סקר- מיהם לדעתכם.....

inbalit

New member
סקר- מיהם לדעתכם.....

הרכבי ההיפ הופ הישראלים שהכי הישפעו ןחיזקו את מדינת ישראל לדעתכם?!?! א. שב"ק ס´ {שב"ק מיוזיק} ב. הרביעיה הפותחת {הברמוס, אם אני לא טועה} ג.סאבלימינל והצל {התאקט} ד.צ´ולו והחבר´ה {מיקרופון למקסימום, ישראלים עצבניים} ה.בויאקה {למרות שרק עכשו שומעים מהם} תגידו את הדעה שלכם, ולמה אתם חושבים כך.. דעתי היא- שבק ס בגלל שהם היתחלו את כל זה בארצנו הקטנטנה, והם הראשונים ששמעו מהם, ןהרבה לקחו דוגמע מהם, "מאז שאני עןד קטנה, השבק הירמו אותי מהריצפה, ובזכות הקצב שבא גדלתי עם נשמה..." ציטוט משיר שלי, שלא יגידו שאני לא נותהנת כראוי כבוד! עינבלית- תמיד love

BoR|S

New member
אהה לא יודע...

סביר להניח שהיו אלה השבק"ס שהכניסו לתודעה של כולנו שראפ זה אפשרי גם בעברית בעוד שבאותה תקופה סאבלימינל עוד אמר שאיך שלא יעשו את זה זה ישמע כמו פרסומת למסטיק (תקשיבו לשיר tact - hip hop soldier מתוך הדיסק ישראלים עצבניים 1:1) אבל את המהפיכה האמתית לדעתי התחילו להביא סאבלימינל והצל ויסיימו להביא בויאקה. בריא על כולכם! BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

BiG^*^DaNiEl

New member
לא שאלו אותך את מי אתה אוהב

אלא מי הכי השפיע והכניס לתודעה בארץ את ההיפ הופ ואלה ממש לא הרביעייה שבק"ס הכניסו לתודעה, סאב עשה את זה אנדרגראונד לפניהם

m.n

New member
אני אגיד לך

ללא ספק-סאבלימינל! בזכותו התחלתי לשמוע מוסיקה שחורה הוא חיבר אותי לקצב, למילים, למשמעות ולדעתי הוא מעביר את המסר הכי מדוייק ובצורה הכי נכונה הוא הצליח הכי הרבה והכי מהר לדעתי הוא המלך!!!

zeus.

New member
שבק סמייייייך אין ספק

אין ספק ששבק סמיייייייייייייך הם אלו שהתחילו את כל עיניין הראפ בישראל התחילו הכל אין מה להיתווכח אין אין אין שבק התחילו הכל והם גם הכי טובים אבל עכשיו יש את בויאקה אז צריך לחכות לדירוג הלהקת ראפ הטובה אי פעם בנתיים בויאקה בכיוון הנכון אבל יקח להם הרבה זמן להגיע למה ששבק עשו מהדיסק הראשון עד לעתיפה עד לכנען פשוט להיטים ברדיו אחד אחרי השני ממקופף הבננות עד תתקעו בחצוצרות עד לנופל וקם הקיצר יקח הרבה זמן עד שיגיעו לרמה שלהם

BoR|S

New member
אחי... כמה זמן אתה...

מקשיב להיפ הופ ישראלי? אם אתה מקשיב ככה חצי שנה/שנה אז די ברור לי שאתה אומר שסאבלימינל תרם הכי הרבה אבל מצד שני אתה צודק חלקית, סאב באמת תרם תרומה ענקית אבל אלה שהכי תרמו, הכניסו את ההיפ הופ הישראלי הם כמובן השבק"ס שהיו הראשונים שזכו לחשיפה ענקית ועם כל הכבוד לסאב הם הרבה הרבה יותר מוכרים, אולי חלק מזה בגלל שזה בגלל שהם משלבים אלמנטים לא רק של היפ הופ ולכן פונים לקהל רחב יותר בעוד שסאבלימינל פונה אך ורק לאוהבי ההיפ הופ. בריא על כולכם! BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

