סקר- מי אני

Bakura

New member
../images/Emo96.gif לא, המסיבת הפתעה הייתה לפניי

הקטע שדולף הקים מפלגה, ואז המפלגה שלו כאילו הייתה המפלגה הניאו נאצית והוא היה אדולף היטלר, ואז הם התחילו לכלוא המון אנשים ולהיות רעים T_T הקטע עם הגניבה זה בארמון של המלך. גם החתול על השרשרת ברגל עקב אחריהם לשם.

לוניד

New member
הממ...

שם: ענבל ת. לידה: 12.1.88 גיל: עוד מעט 18 ז\נ: נ אנימה אהובה: המממ... פרמויה אייג'נט? ^^; ז'אנר אהוב: שונן סרט קולנוע שגרם לי לבכות: גלדיאטור, מזמן XD מפורסם שאני מעריך\מעריץ: אייצ'ירו אודה XD סרט ישראלי הכי טוב: לא יודעת... ^^; קלאסה מצויירת אהובה: מרקו דמות אנימה שאני מעריצ\ה: לופי מוואן פיס? XD שאלות של כן\לא. חבר\ה?: לא ;; מאוהב\ת?: בחתול שלי!
אדם דכאוני?: מאוד >_> אדם עם נטיות מוזרות?: לא ממש אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?: לא זוכרת "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: לא ממש שמח\ה בחלקך?: ממש לא XD עובד\ת?: לא ._. לומד\ת?: כן >_> יצירתי\ת?: קצת מעשה טוב לאחרונה? האכלתי את החתול חבר\ה הכי טוב\ה: ._. בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: תולי פחד: ניתוחי לייזר בעיניים >_< חלום: להיות ציירת מנגה מוטו: do it and screw it (בקשר לציור XD) שיר אהוב: Kagarra - Satsuki שיר שנוא: בלבלי אותו מקצוע בית ספרי אהוב: אין >_< מקצוע בית ספרי שנוא: הכל תחביבים: ציור כשרון: ציור תכונה בולטת: עייפה כל הזמן לסיום: בא\ה למפגש?: כן דעתך על משחק גמד\ענק?: הא? o_O

Bakura

New member
../images/Emo96.gif חתול :O!

יה, לא ידעתי שיש לך חתול! וקוראים לו תולי?! איזה חמוד ^_______^ (לכל החתולים של סבא וסבתא שלי יש שמות רומניים מדכאים, שאני לא ממש זוכרת אבל אני רק שומעת אותם ולא מתפלאת למה הם כאלה סעופים כל הזמן. תולי זה שם חמוד לחתול! אפשר תמונה?
) יצירתית "קצת"? ממש לא הולם אותך
יש לך כמה מהציורים הכי יפים שראיתי, וצריך להיות די יצירתי כדי לעשות ציורים יפים. (ובשל כך אני מאמינה שהחלום שלך יתגשם ביתר קלות, את ממש מוכשרת :X) ומשקפיים זה שיקסי :}~ אבל אם את לא אוהבת, בהצלחה בניתוח
ופיינל נוט- זה לא "פארנויה אייג'נט"? ו"הלב", ולא "מרקו"?

לוניד

New member
תודה ^^

אני עושה מלא טייפואים ;; ונו, כולם יודעים מה זה מרקו XDDD

polichan

New member
מקווה שלא מאוחר!

שם: פולינה XD ת. לידה: 20.1.89 גיל: עוד מעט 17! ז/נ: נקבה אנימה אהובה:נראה לי שעדיין לאבלס! סרט קולנוע שגרם לי לבכות:אממ...כשגנדלף נפל לתהום הייתי ממש עצובה! מפורסם שאני מעריך\מעריץ:אני מאד מעריכה את כריס מרטין ולהקתו (קולדפליי!) סרט ישראלי הכי טוב:אממ...לא יודעת..קלארה הקדושה זה מגניב שאלות של כן\לא. חבר\ה?: לא מאוהב\ת?:לא אדם דכאוני?:אפשר להגיד שממש לא אדם עם נטיות מוזרות?: הגיוני אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?: דיי הרבה פעמים (יותר מידי) "ברוגז" עם מישהי\מישהו?:חס וחלילה! מקווה שלא! שמח\ה בחלקך?:אהה נגיד ש.. עובד\ת?:הלוואי! לומד\ת?:אפשר להגיד יצירתי\ת?:כן! מעשה טוב לאחרונה?: לצערי אין... חבר\ה הכי טוב\ה: יש כמה.. בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: אני לא מכירה ממש משפחה חוץ מההורים והאח וסבתא שהיא סנילית פחד: אממ דיי הרבה אבל אני הרפתקנית חלום:להתקבל לבצלאל! מוטו:הקונה מטטה! שיר אהוב:the scientist של קולדפליי שיר שנוא:יש איזה שיר מעצבן ברדיו תמיד של מישהו שלא יודע לשיר! מקצוע בית ספרי אהוב:אומנות מקצוע בית ספרי שנוא:כשהייתי בחמש יחידות זה היה מתמטיקה תחביבים:כדורעף, ציור, כלמיני משחקים כמו כדורסל וכדורגל כשרון:אממ..ציור.. תכונה בולטת:צוחקת הרבה! בא\ה למפגש?:

Adi Chan

New member
סבתא סנילית זה קללה>_>

סבתא שלי שאלה אותי 5 פעמים ב-10 דקות אם אכלתי>_>

למעלה