סקר מי גנב ת'עוגיות.

avocumber

New member
סקר מי גנב ת'עוגיות.

1. בן/בת כמה את/ה? 2. האם את/ה מכיר/ה את השיר-משחק "מי גנב ת'עוגיות...?" 3. אם כן, איך את/ה שר את זה? א. מי גנב ת'עוגיות מהקופסה? ב. מי גנב ת'עוגיות מהמטבח? ג. מי גנב ת'עוגיות שבקופסה? ד. מי גנב ת'עוגיות שבמטבח? 4. מאיפה את/ה מכיר/ה את השיר-משחק? 5. את/ה מוזמנ/ת להגיד עליו דברים נוספים שלא נשאלו, כמו זכרון שקשור אליו, שיחה שהייתה עליו, ניתוח מעמיק ועוד. 6. בשורה התחתונה: מי גנב ת'עוגיות?

דנטל

New member
עוגיות

1. בן/בת כמה את/ה?34 2. האם את/ה מכיר/ה את השיר-משחק "מי גנב ת'עוגיות..."? לא 3. אם כן, איך את/ה שר את זה? - א. מי גנב ת'עוגיות מהקופסה? ב. מי גנב ת'עוגיות מהמטבח? ג. מי גנב ת'עוגיות שבקופסה? ד. מי גנב ת'עוגיות שבמטבח? 4. מאיפה את/ה מכיר/ה את השיר-משחק? - 5. את/ה מוזמנ/ת להגיד עליו דברים נוספים שלא נשאלו, כמו זכרון שקשור אליו, שיחה שהייתה עליו, ניתוח מעמיק ועוד. - 6. בשורה התחתונה: מי גנב ת'עוגיות? אני, כי אני גם שמנה וגם רומניה

אספיר85

New member
גם אני לא מכירה../images/Emo54.gif

1. בן/בת כמה את/ה? 14 2. האם את/ה מכיר/ה את השיר-משחק "מי גנב ת'עוגיות...?" לא 3. אם כן, איך את/ה שר את זה? א. מי גנב ת'עוגיות מהקופסה? ב. מי גנב ת'עוגיות מהמטבח? ג. מי גנב ת'עוגיות שבקופסה? ד. מי גנב ת'עוגיות שבמטבח? 4. מאיפה את/ה מכיר/ה את השיר-משחק? 5. את/ה מוזמנ/ת להגיד עליו דברים נוספים שלא נשאלו, כמו זכרון שקשור אליו, שיחה שהייתה עליו, ניתוח מעמיק ועוד. 6. בשורה התחתונה: מי גנב ת'עוגיות? זה שוקולד צ'יפס, אז זאת בטוח אני.

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif אני דווקא מכירה P:

1. בן/בת כמה את/ה? 13.8. 2. האם את/ה מכיר/ה את השיר-משחק "מי גנב ת'עוגיות...?" כן. 3. אם כן, איך את/ה שר את זה? אף אחת מהאפשריות, אנחנו שרים "מי גנב תעוגיות מהשולחן". א. מי גנב ת'עוגיות מהקופסה? ב. מי גנב ת'עוגיות מהמטבח? ג. מי גנב ת'עוגיות שבקופסה? ד. מי גנב ת'עוגיות שבמטבח? 4. מאיפה את/ה מכיר/ה את השיר-משחק? חברים בטיולים D: 5. את/ה מוזמנ/ת להגיד עליו דברים נוספים שלא נשאלו, כמו זכרון שקשור אליו, שיחה שהייתה עליו, ניתוח מעמיק ועוד. 6. בשורה התחתונה: מי גנב ת'עוגיות? אם זה היה אוריאו, אז אני.

