סקר: מי הכי?

• פותח הנושא frhx
  • פורסם בתאריך

frhx

New member
סקר: מי הכי?

*להגיד למה...* רשמתי את השאלות ועניתי גם את התשובות שלי עליהם, אז למי שלא הבין, פשוט לענות על מה כל משפט שיש אחריו סימן שאלה. מי הכי מסכן? לדעתי קלארק הכי מסכן, לא משנה איזה בחירה הוא לוקח בסוף הוא נפגע, הוא מנסה לעזור וממשיך למרות שזה לא משתלם לו, ומוכן לקחת את הכאב במקום אחרים. לדעתי התעללו בו קצת יותר מדי. מי השחקן והשחקנית הכי יפים? טום וולינג וקריסטין מי הדמות הכי מעצבנת? פיט, לא קשור. מי הדמות האהובה עליכם? קלארק. מה העונה הכי טובה? למרות התחלה עגומה, עונה 6. מה הפרק הכי טוב בסדרה? יש כמה: קרב, צדק, רקונינג... מי אתם חושבים השחקן או השחקנית הכי טוב/ה? מתלבט בין טום לבין מייקל (קלארק, לקס) מה הכוח של קלארק הכי אהוב עליכם? יריית חום מה הכוח הקריפטוני שהכי הייתם רוצים? יכולת שכנוע מה אתם הכי אוהבים בסדרה? את השחקנים וכל הבלאגן של הרגשות מה אתם הכי שונאים בסדרה? פרקים חסרי תועלת (כמו עם הילד המקסיקני), ושטוחנים יותר מדי את קלארק ולאנה. מי הכי? קלארק/ קלארק על קריפטוניט אדום/ קל- אל/ קלארק עם הילדה הסנובית/ קלארק עם לינול. למרות שאני מתפתה להגיד עם הילדה, קל-אל. מה הקריפטוניט הכי מגניב? כסוף, אהבתי את הפרק.

Gaunt

New member
עונה../images/Emo13.gif

מי הכי מסכן? ממ... קלואי נראה לי
מי השחקן והשחקנית הכי יפים? טום וקריסטין מי הדמות הכי מעצבנת? אאררר ג'ונתן.. לא סובלת אותו, וגם את פיט
מי הדמות האהובה עליכם? לויס
מה העונה הכי טובה? הרביעית מה הפרק הכי טוב בסדרה? לא עולה לי עכשיו אחד שהוא הכי טוב... אהבתי מאוד את 513 ואת 610 ו611 אבל בטח יש עוד שפעם חשבתי שהם הכי טובים
מי אתם חושבים השחקן או השחקנית הכי טוב/ה? מייקל
מה הכוח של קלארק הכי אהוב עליכם? מהירות מה הכוח הקריפטוני שהכי הייתם רוצים? היו כמה ממש מעולים.. הכי אהבתי את השינוי צורה שהיה לפסיכית הזאת בעונה הראשונה מה אתם הכי אוהבים בסדרה? ממ.. הכל? מה אתם הכי שונאים בסדרה? לא יודעת מי הכי? קלארק/ קלארק על קריפטוניט אדום/ קל- אל/ קלארק עם הילדה הסנובית/ קלארק עם לינול. לא יודעת.. קלארק
מה הקריפטוניט הכי מגניב? השחור

עונה: מי הכי?

מי הכי מסכן? קלארק וקלואי מי השחקן והשחקנית הכי יפים? שחקן- מתלבטת בין מייקל לטום (יש להם יופי שונה), שחקנית- אהבתי את המראה של המבזיקה (ברח לי השם שלה). מי הדמות הכי מעצבנת? לאנה, במיוחד בעונה הראשונה, ופיט. מי הדמות האהובה עליכם? קלואי
מה העונה הכי טובה? ראיתי עד עכשיו רק 4 אז לפי דעתי עונה 4...
מה הפרק הכי טוב בסדרה? יש כל כך הרבה! מי אתם חושבים השחקן או השחקנית הכי טוב/ה? מייקל מה הכוח של קלארק הכי אהוב עליכם? מהירות על, למרות שהכל ביחד זה הדבר הכי שווה מה הכוח הקריפטוני שהכי הייתם רוצים? טלקינזיס, הבזקה.... העיקר דברים שלא פוגעים באחרים מה אתם הכי אוהבים בסדרה? הכל
מה אתם הכי שונאים בסדרה? סוף פתוח
מי הכי? קלארק/ קלארק על קריפטוניט אדום/ קל- אל/ קלארק עם הילדה הסנובית/ קלארק עם לינול. שאלה מסובכת.... קלארק על קריפטונייט אדום זה קלארק מגעיל אז
... קלארק עם ליונל זה מוזר
... קלארק עם הילדה הסנובית-
. מה הקריפטוניט הכי מגניב? לא מכירה כ"כ הרבה