Dudu Breicher

New member
הראפר המשפיע ביותר הוא יאיר ניצני

בלי שום צחוק ובלי שום בדיחה. שיר ההיפ הופ הראשון מסוגו בישראל. הופיע בתוכנית "מה יש" בפעם הראשונה, בזמן האינתיפאדה, כחלק מסט מערכונים של דמות בשם "האשם תמיד". מקבץ ציטוטים: "אומר לשכנים, סלמאת כל טוף, הופ אני בדיזנגוף שיער רטוף" "האשם הוא שלנו, האשם לא לבד, הוא בטח לא הפראייר של אף אחד" וכן הלאה... פעם ראשונה שנתקלתי בהיפ הופ בארץ הקודש, היא הפעם הזאת. אם יש היפ הופ יותר קדום מזה, אני אשמח לשמוע עליו. עוד כמה ימים אני אשים את השיר הזה להורדה. מקווה שיאיר ניצני יסלח לי על הפרת זכויותיו...אבל לא נראה לי שהוא מרוויח תמלוגים גם ככה מהשיר הזה.

BoR|S

New member
אני לא חושב שהוא המשפיע ביותר...

אבל בהחלט הוא אחד ההכי טובים ששמעתי בחיים שלי (מהישראלים), ותיקון קטן: הוא אומר ככה: "אומר לבעל בית, סלמאת כול טוב, הופ אני בדיזינגו, שיער רטוב"
. נ.ב. יש לך עוד שירים שלו חוץ מ: השם הוא שלנו השם לא לבד? נ.נ.ב יש את השיר להורדה משרת קבצים ב #היפ צ´אט בדאלנט (חובה להיכנס עם מירק! בריא על כולכם! BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

TeeAnTee

New member
זה לא היה במה יש

זה היה בקלאסיקה העולם הערב מה יש זאת תוכנית ממש עתיקה עם הקקטוס הזה קישקשתא.

RunNGun

New member
מסכים איתך לגבי יאיר ניצני...

אני חושב ששמעתי את השיר הזה בתור ילד קטן (אני כולה בן 14) אבל אני יכול להגיד דבר אחד-יאיר ניצני הוא אחד האמנים הכי מצחיקים שהיו, במיוחד בתכנית הלהיט "העולם הערב" עם אברי גלעד וארז טל לפני שהם היו קולגות...

Curly

New member
אנ חושבת ש...באג|

ששב"ק ס´ הם החלוצים בעניין אבל לא כל כך התפרסמו כמו סאבלימנל שהכניס את ההיפ הופ הישראלי לתוך העם אנשים שלא מקשבים להיפ הופ מקשבים לו ולשב"ק הקשיבו רק אוהבי ההיפ הופ. אול פשוט סאב תפס את הזמן הטוב לצאת לעולם כשההיפ נכנס חזק בישראל! טל |

א.א.אפל

New member
מה????

"שבק"ס" לא כ"כ התפרסמו" אני לא מאמין ששמעתי את זה! לא רק ששבק התפרסמו, והרבה יותר מסאב, אלא שהם הצליחו והתחילו דרך אנשים שלא היה בסצינת ההיפ-הופ- שלא הייתה קיימת! לדוגמא במקומות שהם הופיעו כמו צמח ורוק עצמאות אפשר לראות שגם קהל של רוק אהב והכיר אותם. ובהמשך לזה, אני רוצה להגיד גם משהו קצת מעבר לזה ששבק"ס הם אלו שהשפיעו הכי הרבה לדעתי, אלא שתשימו לב לפיספוס של ההיפהופ בישראל. אם היינו מתייחסים לשב"ק כחלק מתרבות ההיפהופ למרות שהם לא צמחו כמו סאב לדוגמה מחישגוזים, ואולי זאת הסיבה: הם כאילו "סלבריטי" ולא חלק מהקהילה, דבר שקצת השתנה אחרי ההתפרקות שלהם. כל, או רוב גדול של מי שאהב את שב"ק הוא פוטנציאל גדול להיות גם אוהב היפ-הופ. אנחנו פיספסנו את הקהל הגדול הזה, ואם לא היינו עושים את זה- מה שקורה עכשיו וימשיך עם בויאקה היה קורה לפני שנה שנתיים.

