סקר- מי אני

Kawaii Me

New member
סקר- מי אני../images/Emo35.gif

כי סקרים זה כיף
שם: ת. לידה: גיל: ז\נ:
אנימה אהובה: ז'אנר אהוב: סרט קולנוע שגרם לי לבכות: מפורסם שאני מעריך\מעריץ: סרט ישראלי הכי טוב: קלאסה מצויירת אהובה: דמות אנימה שאני מעריצ\ה:
שאלות של כן\לא. חבר\ה?: מאוהב\ת?: אדם דכאוני?: אדם עם נטיות מוזרות?: אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?: "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: שמח\ה בחלקך?: עובד\ת?: לומד\ת?: יצירתי\ת?: מעשה טוב לאחרונה?:
חבר\ה הכי טוב\ה: בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: פחד: חלום: מוטו: שיר אהוב: שיר שנוא: מקצוע בית ספרי אהוב: מקצוע בית ספרי שנוא: תחביבים: כשרון: תכונה בולטת:
לסיום: בא\ה למפגש?:
\
דעתך על משחק גמד\ענק?:

XDD רק בגלל שאני לא מצליח להרדם

שם: שמעון (המכונה שימי) אברג'ל ת. לידה: 21.1.88 גיל: נראה 23-25 ... גיל אמיתי כמעט 18... ז\נ: אמממ שנייה... כן זכר.. ויש לי הרבה ערבויות אם אתם רוצים.. מס' תיק פלילי : 04774993 אנימה אהובה: בליץ' ז'אנר אהוב: אימה וסרטי טבח סרט קולנוע שגרם לי לבכות: יורו טריפ.. בכיתי מצחוק.. מפורסם שאני מעריך\מעריץ: מעריץ אין הרבה.. מעריך הרבה זמרים מזרחיים.. סרט ישראלי הכי טוב: חחח זה פשוט סדרת אסיקמו לימון וחגיגה בסנוקר.. קלאסה מצויירת אהובה: מזה קלאסה? דברי עברית.. דמות אנימה שאני מעריצ\ה: חח ממתי אנשים מעריצים דמויות מצוירות? שאלות של כן\לא. חבר\ה?: כן.. בינתיים.. מאוהב\ת?: לא אדם דכאוני?: לא ממש.. לפעמים.. אדם עם נטיות מוזרות?: XDD מאוד.. אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?: די הרבה פעמים "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: מממ יריבות נחשב? שמח\ה בחלקך?: בלי עין הרע. חלי חלי חלי (כמו טפו טפו טפו לישראלים שמביניכם) עובד\ת?: כן לומד\ת?: לפעמים יצירתי\ת?: מאוד מעשה טוב לאחרונה?: לא יפה לשאול שאלות כאלה.. אני אוהב לתרום לזולת.. חבר\ה הכי טוב\ה: חברים:יפתח, עוז, נתן(חולה עליי). בנות: לי, חני וגל. בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: כל הבנות דודות שלי.. פחד: ליצנים. חלום: לשלוט בעולם מוטו: באהבה ובמלחמה כל האמצעים כשרים. שיר אהוב: כרגע "שלווה עמוקה" שיר שנוא: שירים של פריקים. מקצוע בית ספרי אהוב: אנגלית וחנ"ג מקצוע בית ספרי שנוא: כמעט הכל תחביבים: כדורגל, כדורסל, סנוקר, מכון כושר, קלאבינג, סתם לעשות סיבובים באוטו.. לגנוב מפיצריות.. כשרון: יכול להזיז את האזניים.סתם.. ברוך ה' לא רוצה לעשות עין הרע.. תכונה בולטת: כשלא קר בחוץ..סתם.. לא מפחד .. לסיום: בא\ה למפגש?:
דעתך על משחק גמד\ענק?: לא מכיר..

Bakura

New member
../images/Emo96.gif זה יותר כמו שאלון, לא?