yafufa88

New member
אממ... שאלה

המ ז'תומרת קלארק עם הילדה הסנובית? יש איזה פרק שפיספסתי?

אלישיה- הילדה שמבזיקה

אם פיספסת אז פיספת 3 פרקים... היא נחשבת לילדה הסנובית בגלל שהיא תמיד התרחקה מכולם בגלל הכוחות שלה.

frhx

New member
לא לזה התכוונתי... ../images/Emo58.gif

רשמתי איזה קלארק הכי עדיף: כשהוא עצמו כשהוא עם קריפטוניט אדום כשלינול בוא כשהילדה הסנובית (עונה 5) בוא או שהוא קל-אל (שחור)

אני,

מי הכי מסכן? קלואי, לחלוטין.
מי השחקן והשחקנית הכי יפים? טום וולינג כמובן וקריסטין קרוק
מי הדמות הכי מעצבנת? פיט [במילא הוא עזב וטוב שכך]. מי הדמות האהובה עליכם? קלארק המדהים כמובן
מה העונה הכי טובה? בינתיים 5, עונה מדהימה לדעתי, אבל אני בהתחלת 6 ולפי מה שהבנתי היא מצויינת אבל נראה בהמשך. מה הפרק הכי טוב בסדרה? אויי יש הרבה... מי אתם חושבים השחקן או השחקנית הכי טוב/ה? מבחינתי כל הקאסט משחק מדהים, באמת שחקנים מדהימים. מה הכוח של קלארק הכי אהוב עליכם? ראיית חום מה הכוח הקריפטוני שהכי הייתם רוצים? הבזקה מה אתם הכי אוהבים בסדרה? ה-כ-ל
מה אתם הכי שונאים בסדרה? באמת שכל הקטע עם לאנה וקלארק נמתח יותר מדי. מי הכי? קלארק/ קלארק על קריפטוניט אדום/ קל- אל/ קלארק עם הילדה הסנובית/ קלארק עם לינול. קל-אל
מה הקריפטוניט הכי מגניב? האדום כמובן

aleria

New member
עונה

מי הכי מסכן? לאנה. הוריה נהרגו, קלארק הסתיר ממנה כל השנים את הסוד שלו, והיא הרגישה שהוא לא משתף אותה בחיים שלו ולא סומך עליה. למרות שהיא דמות נחשקת על ידי בנים ובנות כאחד בסופו של דבר כל אחד פגע בה, אפילו קלארק. ועוד דברים שאני לא רוצה לפרט, אז מי שרואה עונה 6 מבין למה אני מתכוונת. מי השחקן והשחקנית הכי יפים? השחקנים שמגלמים את ג'ונתן ולאנה. מי הדמות הכי מעצבנת? לאנה, למרות שזה נשמע כסתירה, לגבי משכתבתי למעלה, שהיא מסכנה, אבל זה ממש מעצבן שכל כך הרבה זמן היא לא מגלה את הסוד של קלארק, כשיש לה כל כך הרבה הזדמנויות. מי הדמות האהובה עליכם? קלואי! היא חייכנית, חכמה, בעלת חוש הומור, נאמנה, ופשוט חברה טובה! מה העונה הכי טובה? כל העונות. אבל במיוחד עונה חמישית. מה הפרק הכי טוב בסדרה? הפרק שבו לקס התפצל, בעונה הרביעית (אני לא זוכרת את המספר). 5X09 5X12 6X12 6X13 6X16 מי אתם חושבים השחקן או השחקנית הכי טוב/ה? מייקל רוזנבאום כמובן. הוא ליגה אחת מעל כולם, בעיניי. מה הכוח של קלארק הכי אהוב עליכם? החסינות שלו מפגיעות פיזיות, שאנשים רגילים לא יכולים לעמוד בהם. מה הכוח הקריפטוני שהכי הייתם רוצים? שכנוע, היפנוט, ריפוי וקריאת מחשבות. מה אתם הכי אוהבים בסדרה? שילוב בין הדמויות, המשחק, הבימוי, האקשן, הדרמה - הכל. מה אתם הכי שונאים בסדרה? ועוד סתירה, גם את הפרקים שאני הכי אוהבת, אני הכי שונאת את 10 הדקות האחרונות בהם - 5X12 | 6X16 מי הכי? קלארק/ קלארק על קריפטוניט אדום/ קל- אל/ קלארק עם הילדה הסנובית/ קלארק עם לינול קלארק. מה הקריפטוניט הכי מגניב? ירוק. למרות שזו החולשה של קלארק, אבל הקריפטוניט הירוק נותן את כל הכוחות האלה לאנשים. שרק חבל שרובם לא משתמשים בהם לטובה.

