סקר > מידת חזה

FrooTeLa

New member
מהההההההההההההה?!

והיא לא אמרה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מתי אתה שוב בנ"צ?? אולי תבוא היום?!

בודד17

New member
חחח

היום לעעע.. אבא לא נותן לי אוטו הוא אומר שאני נוסע מהר מידי.. בעע ב"ה שבוע הבא אני אולי יקבל עוד עבודה אני יבוא..

FrooTeLa

New member
אוווווו!!! אוטו אוטו אוטו אוטו אוטו

יש לי 2 ידידים עם אוטו אחד מטומטמם ובתי איתו, אפילו בשביל לנל אותו בשביל האוטו הוא שווה...
ואחד עשה תאונה ול האוטו נדפ.. למה האותיות K ו-K המKבילה לZליל K בעבית לא עובדות לי?! Kוסומו!!!!!!!!!!!!!!!!

בודד17

New member
חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *משתעל* חחחחחחח שני מילים טיפול פסיכאטרי כונפה שילי

אתם מודעים לכך שבד"כ

המידה משתנה מגזרה לגזרה ? או שזה רק אצלי ?
כאילו, לפני כמה ימים הלכתי לקנות חזייה, והמוכרת נתנה לי 2 C 85 ו - B 85 ושתיהן היו עליי בדיוק :) היא אמרה לי שזה פשוט משתנה מגזרה לגזרה או משו כזה

אה ו...

אני בהחלט מרוצה
אבל לא היה מפריע לי טיפה יותר גדול
וכיוון שאני דו אני גם אענה על מה אני הייתי מעדיפה אצל הפרטנרית - אממ, אני אישית לא ממש אוהבת חזה קטן... אני יותר מעדיפה ככה כמו שלי ומעלה... אבל זו רק אני

icy rain drop

New member
אבל למה לעזאזל זה משנה לך המספר..??

שוב אני אומרת- הוא מציין את ההיקף של החלק שמתחת לשדיים... למה לעזאזל זה משנה ההיקף הזה.?... אני בחיים לא אבין.......

רותמיקה

New member
C80

מה מידת החזה שלך?C80 האם את מרוצה מהמידה?
אם היית יכולה לבחור - איזה חזה היית רוצה קטן או גדול?כמו שיש עכשיו.. ואממ אני בטוחה ששלי עוד יגלו לתפארת, אני רק בת 15

למעלה