כי זה לא שיש ממש אפשרויות
אז, אני. שם:ענבר. ת. לידה:15.11 גיל:14 ז\נ:זכר. סתם, נו, שייכת למין החזק והיפה. אנימה אהובה: יש הרבה. לא יודעת. ז'אנר אהוב: יאוי, שונן איי, רומנס והרפתקאות. סרט קולנוע שגרם לי לבכות: אין
ממש קשה לגרום לי לבכות. מפורסם שאני מעריך\מעריץ: אורנה בנאי :}~ מעריכה מאוד. סרט ישראלי הכי טוב: הכוכבים של שלומי. כי ראיתי את זה ואני לא זוכרת הכל אבל ממש אהבתי את זה כשראיתי את זה. קלאסה מצויירת אהובה: כל סרטי דיסני. ודובוני אכפת לי, כמובן! דמות אנימה שאני מעריכה: רוק לי ^*^ הראשון שהקשבתי לעצתו החכמה. שאלות של כן\לא. חבר\ה?: לא. מאוהב\ת?: לא. אגב, אני לא מבינה למה זה רלוונטי. את "פנוייה ומחפשת"?
אדם דכאוני?: נתונה למצבי רוח לעיתים. אדם עם נטיות מוזרות?: לא, לכל אחד יש את התחביבים שלו. אם אתם מחשיבים איסוף בולים כמוזר, אז סבבה. אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?: זה לא שאלה של כן ולא, זה כבר שאלה של כמות. "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: מממ. אהה. לא, לא נראה לי. שמח\ה בחלקך?: הייתי שמחה לצייר יותר טוב. עובד\ת?: לא. לומד\ת?: כן. יצירתי\ת?: מאוד. מעשה טוב לאחרונה?: תרמתי 10 שקלים לאיזה איגוד למען אנשים? @_@; (כן, תרמתי לאנושות ואז אנשים לא יוכלו לטעון יותר שאני לא עוזרת בכלום! אור היה שם, הוא יעיד!) חבר\ה הכי טוב\ה: לא נכנסת לזה. בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: אין. יש לי אחות אחת,דודה אחת ואין לי בני דודים. פחד: חושך ודגים. חלום: לעשות מנגה ועוד משהו, אבל זה... ממ. מוטו: האקונה מטטה? @_@ אין לי מוטו. שיר אהוב: יש הרבה. שיר שנוא: כל שיר מזרחי בכייני מצוי. מקצוע בית ספרי אהוב: חלל ותעופה, מורה נהדר ומקצוע מעניין בכלל. וגם היסטוריה, למרות שהפסיקו ללמד אותנו. מקצוע בית ספרי שנוא: ספורט כי המורה זונה ושל"ח כי המורה מגעיל,אגואיסט ואגוצנטרי. תחביבים: לצייר, לכתוב, לקרוא, לעזור, מחשב, טלוויזיה, בעלי חיים
כשרון: חריזת ברכות שאמא דורשת ממני להכין לה ברכה לבר/בת מצווה/חתונה. תכונה בולטת: אף? @_@ אה, לא יודעת. צריך לשאול אדם אחר מה התכונה הבולטת אצלי, אני לא יכולה לראות מה הכי בולט אצלי. לסיום: בא\ה למפגש?: רק אם תהיו שם עדין בחמש >>" דעתך על משחק גמד\ענק?: למה לא? אבל מצד שני, לא נראה לי שזה ממש יעבוד. הנה, סיימתי :}

cRitiCaL KitTy

New member
טמ טמ טמממ*מוסיקה דרמטית*../images/Emo113.gif

שם:רוני ת. לידה:1.8.1991 גיל:14(באתי לרשום 12 Oo) ז\נ:נ.. וגאה בכך!
אנימה אהובה: אממ אין לי מושג... בליץ' אולי? או פמא... ז'אנר אהוב: הפעם ממש לא יודעת... אני אוהבת הרבה ז'נרים... סרט קולנוע שגרם לי לבכות: אני חושבת שזה מעולם לא קרה... מפורסם שאני מעריך\מעריץ:רבין איי גס... סרט ישראלי הכי טוב:לא רואה סרטים ישראליים... קלאסה מצויירת אהובה:הממ אממ אממ אני לא זוכרת את השם... דמות אנימה שאני מעריצ\ה:לאדעת...(המורה לכימיה: "הכי קל להגיד לא יודעת את לא חושבת רוני?" וזאת לא הייתה שאלה רטורית...00") שאלות של כן\לא. חבר\ה?:לא מאוהב\ת?:יאפ אדם דכאוני?:לא... אדם עם נטיות מוזרות?:בהחלט\כמובן!D: אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?:יאפ! "ברוגז" עם מישהי\מישהו?:אממ לא... שמח\ה בחלקך?:יאפ! עובד\ת?:לא... לומד\ת?:כן יצירתי\ת?:סומוואט מעשה טוב לאחרונה?:אממ הכנתי אוכל היום ? חבר\ה הכי טוב\ה:יש הרבה... אתם מכירים את שיר (inuyasha girl) בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה:אמא פחד:חרקים חלום:אין אני מניחה... מוטו: לאזוכרת שיר אהוב:לא יודעת שיר שנוא:אם הוא שנוא.. למה שאני אזכור את שמו? מקצוע בית ספרי אהוב:מתמטיקה אולי? אנגלית? מקצוע בית ספרי שנוא:היסטוריה וספורט תחביבים:יש הרבה ואני לא במצב לפרט...(הוא עבר בדיוק לפני חמש דקותOo ולקח איתו הרבה קורבנות בדך...) כשרון:אין? אה רגע! אני מוכשרת במיוחד בבלבולי שכל!D: איזה כיף! תכונה בולטת:חייכנית אובססיבית לסיום: בא\ה למפגש?:
דעתך על משחק גמד\ענק?:אחלה משחקD:

cRitiCaL KitTy

New member
אוו נזכרתי במוטו!../images/Emo113.gif

פונצ'ו!(זאת פשוט מילה כיפית:p ויש לי אחד)

ashkeloni

New member
בלע, רק כי משעמם לי...

שם: נתן/ניית'ן ת. לידה: 01.01.1988 גיל: כמעט 18
ז\נ: זכר P: אנימה אהובה: בינתיים הכי אהבתי את ברסרק P: ז'אנר אהוב: אין סרט קולנוע שגרם לי לבכות: במבי
מפורסם שאני מעריך\מעריץ: כל אחד מחברי להקה SoaD סרט ישראלי הכי טוב: לא יצא לי לראות הרבה, אז נגיד, מבצע סבתא P: קלאסה מצויירת אהובה: אין על מלך האריות! דמות אנימה שאני מעריצ\ה: הממ אלוקארד
וגם לוסי מאלפן לייד
שאלות של כן\לא. חבר\ה?:
מאוהב\ת?:
אדם דכאוני?: לא במיוחד אדם עם נטיות מוזרות?:
אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?:
"ברוגז" עם מישהי\מישהו?:
שמח\ה בחלקך?:
עובד\ת?:
לומד\ת?:
יצירתי\ת?:
מעשה טוב לאחרונה?:
חבר\ה הכי טוב\ה: חסוי בן משפחה שאני הכי קרוב/ה אליו/ה: אחותי הקטנה פחד: להישאר לבד... חלום:
מוטו: אל תחכה שאחרים יעשו בשבילך דברים, כולם זונות ואתה צריך לעשות דברים בשביל להתקדם. שיר אהוב: כרגע? חורש על atwa של SoaD שיר שנוא: אין ממש מקצוע בית ספרי אהוב: אזרחות
מקצוע בית ספרי שנוא: מתמטיקה >.< תחביבים: לשמוע שירים... כשרון: אין. תכונה בולטת: חפרן P: לסיום: בא\ה למפגש?: \ יאפ ^_^ דעתך על משחק גמד\ענק?: לא יודע, אולי אחרי תקופת הבגרויות

draqo

New member
רק כי משעמם לי...

