סקר- מי משלם?

g u l i v e r 2

New member
סקר- מי משלם?

מי משלם את שכר הלימוד שלכם? ההורים/אתם/הלוואות/מלגות...? גרים אצל ההורים? משכירים דירה? מי משלם?

idanshaf2

New member
משכיר דירה

כרגע מתחלק עם ההורים חצי שנה וחצי שנה... מקווה בסופו של דבר להיות עצמאי

עונה..

אני מתחילה שנה א', אז זה מהפיקדון האישי.. ואני נירשמתי לפר"ח מקווה שאני אתקבל.. אבל בעיקרון, אני מתכננת לשלם מהכסף שלי ללימודים.. וההורים כמובן יעזרו אם אצטרך.. אני גרה אצל ההורים שזה כמובן פלוס ענקי!!!!!

shay4442

New member
משלם את שכר הלימוד

לומר את האמת זה מאוד מתסכל אותי שאני אחד הסטודנטים הבודדים שאני מכיר שמשלם את לימודיו, מרבית חברי מקבלים מלגה או עזרה מההורים הלימודים עלו לי 35,000 ש"ח ב-3 השנים האחרונות כולל את שנת הלימודים הקרובה ששילמתי עליה כבר. מה שאומר ששנה הבאה למרות שאני עובד ב-3 עבודות חלקיות אצטרך כנראה לקחת הלוואה מדיקאנט הסטודנטים.........

דיקלה21

New member
../images/Emo130.gif אצלי

שכר לימוד- אני משלמת, שנה שעברה פיקדון, השנה מלגות+תוספת ממני. גרה אצל הורים...

The Final Cut F

New member
השנה שילמתי מהפקדון

את שכר הלימוד... אבל כל ההוצאות מסביב ימומנו על ידי ההורים. תודה אמאבא :)

א ב א מ א

New member
בבקשה, חמודה שלנו!

רק תמצאי רופא נחמד והכל יהיה בסדר! עכשיו בואי לאכול, הגפילטע פיש מוכן.

Yosh Yosh

New member
חצי חצי כזה

ההורים מממנים את הרוב, אבל שנה אחת יש לי מהפיקדון, ואני רוצה לעבוד בשלב מסויים.... אגור במעונות.

ChilD SouL

New member
אז כך -

שנה שעברה וגם מה שהיה צריך לשלם השנה שילמתי מהפקדון. מכיוון שהלך ונעלם לו הפקדון - השנה אני משלמת את שכר הלימוד מכספי. הגשתי גם בקשה לכמה מלגות ואם אקבל - אז זה רק יתרום. עם הנסיעות אני מתחלקת עם ההורים חצי - חצי, או איך שיוצא. בגדול, אם אלמד מ8 עד 6 במרבית הימים אז אני חוזרת עם אחי\חבריו הביתה אז זה חוסך לי כמה מאות שקלים בחודש. אני גרה עם ההורים אז כמובן שזה עוד פלוס [יחסי] ואין לי הוצאות של שכר דירה+.

M o n a L i s a

New member
אצלי...

כשנה שולמה מהפיקדון, אח"כ ההורים שלי שילמו ועכשיו אני משלמת מהחיסכון שלי. על המעונות שילמו ההורים שלי בשנתיים שעברו וכנראה גם בשנה הקרובה. (זה לא שאנחנו כאלו עשירים (הלוואי
), אני פשוט בת יחידה. אני לא עצלנית, והייתי רוצה לעבוד, אבל הלימודים שלי ממש לא מאפשרים את זה...מקווה שאוכל לעבוד לפחות בסמסטר האחרון.

Dizen

New member
השנה אשלם שכ"ל מהפיקדון.

מעבר לזה - ההורים, פלוס גחלת מסבא וסבתא. כנראה שאת ההוצאות הנלוות בחודשים הראשונים אוכל לממן מהכסף שלי, אבל אח"כ זה יפול על ההורים שוב. מקווה שאוכל להתחיל לעבוד בשנה שניה....

מלגות. גם על שכ"ל וגם על המעונות.

אבל עכשיו אני שוכר דירה, אחרי ארבע שנים של דיור במעונות, אז את השכ"ד אני צריך לשלם מכספי, וחבל מאוד... דאנטה

עונה

שנה שעברה - מלגת הצטיינות מהאוניברסיטה מימנה שכר לימוד. הוצאות נלוות כמו נסיעות, אוכל, צילומים וציוד - עליי. השנה - שכר לימוד מגחלת, כל השאר עדיין עליי.

עונה...

אני מתחילה שנה ראשונה - אני אשלם מהפקדון וגם נרשמתי לפר"ח... בהמשך - עבדתי שנה וחצי וחסכתי וגם הורים יעזרו קצת.. אבל הרוב יהיה מהכסף שחסכתי.

למעלה