או יציאות מיינסטרימיות.

למעלה