I R i T 94

New member
עונה D: ../images/Emo217.gif

1. בן/בת כמה את/ה?13 וחצי 2. האם את/ה מכיר/ה את השיר-משחק "מי גנב ת'עוגיות...?"לא 3. אם כן, איך את/ה שר את זה? א. מי גנב ת'עוגיות מהקופסה? ב. מי גנב ת'עוגיות מהמטבח? ג. מי גנב ת'עוגיות שבקופסה? ד. מי גנב ת'עוגיות שבמטבח? 4. מאיפה את/ה מכיר/ה את השיר-משחק?... 5. את/ה מוזמנ/ת להגיד עליו דברים נוספים שלא נשאלו, כמו זכרון שקשור אליו, שיחה שהייתה עליו, ניתוח מעמיק ועוד. 6. בשורה התחתונה: מי גנב ת'עוגיות? אני XP

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונההההההההההההההההההההההההההההההההההה

1. בן/בת כמה את/ה? 84 2. האם את/ה מכיר/ה את השיר-משחק "מי גנב ת'עוגיות...?" כןן 3. אם כן, איך את/ה שר את זה? קקי ??????????????????????????? א. מי גנב ת'עוגיות מהקופסה? סבתא ש'ך ב. מי גנב ת'עוגיות מהמטבח? אמא ש'ך ג. מי גנב ת'עוגיות שבקופסה? אחות ש'ך ד. מי גנב ת'עוגיות שבמטבח? הבת ש'ך 4. מאיפה את/ה מכיר/ה את השיר-משחק? מהתחת שלי !!! 5. את/ה מוזמנ/ת להגיד עליו דברים נוספים שלא נשאלו, כמו זכרון שקשור אליו, שיחה שהייתה עליו, ניתוח מעמיק ועוד.- חרבנה ! 6. בשורה התחתונה: מי גנב ת'עוגיות? דפנה !! [דפנה והעוגיות !!!! XDDDDDDDDD]

2eye

New member
מספר 7! זה תמיד מספר 7 ../images/Emo3.gif

1. בן/בת כמה את/ה? 14 2. האם את/ה מכיר/ה את השיר-משחק "מי גנב ת'עוגיות...?" כן 3. אם כן, איך את/ה שר את זה? א+ב א. מי גנב ת'עוגיות מהקופסה? ג. מי גנב ת'עוגיות שבקופסה? 4. מאיפה את/ה מכיר/ה את השיר-משחק? ידידה? 5. את/ה מוזמנ/ת להגיד עליו דברים נוספים שלא נשאלו, כמו זכרון שקשור אליו, שיחה שהייתה עליו, ניתוח מעמיק ועוד. אין 6. בשורה התחתונה: מי גנב ת'עוגיות? מספר 7! בגלל זה הוא ברח, תראו, הוא לא פה למטה.

../images/Emo13.gif

1. בן/בת כמה את/ה? אוטוטו 13. 2. האם את/ה מכיר/ה את השיר-משחק "מי גנב ת'עוגיות...?" בהחלט. 3. אם כן, איך את/ה שר את זה?
[זאת אומרת שרים את זה [אני לפחות מכיר] פעם ככה ופעם ככה. לכן
על הכל. א. מי גנב ת'עוגיות מהקופסה? למעלה. ב. מי גנב ת'עוגיות מהמטבח? למעלה2 ג. מי גנב ת'עוגיות שבקופסה? למעלה3 ד. מי גנב ת'עוגיות שבמטבח? למעלה4 4. מאיפה את/ה מכיר/ה את השיר-משחק? פעם הייתי באיזה בית ילדים באיזה קיבוץ והיו משחקים את זה
5. את/ה מוזמנ/ת להגיד עליו דברים נוספים שלא נשאלו, כמו זכרון שקשור אליו, שיחה שהייתה עליו, ניתוח מעמיק ועוד. לא, אין לי מה להגיד. חוצמזה ש: 1 קורא ל8.. זה דומה לזה ולשחק את זה באנגלית זה דווקא דיי קל. 6. בשורה התחתונה: מי גנב ת'עוגיות? שיבולת [אל תשאלו] וזה בדוק 100%

נוגעע

New member
../images/Emo222.gif עוגיות זה טוב.

1. בן/בת כמה את/ה? 14 2. האם את/ה מכיר/ה את השיר-משחק "מי גנב ת'עוגיות...?" לא 3. אם כן, איך את/ה שר את זה? א. מי גנב ת'עוגיות מהקופסה? העכבר ב. מי גנב ת'עוגיות מהמטבח? העכביש ג. מי גנב ת'עוגיות שבקופסה? החרגול ד. מי גנב ת'עוגיות שבמטבח? השרמוט. 4. מאיפה את/ה מכיר/ה את השיר-משחק? לא מכירה 5. את/ה מוזמנ/ת להגיד עליו דברים נוספים שלא נשאלו, כמו זכרון שקשור אליו, שיחה שהייתה עליו, ניתוח מעמיק ועוד. 6. בשורה התחתונה: מי גנב ת'עוגיות? את/ה.