double M

New member
אי אפילו ספק ש....

שב"ק ס´!!! אז בטח יהיו כאלו שיגידו שזה לא ראפ טהור וכל מיני שטויות כאלה אבל אני בטוח ש-90 אחוזים מהפורום היה/יש/יהיה את עטיפה של ממתק/כנען אלפיים. ההצלחה שהייתה להם עם עטיפה של ממתק היא גדולה גם יחסית למוסיקה הישראלית הכללית, שלא נדבר ביחס להיפ הופ ישראלי. אין ספק שהם החדירו לארץ את ההיפ הופ

zeus.

New member
להיתעורררררר ועכשיו שעון מצלצל ממני

אני לא מבין את האנשים פה.... תגידו לי אתם cucu in the head? מה אתם נפלתם בלידה על הריצפה או משהו חברה תתעוררו אין ספק שמי שהכניס את ההיפ הופ הראפ את כל העיניין הזה היו שבק סמיייך חבל על הזמן הם להקה פשוט מוכרת במיוחד בקרב הנוער אין בנאדם בארץ בין הגילאים 13- 35 שלא מכיר את השיר מקופף הבננות של שבק חבל על הזמן זה להיט בימים אלו ממש גם במסיבות אם תלכו למסיבה ויגיע הקטע של המוזיקה הישראלית בכל מסיבה ממוצעת בארץ יגיע הקטע של הישראלי אז שהוא יגיע תשמעו כמובן על הריצפה של מוניקה סקס תשמעו את הרכבת של משינה תשמעו את כל זה וגם תשמעו את מקופף הבננות שזה שיר היסטרי אפילו הקליפ של השיר עדין מנוגן פעם בשנה פעמיים בשנה בערוץ שתיים כאשר הם ניתקעים וצריכים לשים קליפ אני אישית ראיתי הקליפ הזה 4 פעמים בערוץ 2 חוץ מזה אל תשכחו איזה להיט נופל וקם ותתקעו בחצוצרות היה אפילו אנשים שלא אוהבים ראפ שמעו את זה מלא ואהבו פטייייירוף הקיצר תתעוררו כל האלו שלא אומרים ששבק הם המקימים והזכאים לכתר של מספר 1 אי פעם בראפ העברי ישראלי וכו

inbalit

New member
אני מסכימה איתך

אין כמו השבק ואין ויכוח, הם שינו את המיוזיק בארץ, אני עכשו הולכת למועדון רוק, ובקטע הישראלי הם נמצאים כמובן, הם חידשו את המוזיקה והראו למדינה קצב חדש שאין כמוהו, ושאף אחד לא יגיד פה שהוא לא יודע לפחות 4-5 שירים שלהם בעל פה שבק שלום love inbal

zeus.

New member
מילה טובה למי אם לא?(טופיסט) לעינבל

שמעי עינבלית או שאת מעדיפה עינבל אני רוצה לתת לך מילה טובה על מה שכתבת אז קבלי ממני מילה טובה ואפילו אני אתאמץ ואארוז לך אותו כמתנה הביתה שמעי רק חיזקת את דבריי ואמרת עוד כמה דברים כמו שכולם פה ובכלל הרבה בארץ מכירים כמה שירים בעל פה קבלי נקודות טובות אצלי בת אדם אני מצדייייייייה לך

למעלה