סקר מין הצמח

סקר מין הצמח

איזה מין הצמח הזה? זכר, נקבה, נקבות יותר מזכרים באקדמיה העברית לבוטניקה? או בקיצור - הסקר הוחלף... תוצאות הסקר הקודם: איזה מן המשפטים הבאים מתאר הכי טוב את תחושתך כלפי לימוד האנגלית בבתי הספר הממלכתיים בישראל? טוב חברים, אני מודה ומתוודה שהתאכזבתי... לרוב פשוט לא אכפת... 11 מצביעים (28.95% מהקולות) הלכו עם "חלף עם הרוח" ואמרו: Frankly my dear, I don`t give a damn 10 מצביעים (26.32%) מסכימים עם טום הנקס ב"אפולו 13": Err, Huston, We have a problem 5 (13.16%) טענו שהגדרתו של לוק סקייווקר את האינטליגנציה של משרתיו של ג'אבה The hut מתאימה גם פה: Mildly below average 4 (10.53%) מסכימים עם אד מוריס מ"סערה אדומה עולה" של טום קלנסי ואומרים: I could live with it 3 (7.90%) עצרו את כוחות ההרס הנוראיים של הUr-Quan מStarcontrol 2 בעזרת המשפט הכמעט קסום: Hold! What you are doing is wrong! Why do you do this thing to us? 2 (5.26%) הולכים עם קברניט הKuun-Lan מ"Homeworld Cataclysm" ואומרים: It may not be perfect but it`s good enough to take us out of here 1 (2.63%) הסכים עם צוות הפריגטה המסכנה מWing Commander 4 ואמר: She wrought the last for us! We`re going down 1 (2.63%) שמע את בארט מ"פיינל פנטזי 6" מתלונן ש: There is no large or small here - Only the medium sizes 1 (2.63%) ירד על Reller מ"Ship of magic" של רובין הוב כשזה נכשל בנסיון להוכיח שהוא חזק יותר מהדוב שמולו ואמר לו: That is what I call mediocre אף אחד לא הסכים עם קרוליינוס מ"The Flight of Dragons" כשזה טען: Twelve! There`s no getting better than that

Athaclena

New member
לשיפוטך

איזה מבטא יש לי? גם KOD ויעלי יכולים להגיד... פשוט אני לא ממש יודעת, אף פעם לא היה קונצנזוס על זה.

קשה להגדיר את שלך

אבל הוא קרוב לבריטי מספיק בשביל לתת את הקול

Athaclena

New member
ככה??? בלי בושה? ../images/Emo7.gif

נו טוב, שאלתי את אריה והוא הכריע לטובת האנגלית (ליתר דיוק הוא אמר שיש לי מבטא לונדוני. טוב לדעת
)

AndreaCorr ©

New member
הצבעתי

בחרתי בכך שקשה להגדיר את המבטא שלי, כי מצד אחד הוא די ישראלי, אבל מצד שני הוא לא כזה נורא..

Sweet ../images/Emo13.gif

אבל מה שכן, את הכינוי שלך (Strawberry, Blueberry, Raspberry, Frostberry או כל סוג אחר של Gashes) צריך להגיד במבטא בריטי עמוק...

p i n g o

New member
אני מוחה!!! ../images/Emo46.gif

מה עם "אוסטרלי"?!?! ואם מישהו פה יתחכם ויגיד שזה בריטי הוא מקבל
בראש!

יש אוסטרלי

הוא כלול בחבורת המבטאים שלא מופיעים ברשימה... אבל השאלה היא האם אתה באמת מדבר במבטא אוסטרלי?

p i n g o

New member
אני עדיין מוחה על שאין לו יצוג הולם

יותר מ-25 מליון איש נכללים ב"מבטאים אחרים"? בוש והיכלם!
ולא, אני לא מדבר במבטא אוסטרלי, יש לי מבטא בלתי מוגדר. אבל לפני כחודש ביליתי בחברת אוסטרלים שהגיעו לביקור בארץ... והמבטא שלהם מגניב
__________ מוגש מטעם העמותה להגנת המבטא האוסטרלי בישראל ובתפוצות

פרסומת סמויה! עירפו את ראשו!

אותך למערכת הדיווח על מציפים
וכשעשרים וחמישה מליון אוסטרלים יגלשו בפורומים של תפוז אני מבטיח לתת להם יצוג הולם

p i n g o

New member
אני לא חושב....

שאחרי ש-25 מיליון איש ינסו להכנס לתפוז הוא ישרוד את זה

edlessme

New member
האהא! i am above your petty accents

אני טרנס-מבטאי... זאת בגלל שאין לי ממש מבטא... אני מדבר באיזה מבטא שבא לי לפי המצב... וזה בגלל שאני יכול לעשות את כל המבטאים העיקרים דיי טוב (פעם אפילו צרפתי חדב שאני צרפתי בגלל זה...) אבל לרוב זה מבטא אמריקאי... האמת... כי זה המבטא הכי ברור...למרות שאני הכי אוהב לדבר מבטא בריטי...

למעלה