שם:דראקו(לא זוכר אם אמרתי פה את השם שלי או לא). ת.לידה-23.9.87 גיל-18 ז אנימה אהובה-נארוטו,הלסינג ז'אנר אהוב-פנטזיה,אימה,ימי ביניים,קומדיה. סרט שגרם לי לבכות-לאזוכר ני סנילי. מפורסם שאני מעריץ-להקת גאנס אנד רוזסguns and rosesוגם להקת sonata artica. סרט ישראלי הכי טוב-לא אוהב סרטים ישראליים. קלאסה מצויירת-גמביט מאקס מן ורובי משאלתיאל קוואק. דמות אנימה שאני מעריץ-הינאטה,קאקשי,הלסינג. שאלות של כן\לא-אולי חברה-כרגע לא,אם מישי רוצה-בכיף-עד הצבא,לא רוצה כרגע חברה בצבא. מאוהב-דלוק נחשב בתור מאוהב? אדם דכאוני-חצי-כשאני נכנס לדיכאון חזק יש לי קשיי נשימה אז אני מנסה שלא להיכנס לדיכאון. אדם עם נטיות מוזרות-כן,אני חושב שאני דרקון,אני רואה אנימות. "ברוגז" עם מישו-כן-אדם שקוראים לו טיר. שמח בחלקי-יש לי חלק?איזסה? עובד-כן לומד-לא יצירתי-כותב סיפורים ושירים. מעשה טוב לאחרונה-לא זוכר. בת משפחה שאני קרוב אליה-אחותי,אבל כרגע היא בארה"ב,ובת דודה שלי-שהיא כרגע בת13...למה היא לא בגיל שלי???בעע. פחד-יש לי פוביה מאש...(בגלל שפעם נכוויתי ברגליים בדרגה ג'-שפכו לי כוהל בוער על הרגליים בשיעור מדעים...חיחי...המורה. חלום:להיות דרקון. מוטו...אין לי שיר אהוב:sonata artica-letter to dana שירשנוא:שרית חדד-אתה תותח. מקצוע בית ספרי שנוא-אני לא לומד....אבל אזרחות,תנ"כ,לשון,ספורט. מקצוע בית ספרי אהוב-ג"ג של י' ויא'...שונא את ארץ ישראל אזאני לא אוהב את של יב'. תחביבים-דיאנדי,פורום נארוטו,בלוג טיוי,מוזיקת מטאל פאוור\דום\גוטי. כשרון:יש לי כזה?מזל בקוביות נחשב?... תכונה בולטת...מוזריות. בא למפגש-לא גמד\ענק-חצי חצי(בצורת דרקון אני בגובה 15 ס"מ ובצורת אדם אני בגובה 1.77. וזהו.

draqo

New member
וואק עכשיו הבנתי שלא עניתי כמושצריך

על כמה דברים מהזה משחק גמד ענק?

ashkeloni

New member
הממ

זה שבנאדם שומע מוזיקת מטאל לא הופך אותו למטאליסט יותר מזה שבנאדם ששומע מוזיקה מזרחית לערס. (עד כמה שהרבה פעמים זה המצב
)

HELLrider

New member
מטאליסט.

זה בדרך כלל בנאדם ששומע מוזיקת מטאל. וערס זה הגדרה מאוד גדולה ביחסית למטאליסט. התבלבלת עם ההגדרה ההפוכה שלה - פריק!

draqo

New member
סונטה,האמרפול,מנוור,בליינד גארדיין,

גאנס אנד רוזס,דה גאדרינג,טריסטניה,ועוד...

קיי~ אני ../images/Emo9.gif

שם: חופית~ ת. לידה: 15.05.89 או בתאריך עברי-> י' אייר ^-^; גיל: 16 וחצי בערך P= ז\נ: נ' אנימה אהובה: וואה... המ, נארוטו, מיינה לייבה, רוזן מיידן, פרינסס טוטו ועוד @@; ז'אנר אהוב: אין ממש ז'אנר אהוב... הכל כמעט, חוץ ממכה ואקשן זול =X סרט קולנוע שגרם לי לבכות: וואי, יש המון; טיטאניק.. אה, וואי אני לא זוכרת שמות OO; מפורסם שאני מעריך\מעריץ: טום פלטון, אורלנדו בלום.. אמ.. אולי קצת את ליב טיילר
סרט ישראלי הכי טוב: אה, צ'ארלי וחצי XD וגם חגיגה בסנוקר P= קלאסה מצויירת אהובה: יאא~! כמעט כל הסרטים של דיסני
דמות אנימה שאני מעריצ\ה: שיקאמארו~ *_* וגם..וגם.. אדוארד ו..ו..יש עוד המון D= שאלות של כן\לא- חבר\ה?: לא ;-; מאוהב\ת?: לאדעת, אולי P= אדם דכאוני?: המ.. לא ממש ^-^; אדם עם נטיות מוזרות?: לא OO; אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?: אה.. כן, בערך. "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: לא. שמח\ה בחלקך?: כן, אני חושבת... עובד\ת?: בערך XD לומד\ת?: כן >>; יצירתי\ת?: אפשר לומר. מעשה טוב לאחרונה?: המ.. כן
חבר\ה הכי טוב\ה: אחותי~ חיחי.. אמ, אין לי ממש... =X בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: אחותי XD פחד: המ... למות ולהזדקן~ אה, יש לי גם פחד גבהים פחות או יותר =X אה! ואני פוחדת מכדורים ;; חלום: חיחי..
יש לי המון חלומות, בינתיים נסתפק ב- לנסוע לחו"ל... מוטו: חיה ותן לחיות?! P= שיר אהוב: המ... יש לי המון שירים אהובים, למשל Metamorphosis של הילארי דאף... שיר שנוא: אין כזה, אני חושבת P= מקצוע בית ספרי אהוב: אנגלית וספרות
מקצוע בית ספרי שנוא: מתמטיקה וספורט >< תחביבים: לכתוב, לצייר, לשיר במקלחת
, לישון *_* כשרון: אין לי כזה
חיחי... תכונה בולטת: המ... ביישנות, בעצם, כבר לא כ"כ... לאדעת, טיפשות?! XD לסיום: בא\ה למפגש?:לא ;__; דעתך על משחק גמד\ענק?: כןןן~! D=