R i s a

New member
אניאניאניאניאניאניאניאניאניאני ../images/Emo98.gif

מי הכי מסכן? ברור שלאנה!!! כאילו, דבר 1 - תקפו אותה כ"כ הרבה פעמים שזה מעצבן. דבר 2 - היא אף פעם לא תהיה עם מי שהיא באמת אוהבת. דבר 3 - אם אני אגיד, זה יהיה ספוילר... אז... מי שמבין, מבין. מי השחקן והשחקנית הכי יפים? טום וולינג, קריסטין קראוק, אריקה דוריינס (לא בטוחה שככה כותבים את זה בעברית) מי הדמות הכי מעצבנת? פיט, ליונל. מי הדמות האהובה עליכם? לויס ולקס. מה העונה הכי טובה? עונה 5
מה הפרק הכי טוב בסדרה? עונה 5 פרק 12. עונה 5 פרק 17. מי אתם חושבים השחקן או השחקנית הכי טוב/ה? מייקל רוסנבאום (לקס) מה הכוח של קלארק הכי אהוב עליכם? סופר ספיד ותעופה
מה הכוח הקריפטוני שהכי הייתם רוצים? לעוף, כמובן!!! מה אתם הכי אוהבים בסדרה? העלילות של הקריפוטונייט וכל זה, קצת את עלילות קלארק\לאנה וכאלה. מה אתם הכי שונאים בסדרה? קלארק כשהוא מרחם על עצמו! מי הכי? קלארק/ קלארק על קריפטוניט אדום/ קל- אל/ קלארק עם הילדה הסנובית/ קלארק עם לינול. קלארק על קריפטונייט אדום, כמובן!!!
מה הקריפטוניט הכי מגניב? האדום!

limiCOOL

New member
עונה../images/Emo8.gif

מי הכי מסכן? אממ נראה לי קלואי...אני מבינה מה עובר עליה...במיוחד בעונות הראשונות
מי השחקן והשחקנית הכי יפים? טום וולינג (ברור
) ו...אממ..קריסטין? מי הדמות הכי מעצבנת? ליונל...הוא טוב הוא רע..מה קורה איתו?...הוא פשוט מעצבן
מי הדמות האהובה עליכם? קלואי ולויס...כי הן מצחיקות מה העונה הכי טובה? אמממ..וואי זה קשה...טוב לא ראיתי את 5 ו6 עד הסוף אז בינתיים עונה 3 מה הפרק הכי טוב בסדרה? עונה 6 פרק 12...פרק מעולה לפי דעתי...טום שיחק שם מעולה מי אתם חושבים השחקן או השחקנית הכי טוב/ה? טום ומייקל...אין צורך בהסברים מה הכוח של קלארק הכי אהוב עליכם? ראיית רנטגן וסופר ספיד... מה הכוח הקריפטוני שהכי הייתם רוצים? אמממ..לדעת מה אחרים חושבים...כמו ריאן מה אתם הכי אוהבים בסדרה? שהם לא ממש הולכים לפי מה שיש בקומיקס..לא יודעת אני אוהבת את הסדרה איך שהיא ואני לא חושבת שאם הם היו הולכים לפי הקומיקס הסדרה לא הייתה יוצאת כמו שהיא עכשיו..מושלמת
מה אתם הכי שונאים בסדרה? שיש כל מיני קטעים שזה כמו אופרות סבון כאלה...לא יודעת זה פשוט
מי הכי? קלארק/ קלארק על קריפטוניט אדום/ קל- אל/ קלארק עם הילדה הסנובית/ קלארק עם לינול. כל דבר אחר חוץ מקלארק...זה נחמד לראות אותו עם אישיות אחרת ולא תמיד עושה את מה שטוב לעשות ואת מה שצריך מה הקריפטוניט הכי מגניב? האדום

