סקר מכות

rowshi2

New member
סקר מכות

לכמה מכם יצא ללכת מכות על "אמת", ברחוב/מעדון/אנא אערף... אני מדבר על מצב אמיתי!!! לא שתי סטירות ככה...באמת שהייתם צריכים להשתמש במה שאתם יודעים. סתם ככה, מתוך עניין. כנהוג, אני אתחיל. לי לא יצא ללכת מכות על "אמת" ברחוב.( עם הברכיים שלי, גם עדיף שלא...בינתיים). ואם למישוה נראה שהסקר הזה מפגר/ילדותי/לא ברמה...שפשוט לא יתריח את עצמו ויענה... ציניות תתקבל בברכה ( בכמויות בכמויות לא מוגזמות) לילה טוב, rowshi2

רושי, לו היה לי שקל על כל פעם שנושא

כזה מופיע בנוסטלגיות (שים לב, לא בפורום אלא בנוסטלגיות) הייתי יכול להתאמן פול טיים בהשלכת מספריים קהות. תן לי לסכם לך את זה: רוצה סיפורים באמת טובים? שאל את Sensei או חפש הודעות שלו בפורום, קצת סבלנות אבל ההודעות שלו אדירות ומחכימות. משאר הקוראים תקבל שני סוגי תגובות: "לא יצא לי" או תשובות מתלהמות של מבקרים מזדמנים (ואני נשבע שאם יצוץ פה עוד לוחם מג"ב שמשתמש באמנות שלו על אזרחים ערבים אני אתפלץ).

סתם אחד משאר הקוראים.

כשהייתי צעיר בגיל ובידע. היו מחשבות על לבדוק את עצמי ברחוב. אבל תודה לאל שלא נתן לי לעמוד במבחן המציאות! לדעתי שלבי האימון הראשונים יכולים להוות בעיה למי שרוצה להוכיח לעצמו משהו, כי אנחנו רק חושבים שאנחנו טובים וחזקים מספיק ונסיון כזה יכול להגמר לא טוב! לעומת זאת היום לאחר שנות אימון רבות. אני יכול להגיד שבדרך כלל אלימות רחוב מתפרצת כששני הצדדים רוצים בזה, וכשאתה באמת שולט, בטוח, וחכם בידע.מבין את הסכנות לך (משטרה) וליריב (נזק גופני כבד) הברירה היא לנצל את הידע והעוצמה הגלומה בך על מנת למנוע את הקרב, גם אם לפעמים דרוש לוותר... מנסיוני- היכולת להחליט אם לתת לקרב להתפתח או לא אכן טמונה בנו. ללמוד להתפתח ולהישאר בריאים.

שי רגב

New member
היי, היי, היי... אתה יודע שאני קורא

"כשהייתי צעיר... היו מחשבות על לבדוק את עצמי ברחוב..". מה זה "צעיר"? "צעיר בחודש"
יאללה, אתה הוא היחיד שאני מכיר, ש-"בודק עצמו ברחוב" (ושיש לו המון נסיון בכך! ).
מר לוויתן, תפסיק להצטנע!!

נו אז מה לעשות?

לענות לאחרים לכו מכות ברחוב ואם אתם לא מספיק טובים אז לשמחתכם תמצאו את עצמיכם בבית חולים.

zappon

New member
אגב בקישור הזה יש גם בתגובות את

הסיפור של איגור הוא גם סיפר לי אותו,הוא הרג אותי מצחוק בסוף(יש עוד נדבכים לסיפור)

rowshi2

New member
אוהד, קראתי

ובכל זאת, מעט אנשים ענו שם. וגם עכשיו, יש אנשים חדשים בפורום, אז בעניין אותי לדעת... אגב, תענו גם אם לא יצא לכם להכנס לכזאת סיטואציה.

lironmarko

New member
כל ההתבגרות שלי כאילו ....

ועכשיו במכון הרבה אבל ברחוב בכלל לא !

neko

New member
זאת לא שאלה "מפגרת/ילדותית/לא ברמה"

אלא עצם ה"הליכת מכות" היא מפגרת/ילדותית/לא ברמה. כמעט ולא תמצא אדם שמכבד את עצמו ועבר את גיל ההתבגרות שהלך מכות, ובוודאי לא תמצא אפילו אחד שיתגאה בזה. אני מזכיר לך שהעקרון הכי חשוב ברוב אמנויות הלחימה היא ההמנעות מהשימוש בה. זה מזכיר לי תמיד דוגמא של רופא שמחפש איפה אפשר לנתח אנשים ללא שום קשר לצורך שבלמעלה מ90% מהמקרים כלל לא קיים.

Tonjin

New member
ובכל זאת שהוא שעושה את 'החיבור'

הסופי.... (או אם אתה רוצה להיות קטנוני ו/או להקפיד על סמנטיקה - האחות....
)

למעלה