סקר ממרח שוקולד איזה ממרח אהוב עליכם? א.שחר ב.נוטלה ג.ממרחית ד.שוקולד פרה ה.אחר
B botnim New member 10/11/03 #1 סקר ממרח שוקולד איזה ממרח אהוב עליכם? א.שחר ב.נוטלה ג.ממרחית ד.שוקולד פרה ה.אחר
G gadniel New member 10/11/03 #8 נוטלה נוטלה נוטלה! חחח אתם יודעים שאבא שלי אוכל את זה כל בוקר עם כפית!?!
S sweet jane New member 10/11/03 #9 אממממ... ../images/Emo12.gif היי.. שמי אפרת. אני חדשה בפורום זה..אך בהחלט מכורה! ו.. לדעתי.. בתור ממרח.. שחר או ממרחית. אבל שוקולד בקוביות.. אין כמו שוקולד הפרה!!! ( שוקולד לבן עם עוגיות או שוקולד ממולא בקרם תות.. ) ביי בנתיים.. נ.ב. ד"ש לחברתי הטופה ביותר! סיון (loving angel) אני אותך!!!
אממממ... ../images/Emo12.gif היי.. שמי אפרת. אני חדשה בפורום זה..אך בהחלט מכורה! ו.. לדעתי.. בתור ממרח.. שחר או ממרחית. אבל שוקולד בקוביות.. אין כמו שוקולד הפרה!!! ( שוקולד לבן עם עוגיות או שוקולד ממולא בקרם תות.. ) ביי בנתיים.. נ.ב. ד"ש לחברתי הטופה ביותר! סיון (loving angel) אני אותך!!!
S Spider in Action New member 10/11/03 #11 מה עושה המנקה....../images/Emo8.gif נו יא משועממת נחשי מי הגיע לשכונה.... כן... זה הספיידר הגיבור שלכם! בקיצור כשיהיה זמן דברי איתי... בהה ביי
מה עושה המנקה....../images/Emo8.gif נו יא משועממת נחשי מי הגיע לשכונה.... כן... זה הספיידר הגיבור שלכם! בקיצור כשיהיה זמן דברי איתי... בהה ביי
S sweet jane New member 11/11/03 #18 ../images/Emo24.gif חחחח אסף.. יא עכביש משועמם.. מה קורה חומד? הכל טוף?
N Noopy New member 10/11/03 #12 ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo187.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif
א אלפקה פקה New member 10/11/03 #10 זה בא בתקופות בעיקרון, נוטלה. לסקס וליקוקיישן - השחר. ויש תקופות שממרחית באה כל כך טוב... אבל ממרחית זה חשק שבא והולך. ותגידו, אני היחידה שמטורפת על ממרח חלב (לבן)? אוי זה מדהים.... והממרח של שוקולד פרה מעצבן, נקודה. סתמי כל כך!!!
זה בא בתקופות בעיקרון, נוטלה. לסקס וליקוקיישן - השחר. ויש תקופות שממרחית באה כל כך טוב... אבל ממרחית זה חשק שבא והולך. ותגידו, אני היחידה שמטורפת על ממרח חלב (לבן)? אוי זה מדהים.... והממרח של שוקולד פרה מעצבן, נקודה. סתמי כל כך!!!
N Noopy New member 10/11/03 #13 ../images/Emo67.gif../images/Emo8.gifאממ... נוטלהההההההה!!!!!!!!!!!!! אין כמו נוטלה!