AVIEINI1234

New member
אניאניא

הכי מסכן: קלארק בגלל ששיגעו אותו כבר מסכן הבנאדם תנו לו יום שקט יום אחד נורמלי ושקט שחקן/שחקנית הכי יפים: טום ואריקה דוראנס (אלא אם כן מחשיבים את זאתי ששיחקה את אלישיה..) הדמות הכי מעצבנת גונת'ן הדמות האהובה: קלארק העונה הכי טובה: ברור שה-6 זה משתבח עם השנים הפרק הכי טוב : יש כמה היית הולך על 6X11 5X12 6X13 השחקנים הכי טובים: מייקל בלי ספק הכוח האהוב: תעופה בלי ספק כוח קריפטוני: חסינות הכי אוהב: סצינות שקלארק משתמש ביכולות שלו בעיקר סצנות אקשן הכי שונא: את כל ההמשחק חתול ועכבר שלו עם לאנה אוהב/לא אוהב ושלאנה כל הזמן בוכה מי הכי?: קלארק על קריפטונייט אדום הקריפטונייט הכי מגניב?: אדום שולט!

frhx

New member
תוצאות ביניים:

מי הכי מסכן? קלארק -3 קלואי -4 לאנה-2 מי השחקן והשחקנית הכי יפים? טום -7 קריסטין -6 מייקל - 1 ג'ונתן - 1 אריקה (לויס) - 2 אלישיה -1 מי הדמות הכי מעצבנת? פיט -5 ג'ונתן -2 לאנה -2 לינול -2 מי הדמות האהובה עליכם? קלארק -3 לויס -3 קלואי -3 לקס -1 מה העונה הכי טובה? עונה שישית - 2 עונה רביעית -2 עונה חמישית -3 עונה שלישית - 1 מי אתם חושבים השחקן או השחקנית הכי טוב/ה? טום -2 מייקל -7 מה הכוח של קלארק הכי אהוב עליכם? ראיית חום - 2 מהירות -4 חוסן -1 תעופה - 2 רנטגן -1 מי הכי? קלארק/ קלארק על קריפטוניט אדום/ קל- אל/ קלארק עם הילדה הסנובית/ קלארק עם לינול. קל -אל 2 קלארק 2 קלארק סנובית -1 קלארק אדום -2 מה הקריפטוניט הכי מגניב? כסוף -1 אדום -4 שחור -1 ירוק - 1 מה הפרק הכי טוב בסדרה? 6x17 3 6x11 3 6x12 3 6x13 4 5x12 6x10 6X16 5x17 5x13 מה אתם הכי אוהבים בסדרה? את השחקנים וכל הבלאגן של הרגשות הכל 4 העלילות של הקריפוטונייט וכל זה, קצת את עלילות קלארק\לאנה. לא לפי הקומיקס אפקטים ואקשן מה אתם הכי שונאים בסדרה? פרקים חסרי תועלת (כמו עם הילד המקסיקני) שטוחנים יותר מדי את קלארק ולאנה. 3 סוף פתוח קלארק מרחם על עצמו אופרת סבון על פי: frhx Gaunt מל והסמרטוטי לולי נשברת R i s a ו limiCOOL AVIEINI1234 aleria

