סקר- מיהם לדעתכם.....

BoR|S

New member
רק 4-5 שירים???

אני (לא רוצה להתלהב יותר מידי אבל אני) יודע בעל פה את כל בעטיפה של ממתק ואת כנען 2000. בריא על כולכם! BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

inbalit

New member
אני יכולה לדקלם כל שורה משינה,

אבל זה לא העינין, גם לא מי שאוהב את השבק כמוני או כמוך, יודע שירים!!! אפילו ילד בן 10 או סתם בנאדם, בוא נגיד אבא שלי.... לילה טוב inbalit

BoR|S

New member
רוצה להתחלף בהורים?

גם אני מדקלם את הכל בלי בעיה משינה (בערך את רוב שירי ההיפ הופ הישראלי) אבל שבק"ס זה באמת משהו כי כולם יודעים איזה כמה שירים ככה (אימפריה, מכופף הבננות, תתקעו בחצוצרה, יהיה פיצוץ, נופל וקם, אין כבוד) לעומת זאת ההורים שלי לא יודעים כלום מזה הם פשוט שונאים כל דבר שקשור להיפ הופ ובעיקר להיפ הופ ישראלי. בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

*בובה*

New member
אני חושבת ש...

כמו רובכם אומרים השב"ק הכניסו את ההיפ הופ לארץ וסאב פשוט החזיר את הסצינה "בביג טיים" ואז יש את כל הצ´ופרים מהצד שעכשיו נכנסים חזק לתמונה הגדולה כמו כלא 6, הרביעיה בויאקה וכו...

BoR|S

New member
סאבלימינל לא החזיר כלום!!!

הסצינה תמיד הייתה פה גם כשהיא הייתה איזה 20 אנשים!!! לדעתי סאבלימינל חוץ מזה שיש לו כישרון ענק ואני ממש לא מזלזל בו אבל, חייבים להודות, סאבלימינל היה האיש הנכון בזמן הנכון, אם לא היה אותו אז היה מישהו אחר (למה אלה לא היו השבט???????????????) בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

*בובה*

New member
אני חושבת ש...

כמו רובכם אומרים השב"ק הכניסו את ההיפ הופ לארץ וסאב פשוט החזיר את הסצינה "בביג טיים" ואז יש את כל הצ´ופרים מהצד שעכשיו נכנסים חזק לתמונה הגדולה כמו כלא 6, הרביעיה בויאקה וכו...

inbalit

New member
את האמת...

לא הייתי מתנגדת.... הם משגעים אותי ואני אותם בחזרה... ולא פלא שהם מתחילים לדקלם משפטים. עד לא מזמן אימא שלי שנאה את נימי נים היום היא יותר מתלהבת ממני, ובקשר לסאב אבא שלי אומר לי ללמוד ממנו,[אולי בגלל העדה שלו....] ככה צריך לחנך הוריםֱֱֱֱ עינבלית

B-BALL

New member
וואלה נכון

אני חשבתי דווקא שכולם יגידו: "סאבלימינל! בטח סאבלימינל! איזה שאלה?! מס´ 1 בתעשיית ההיפ הופ בארץ! אין עליו בכל המדינה!", אבל גיליתם שיקול דעת, ואהבתי את זה. גם אני חושב ששב´´ק ראויים לכבוד הזה, בגלל שהם עשו את פריצת הדרך, הם בעצם התחילו את הכל, ואני לא יודע איפה היינו נמצאים היום בלי כל מה שהם עשו. חוץ מזה (ככה בדרך אגב....) הם היו ממש טובים בחלק מהשירים שלהם (אני פשוט לא מת עליהם כל כך, חוץ מבכמה שירים יחידים). לכן אני חושב ששב´´ק ס הם ההרכב "שהכי השפיע וחיזק את מדינת ישראל (מבחינת ההיפ הופ כמובן, ואולי גם מבחינות אחרות)". PEACE B-BALL

למעלה