mike 666

New member
עונה .

שם: מיכאל ( כינוי מייק ) ת. לידה: 19/09/87 גיל: תחשבו לבד ... ז\נ: זכר - כמובן !!! אנימה אהובה: יש לי כמה , לא יכול להחליט , בליץ' אחת מהם . ז'אנר אהוב: אקשן , קומדיה , מד''ב , סופר כוח . סרט קולנוע שגרם לי לבכות: אין . אה יש , מלך האריות בקולנוע הקרנת בכורה , בכיתי כמו לא יודע מה , אבל זה היה עצוב , מופאסה מת !!!! ווואאאאאממממהההה ...וכל הסרט כזה בכיתי והסתרתי את הדמעות . מפורסם שאני מעריך\מעריץ: ג'וני דפ , אדוארד נורטון ...אדוארד נורטון אבל הוא האהוב אליי . סרט ישראלי הכי טוב: אוו יש הרבה , חגיגה בסנוקר , אסקימו לימון , השוטר אזולאי , יש כמה קלאסה מצויירת אהובה: צבי הנינג'ה . דמות אנימה שאני מעריצ\ה: יש כמה , הראשון , קיליי מבליימ ! , השני זאראקי קנפאצ'י מבליץ' , וביאקויה שגם מבליץ' . שאלות של כן\לא. חבר\ה?: לא . מאוהב\ת?: לא . אדם דכאוני?:אמממ לא . אדם עם נטיות מוזרות?: כן , לצחוקים . אמרו לך פעם שאת\ה מוזר\ה?: יש מצב . "ברוגז" עם מישהי\מישהו?: כן , אחת . שמח\ה בחלקך?:ברור .זת'ומרת כן . עובד\ת?:לא ממש .ת'אמת לא . לומד\ת?: לא . לפני צבא , בראש שקט . יצירתי\ת?: כן . מעשה טוב לאחרונה?: הבאתי למישהי את הצעיף שנפל לה באוטובוס והיא אמרה לי ווואייי תודה , יאפי !!!! וואייי אני טוב !!!! חבר\ה הכי טוב\ה: יש כמה . בן משפחה שאני הכי קרוב\ה אליו\אליה: בן דוד שלי , רוני בקר , הוא גבר . פחד: אין . חלום: כמובן ש .. לעוף , שאני יעוף , לא מטוס ולא כלום , ליפן , ככה זה דאבל חלום ..חח , אבל עוד 3 שנים , אחרי הצבא ...יפן ...חיחי , אין על זה , או שיהיה גם שלום בעולם , ולא יהיו מחלות וכאלה דברים . מבאס . מוטו: לחיות טוב . זהו . שיר אהוב: STATIC-X: THE ONLY U ועוד כמה ...^_^_^ שיר שנוא: כל מה שמזרחי , יווני , תורכי , ערבי , וגם ראפ ...לא אוהב ... מקצוע בית ספרי אהוב: אמממ שיעור ספורט ? ..נראה לי כי כולם הולכים הביתה ..חחח מקצוע בית ספרי שנוא: אלגברה תחביבים: לצייר , לשמוע מוזיקה , לשחות , לראות סרטים , להכין קומיקסים משלי . כשרון: ציור , מוזיקלי . תכונה בולטת: רצינות . לסיום: אני אוהב אותכם , את כולכם ! בא\ה למפגש?: יכול להיות . דעתך על משחק גמד\ענק?: לא משו , לא מכיר ...אבל לא משו נשמע ככה .

למעלה