TheLost

New member
אני

מי הכי מסכן? קלואי מי השחקן והשחקנית הכי יפים? טום וולינג (נגיד) ולויס
מי הדמות הכי מעצבנת? לאנה! מי הדמות האהובה עליכם? לויס
מה העונה הכי טובה? 4
מה הפרק הכי טוב בסדרה? אני לא זוכר איך קוראים להם, אבל - הפרק שליונל וקלארק מחליפים גופות בעונה 4 והפרק שהמכשפות משתלטות על לאנה, לויס וקלואי מי אתם חושבים השחקן או השחקנית הכי טוב/ה? מייקל רוזנבאום (או מה שלא יהיה השם משפחה שלו). קיצר לקס מה הכוח של קלארק הכי אהוב עליכם? אל-מוות מה הכוח הקריפטוני שהכי הייתם רוצים? לעוף... נראה לי....? :S מה אתם הכי אוהבים בסדרה? את לויס!
מה אתם הכי שונאים בסדרה? את העונה השלישית. מי הכי? קלארק/ קלארק על קריפטוניט אדום/ קל- אל/ קלארק עם הילדה הסנובית/ קלארק עם לינול. אממ... אה...? :S מה הקריפטוניט הכי מגניב? ירוק

Torn Identity

New member
יאללה מכבי, יאללה! ../images/Emo6.gif

(אל תשאלו אותי מאיפה זה בא, זו השעה
) מי הכי מסכן? קלואי, כי קלארק לא אוהב אותה והיא רוצה אותו, היא החברה הכי טובה של לנה וצריכה לתמוך גם בה, גם בו... וכל זה תוך כדי התמודדות עם הרגשות שלה כלפי קלארק ובטח גם קינאה ללנה.
מי השחקן והשחקנית הכי יפים? אני מניח שטום וקירסטן. למרות שלדעתי אריקה גם ממש יפה, לא רק כוסית. גם ג'נסן אקלס (ג'ייסון טיג) נראה לא רע, אולי יותר טוב מטום אפילו.
ובל נשכח את ג'סטין הרטלי (עונה 6, בלי לספיילר מי ומה). ואליסון גם כן יפיופה, מה.
מי הדמות הכי מעצבנת? פיט.
מי הדמות האהובה עליכם? לויס, דה.
וקלואי.
מה העונה הכי טובה? אני חושב ש4 ו-6. אבל גם 5. ו-3. אז 2. ו-1 בסוף.
מה הפרק הכי טוב בסדרה? שונא שאלות כאלו.
מי אתם חושבים השחקן או השחקנית הכי טוב/ה? אנערף, לא יודע. עד כמה שהדמות מעצבנת אותי, ג'ון גלובר (ליונל) טוב. אבל כולם טובים, מה. אני חושב שאגיד גם אריקה, כי פשוט ראיתי כמה ראיונות איתה והיא נראית נורא שונה מלויס, ביישנית, מתונה... אז כל הכבוד לה על איך שהיא עושה את לויס כמו שהיא.
מה הכוח של קלארק הכי אהוב עליכם? אוי, זה קשה. הכוח והבלתי פגיעות זה מאד יעיל. אבל המהירות זה אחלה. וגם הלייזר או וואטאבר מהעיניים. לא'דע.
מה הכוח הקריפטוני שהכי הייתם רוצים? אולי לעוף?
למרות שהבלתי פגיעות וכוח פיזי מאד קורצים לי גם כן. מה אתם הכי אוהבים בסדרה? זה השילוב של הכל.
מה אתם הכי שונאים בסדרה? ליונל? פיט?
מי הכי? קלארק/ קלארק על קריפטוניט אדום/ קל- אל/ קלארק עם הילדה הסנובית/ קלארק עם לינול. קלארק על קריפטונייט אדום בבגדים שחורים.
מה הקריפטוניט הכי מגניב? אדום, דהההה.

