סקר מי הכי מעוס?

youvall

New member
הו הו הו הו...

אם אלה האפשרויות-אז 4...סה לה וי. אבל, אם תחליף את מטרניך, שלמרות שהוא לא בדעותיי לפחות מציג אותן נורמלי וגם מבסס אותן על משהו, בחוח -אז בהחלט הוא לוקח את התואר! ורק תיקון קל, מאוס...

אשרת

New member
ההצבעה שלי..

1. אתה. 2. מוטי גוטרמן 3. המלך ארתור. 4. מטריך בלית ברירה, למרות שיש אנשים הרבה יותר מאוסים ממנו בפורומים.

אשרת

New member
אם אתה צריך תרגום ל"אתה", אז

במקום הראשון בתור המשתתף בפורום המאוס ביותר מבחינתי הוא "היהודי הנאמן".

Lord Buksht

New member
אממ...בוא נעשה את זה אחרת

שכל אחד יעשה לי טובה וישרשר כמה שיותר שמות משתמשים של כותבים בפורום ואני אכניס את זה בתור סקר לסקרים שלנו...וככה יהיה יותר נוח להצביע...

אשרת

New member
גם אני לא הבנתי.

אתה רוצה לעשות סקר פורמלי של הפורום שלכם - "מי הכותב הכי מאוס?"

Lord Buksht

New member
יאפ

אם אתם רוצים לעשות את זה בתור שירשור(ונראים די מאושרים להשתתף בו) אז למה שלא נהפוך את זה לסקר?

Lord Buksht

New member
זה הולך לשני הכיוונים

השרשורי התנגחויות גם די מוגזמים כבר...

אשרת

New member
יש לך קצת בעיה לקחת דברים בהומור.

ואם יש פה התנגחות כלשהי, אתה , בתור האיש בכחול, יכול למחוק את זה.

eessrr

New member
אני נאלץ להסכים עם אשרת....

שחר תקח דברים בהומר קצת לא יקרה כלום, לא נראה לי רציני לעשות סקר- מי הכי מאוס? בפורום של מפלגת העבודה, אולי זה מתאים לפורומים קצת פחות רציניים

Lord Buksht

New member
ועובדה שהמון הודעות אחרונות

מורכבות מהתנגחויות נטו, או סתם שזה חלק מהתוכן אני לא חושב שעל כל התנגחות אני צריך למחוק כאן הודעה, זה נראה לי מיותר בהחלט צריך לחפש דרכים אחרות להוריד את רמת ההתנגחויות כאן אשרת, אם יש לך רעיון, את מוזמנת לפנות אלי ולהציג אותו בפני אבל אי אפשר לקיים ויכוח בפורום שכל הודעה היא התנגחות אחרת אגב ארז, מה רע בפורומים פחות רציניים? לצערי לפעמים הם מצליחים לנהל דברים בצורה הרבה יותר טובה מאצלנו(בפורום ת"א הם רבו על התריסים בעיר וזה היה נראה יותר טוב מכאן! זה אומר משהו...)

אשרת

New member
רעיון לגבי מה?

השרשור שיהודי הנאמן פתח, הוא שרשור הומוריסטי בלבד! חבל שאתה עושה מזה משהו שהוא לא. הוא לא שרשור התנגחויות .

למעלה