דפנה והעוגיות. ../images/Emo47.gifכתר../images/Emo47.gif

1. בן/בת כמה את/ה?14 2. האם את/ה מכיר/ה את השיר-משחק "מי גנב ת'עוגיות...?"כןכן 3. אם כן, איך את/ה שר את זה? א. מי גנב ת'עוגיות מהקופסה? ב. מי גנב ת'עוגיות מהמטבח? ג. מי גנב ת'עוגיות שבקופסה? ד. מי גנב ת'עוגיות שבמטבח?
4. מאיפה את/ה מכיר/ה את השיר-משחק?מממ בצפר 5. את/ה מוזמנ/ת להגיד עליו דברים נוספים שלא נשאלו, כמו זכרון שקשור אליו, שיחה שהייתה עליו, ניתוח מעמיק ועוד. 6. בשורה התחתונה: מי גנב ת'עוגיות?טל זובלסקי

עדן גפן

New member
../images/Emo190.gif|פיס|

1. בן/בת כמה את/ה? 15.10 2. האם את/ה מכיר/ה את השיר-משחק "מי גנב ת'עוגיות...?" ברור!:] 3. אם כן, איך את/ה שר את זה? א. מי גנב ת'עוגיות מהקופסה? ב. מי גנב ת'עוגיות מהמטבח? ג. מי גנב ת'עוגיות שבקופסה?
ד. מי גנב ת'עוגיות שבמטבח? 4. מאיפה את/ה מכיר/ה את השיר-משחק? לא יודעת.. אמא בטח לימדה אותי כשהייתי קטנה..:) 5. את/ה מוזמנ/ת להגיד עליו דברים נוספים שלא נשאלו, כמו זכרון שקשור אליו, שיחה שהייתה עליו, ניתוח מעמיק ועוד. 6. בשורה התחתונה: מי גנב ת'עוגיות? מס' 1
חח

../images/Emo42.gifעונה

1. בן/בת כמה את/ה? 15 2. האם את/ה מכיר/ה את השיר-משחק "מי גנב ת'עוגיות...?" כן 3. אם כן, איך את/ה שר את זה? א. מי גנב ת'עוגיות מהקופסה?
ב. מי גנב ת'עוגיות מהמטבח?
ג. מי גנב ת'עוגיות שבקופסה?
ד. מי גנב ת'עוגיות שבמטבח?
4. מאיפה את/ה מכיר/ה את השיר-משחק? מהקיבוץ הזוועתי שגרתי פעם D: 5. את/ה מוזמנ/ת להגיד עליו דברים נוספים שלא נשאלו, כמו זכרון שקשור אליו, שיחה שהייתה עליו, ניתוח מעמיק ועוד. ממ אין לי כלום 6. בשורה התחתונה: מי גנב ת'עוגיות? מספר 2

Retama

New member
קוקיז

1. בן/בת כמה את/ה? 15 2. האם את/ה מכיר/ה את השיר-משחק "מי גנב ת'עוגיות...?" כן 3. אם כן, איך את/ה שר את זה? לא זוכרת איך זה הולך, זכור לי משהו עם קופסא א. מי גנב ת'עוגיות מהקופסה? ב. מי גנב ת'עוגיות מהמטבח? ג. מי גנב ת'עוגיות שבקופסה? ד. מי גנב ת'עוגיות שבמטבח? 4. מאיפה את/ה מכיר/ה את השיר-משחק? נראה לי שמעתי אותו פעם בתוכנית ילדים בטלוויזיה, וגם בתנועת נוער לפני כמה שנים.. 5. את/ה מוזמנ/ת להגיד עליו דברים נוספים שלא נשאלו, כמו זכרון שקשור אליו, שיחה שהייתה עליו, ניתוח מעמיק ועוד. 6. בשורה התחתונה: מי גנב ת'עוגיות? לא יודעת :p

למעלה