GoOtZi

New member
עונה! ../images/Emo13.gif

מי הכי מסכן? קלארק.. כי אין יותר מסכן ממנו בסדרה (אולי חוץ מקלואי). ברוב המקרים הוא תמיד מנסה לעזור ואז תמיד מאשימים אותו. מי השחקן והשחקנית הכי יפים? טום ומייקל
למרות שגם לקריסטין לא חסר
מי הדמות הכי מעצבנת? לאנה
מי הדמות האהובה עליכם? קלואי, קלארק, לקס
מה העונה הכי טובה? בנתיים עונה 3. 4 הייתה רק חביבה, חוץ מהפרק האחרון. מה הפרק הכי טוב בסדרה? אני זוכרת רק פרק ספציפי אחד כשלויס הגיעה ועוד פרקים איתה אחרי הפרק הזה, אבל בעיקרון- כל פרק סיום עונה
מי אתם חושבים השחקן או השחקנית הכי טוב/ה? טום, ומייקל-הוא פשוט מעולה. מה הכוח של קלארק הכי אהוב עליכם? ראיית רנטגן
מה הכוח הקריפטוני שהכי הייתם רוצים? אממ לעוף כמובן
מה אתם הכי אוהבים בסדרה? שזה סופרמן, אבל שזה גם קצת אופרת סבון עם כל ההסתבכויות של "אני אוהבת אותו אבל הוא אוהב אותה ולהם יש ילד וזה לא ממנו" מה אתם הכי שונאים בסדרה? פרקים חסרי מטרה
מי הכי? קלארק/ קלארק על קריפטוניט אדום/ קל- אל/ קלארק עם הילדה הסנובית/ קלארק עם לינול.? קל אל
מה הקריפטוניט הכי מגניב? אדום בנתיים

TheRainMaker

New member
../images/Emo26.gif

מי הכי מסכן?קלואי, בלי ספק..תמיד נדפקת
מי השחקן והשחקנית הכי יפים? היופי של טום תמיד מצליח להפתיע אותי מחדש
מי הדמות הכי מעצבנת?לאנה, כל כך! אני עכשיו בפרקים הראשונים של העונה השישית..והיא כל כך %^&$%&& מטומטמת. להביא לה מחבת בראש. מי הדמות האהובה עליכם?קלואי
נשמאמי שכמותה
מה העונה הכי טובה? הכי נהניתי מהעונה החמישית, אבל עוד לא ראיתי את רוב העונה השישית
מה הפרק הכי טוב בסדרה? כל הפרקי סיום עונה למינהם
אפוקליפטיים וזה ^__^ מי אתם חושבים השחקן או השחקנית הכי טוב/ה? ג'ון, שמשחק את ליונל. מה הכוח של קלארק הכי אהוב עליכם?ממ נראלי הריצה המהירה. מה הכוח הקריפטוני שהכי הייתם רוצים?הריצה, דפנטלי
לשגע אנשים בהעלמויות פתאומיות והגחות משום מקום. מה אתם הכי אוהבים בסדרה?את האקשן ^^ ואת קלואי ^^ מה אתם הכי שונאים בסדרה? את לאנה ולקס, שני גאוותנים סתומים ומלאים בעצמם. ארג!they deserve to die. וגם את הפרקים החסרי תועלת. מי הכי? קלארק/ קלארק על קריפטוניט אדום/ קל- אל/ קלארק עם הילדה הסנובית/ קלארק עם לינול קלארק טופלס
מה הקריפטוניט הכי מגניב? הכסוף, ספוקי^^

סקר

קלארק הכי מסכן כי הוא שומר את הסוד שלו ומרגיש בודד ולא בוטח באחרים. גם זה שהוא תמיד עוזר לאחרים על חשבון החיים שלו קצת הפך להיות מוגזם ולא כ"כ אמין אלא אם יש לו, כמו שלקס הזהיר אותו בעונה הראשונה "סינדרום משיח". השחקן הכי יפה הוא כמובן קלארק שפשוט למות גם מהיופי וגם מטוב הלב שיש לו בעיניים. הכי מעצבן - ג'ונתן, עם כל ה "LOOK SON.., ואז עוד הטפת מוסר שכבר יצאה מהתחת. העונה הכי טובה היא לדעתי העונה הראשונה. נכון שאין בה ממש עלילה אבל יש בה קסם של תנועת נוער וגם לומדים על הדמויות. לדעתי, בלי עונה 1 לא היינו מתמכרים לסדרה בהמשך. הפרק הכי טוב הוא "אדום" לדעתי, אבל יש כמה משובחים. גם "היפנוטיק" ו"טרנספר". השחקן הכי טוב הוא לדעתי ליונל, כי הוא דמות באמת מורכבת. הכוח הכי אהוב אצל קלארק זה שהוא לא נפצע. הכוח הקריפטוני שהכי הייתי רוצה זה הפיתוי (כמו של המורה לביולוגיה). הכי הכי זה קלארק כמו שהוא.

למעלה