"סקר" ממש חשוב!

../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif

למישו יש כתובת מקוצרת להגיע לכאן מכל מחשב? ו..מישו יכוללמד אותי איך עושים משפטים קבועים בסוף כל הודעה? תודה מראש (וכמובן גם מ-
), אמילי

ק א י

New member
תשובה....|שלדג|

לגבי כתובת מקוצרת - כרגע אין לי מושג, המשפט הקבוע הזה ניקרא חתימה - את יכול להוסיף \ לשנות בכרטיס האישי שלך...

shaililo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo86.gif

אממממ... לא יודעת מה את מתכוונת שאת אומרת כתובת מקוצרת אני נכנסת לכאן דרך שער תפוז. אמממממ... לגבי החתימה אם את רוצה חתימה בסוף כל הודעה אז תלחצי על הניק ניים שלך (סתם נגיד בפורום) יפתח לך חלון עם הפרטים שלך ואז מצד שמאל למעלה יש "עדכון פרטים" כנסי לשם רדי למטה ושם אפשר להוסיף חתימה ואפילו תמונה. בהצלחה

Dracos girl

New member
../images/Emo9.gif

כן נו... בשעות שעמום אני קופצת גם לפורום הזה. *באד קרן באד* וול... נחשו מי... כמובן דראקו, טום פלטון השווה! משחק טוף לאללה! פשוט מגלם את הדמות של דראקו כמו שצריך אז: 1. טום פלטון 2. רופרט גרינט (כישרון טבעי - ההבעות מצוינות) 3. אמה ווטסון (הפה שלה לא באמת גדול, זה רק בשביל הסרט מה שאומר שהיא יודעת לשחק) ואחרון והבחלט ל-א חביב: 4. דניאל רדקליף...

Snitch

New member
קאמיוש! היי! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo68.gif../images/Emo137.gif

- טום פלטון - דניאל רדקליף (אחרי שחשבתי על מה שאמרת
) - רופרט - אמה ווטסון המעצבנת איזה מוזר זה לראות אנשים שאני מכירה בפורומים.. נתראה מחר

Snitch

New member
סיפור ארוך.. ../images/Emo137.gif

אבל פשוט- השחקנית הזאת מעצבנת אותי. נתחיל מזה שהשיער שלה בכלל לא כמו שהוא צריך להיות (ולא, להצמיד את השיער לראש בחלק העליון ולעשות אותו דביק בחלק הלא-מוצמד לראש זה לא נקרא שיער מקורזל) הקול שלה- כל כך יהיר, מעצבן ובריטי. אוף. בקטע עם הפרופסור ספראוט כשהיא דקלמה-את-כל-מה-שהיא-יודעת-בטון-בריטי-מטומטם פשוט רציתי שדראקו יעיף לה סטירה קטנה בשמי. גם המשחק שלה. ההבעות פנים שלה תמיד חדות מדי, וכמעט לא משתנות. חוץ מהמבט הרציני הזה שהיא מורחת לאורך כל הסרט (וגורם לה להיות מעצבנת עוד יותר) שאר המבטים שלה מגוחכים\לא קיימים\לא אמינים. חוץ מזה שהוסיפו לה קטעים שבכלל לא צריכים להיות שלה (היא לא צריכה לתקן להארי את המשקפיים. היא לא צריכה להגיד שפחד מהשם מגביר את הפחד מהדבר עצמו) וזה גם כן מעצבן. בעצם, יכול להיות שזה נובע משנאה לדמות (אני מאוד לא אוהבת את הדמות של הרמיוני
) אבל זאת רק דעתי..

הגרהS

New member
תנחשו מי אצלי מקום ראשון...

נכוןןןןןןןןןןןןןןן
אמה ווטסון לדעתי היא ממש השתפרה מהסרט הראשון ובכלל היא חמודההה ומשחקת אותה בריטית נפוחה (מה שהיא לא!!)
טום פלאטון (!?!?) לא זוכרת את מי הוא משחק אבל הוא משחק טוב את המניאק ובכלל החלק הלא גדול שלא בסרט מעולה!
רון ויזלי חמודדד עם כול ההבעות אבל לא משחק משהו אבל הוא מאוד השתפר מהסרט הראשון!!
ואחרון... הוא דניאל רדקליף שSORRY אבל לא אמין בתפקיד הארי פוטר אבל אם אני מדמיינת את הארי פוטר אני רואה אותו לפי המראה התפקיד תפור עלייו!!

shaililo

New member
אולי את פשוט לא אוהבת...../images/Emo86.gif

את הדמות של הרמיוני??? בגלל זה את לא אוהבת את אמה ווטסון! היא פשוט משחקת את הרמיוני כל כך טוב שאת אפילו לא רואה הבדל.
.. אני צודקת?

shaililo

New member
זה לא קופץ!../images/Emo86.gif

מ - מקפיצה ק - קפיצה פ - פיצה י - יצה צ - צה ה - ה

emma radcliffe

New member
טוב כמובן ש...

דניאל רדקליף משחק הכי טוב אחר כך רופרט גרינט אחר כך אמה ווטסון וטום פלטון ביחד (לא יכולתי להחליט) אבל דניאל משחק הכי טוב בלי שום ספק!!

למעלה