סקר > מידת חזה

FrooTeLa

New member
נכוןןןןןןן???

יש חולצות מהממווווווותתת (וזה תיד קורה בהכי יפות!!!) שאת שמה, הכל טוב ויפה היא כזאת יפה והיא מונחת בול עליי אבללללל או שהיא מועכת את החזה, או שהיא מגיעה בידיוק לאמצע החזייה, וזה קצת יותר מהבטן שחשבת שיראו (
) בע!

SMG

New member
מצטרפת!../images/Emo7.gif

יש כל כך הרבה בגדים שאני אוהבת ורוצה אבל לא אפשרי בגלל מידת החזה :(

kundason2003

New member
ואם כבר מדברים על זה

לפני כמה חודשים היתה איזו כתבה באתר מוביל, אני חושב שוואלה, על זה שמכנסיים נמוכות פשוט לא בריאות לרגליים, ויכולות לגרום לנזק ארוך טווח. אני מודע לעובדה שמה שאני עושה עכשיו זה קצת חסר טקט, אבל יודע שאם תמשיכו ככה, בגיל 50 נצטרך לסחוב אתכן בכסאות גלגלים כל היום... בכל מקרה, זה יוצר לחץ על הורידים של הירכיים, וגורם לכך שאספקת הדם לרגליים לא תהיה מספקת. לא זוכר איפה זה, אבל מה שברור שלא מעניין שום מעצב עם הבחורה תהיה נכה אח"כ.

קוקימאן

New member
סקר > מידת חזה

הנה סקר נחמד! מה מידת החזה שלך? האם את מרוצה מהמידה? אם היית יכולה לבחור - איזה חזה היית רוצה קטן או גדול? ובנים: מה אתם מעדיפים? חזה קטן או גדול?

guitar lan

New member
beauty is pain ../images/Emo67.gif

זה כמו הבנים האלה שהולכים עם ג'ינס שמועך את הביצים עד הסוף... בחירה שלהם, אז להם לא יהיו ילדים.

גרררר

New member
ומה אם...

אין לי חזה גדול אבל יש לי תחת סקסי ורגליים ארוכות (שנים של אירובי,חיטוב ועיצוב בנוסף לתכונות גנטיות לא רעות בכלל)??

טינקר2ל

New member
85 B

למרות שבזמן האחרון B מתחיל להיות קטן עליי אז התחלתי ללבוש C... מרוצה מאוד!רק מה,הייתי בדיאטה ופעם החזה שלי היה יותר גדול ועכשיו הוא נהייה קטן...אבל עדיין מתה עליו! אם הייתי יכולה לבחור-הייתי נשארת עם החזה שלי!חח... אגב נכון אומרים שהיקף חזה המושלם הוא 90?אז לי יש 94!חי חי...

בודד17

New member
מממ..

עד כמה שאני מבין לא קיימת מידה כזאת E אלא אם כן המציאו מידה חדשה?!...

icy rain drop

New member
חחחחחח, בור ועם הארץ ../images/Emo159.gif

בטח ובטח שיש....... רוצה לבדוק? סתם.... אסור לי... אבל יש, רק שתדע

למעלה