סקר מחנה

חיפ

New member
סקר מחנה

בס"ד _____ האם נהנתם מאיכות האוכל במחנה? אנא לפרט לפי ארוחות : בוקר , צהריים , 4 , ערב .

אני אגיב ראשון ברשותך...

בס"ד ברוך הבא לפורום היקר שלנו. נעים לראות עוד חבר מישיבת פ"ת שנכנס לפורום שלנו... מקווה שינעם לך ולא תברח... ואגב גם לך קוראים ליאור אז אתה בכלל מוזמן לכתוב כאן... ולעניין: נהנתי מהאוכל? כן היה אוכל רגיל וטוב בבוקר אין לי שום תלונות. ארוחת צהריים נחמדה מאוד... ארוחת ערב נהדרת, נקניקיות מעולות... לא ציפיתי מבני עקיבא שיהיה אוכל כזה טוב...

mgirl

New member
טוב...

מה זאת אומרת 'איכות האוכל'? לא היה שם חדר אוכל. היה לחם, ופחיות שימורים, וממרחים, לארוחות צהריים, בוקר וערב. כשניסו להביא לנו אוכל לבישול כמו נגיד מלאווחים, זה לא הלך (ניסינו ניסינו, ובסוף זרקנו הכל)...

אוכל?

איזה אוכל היה כזה מגעיל רק השוקולד היה הכי טוב בעולם וואי איזה שוקולד טוב תוך 10 דקות נגמר אחד! בקיצור חייתי על האוכל שלי! (ממתקים)...

אלעדית

New member
זוועה.........

האוכל היה פשוט זוועה בערב שבת היה לנו רק מרק מגעיל ובשבת בבוקר- פתיתים מסריחים......(אני בכלל לא מפונקת)....שנה שכברה היה יותר נורמאלי........

אושרה1

New member
אהההם האוכל במחנה...

בס"ד היה מזה מגעיל... רק פרוסה עם שוקלד כל היום-זה כבר היה בדיחת היום... ובשבת לפי מה שהבנתי היה חמין אבל העדה שלנו לא קיבלה(תמיד מקפחים את עפולה....) וזהו.. מזל שההורים שלי ביקרו ביום שישי והביאו לי אוכל מזל אושרה

עטרה ש

New member
אושרה גם אם היה חמין בשבת

זה לא היה עוזר לעדה שלנו כי זכבה לנו ה"פלטה" בבוקר... ואם אתם קוראים ללחם, שוקולד, טונה וגבינה(-במקרים יוצאי דופן...) אוכל-אז היה אוכל גרוע!!!

beckham17

New member
כולכם צפונייייייייייייייים!!!!!!!!!

אפשר לחשוב... אתם לא יכולים שבוע בלי האוכל של אמא?! האוכל במחנה ממש מעולההההההההה!!!! בוקר - אין על ארוחות בוקר של מחנה! יש מגוון, ויש את הממרח הכייייי טעים: ממרח טונה!!!! איזה איכותי!!! וגם השוקולד פשוט ט-ע-י-ם! שוקולד שחור-לבן! מה אתם כ"כ מתלוננים??? צהריים - האוכל קצת "מתקווצ'ץ' בתיקים, אבל האוכל טעים! אין לי טענות! ערב - כשיודעים לבשל, האוכל יוצא ממש חבל"ז! יש גם כל ערב משהו אחר לאכול, ככה שהאוכל מצויין! תפסיקו להתלונןןןןןןןןןן!!! צפוניייים!

אושרה1

New member
אני לא צפונית!!!!!!!!!!!!!

בס"ד זה הפעם השניה השבוע לעזאזל!!!!!! דיר באלק אם עוד מישהו קורע לי צפונית! אוקי נכון האוכל במחנה לא כזה גרוע אבל בהשוואה לבית תסכימו איתי........ זהו האוכל לא משהו בכללל אושרה

אהמממ עכשיו אני אגיב

האוכל במחנה באמת היה סבבה, השוקולד במיוחדדדדדדדדד- רוצה שוב.... אבל אצלינו יש רק שוקולד פרה....( טוב גמזה טעיםםם מאוד) אולי חרשנו על השוקולד אבל זה רק בגלל בטעם שלו, גם שאר הדברים היו טעימים...הלחם והסלטים ( טונה, סלט טונה ותירס) זה היה דווקא אחלה. עשינו גם פלאפל שיצא מעולה, עשינו מלאווח שגם יצא אחלה, והאוכל פ'סדר. בערב שבת היה מרק לא מי יודע מה, אבל אין מה לעשות, למחרת אני לא זוכרת מה היה כי אני לא יודעת בכלל. אבל בכלליות, האוכל במחנה הוא נורמלי ל-מ-ח-נ-ה. לא ציפינו למשהו כמו בבית. ובקשר להודעה שלך אריאל, גם ההורים שלי באו לבקר
וזה לא שאני לא הייתי מסתדרת בלי מה שהם הביאו, הייתי מסתדרת, פשוט חשבתי שאם כבר באים חבר'ה מק"ש אז למה לאא? ז"א נגמר לי מלאי האוכל שהיה איתי.. וסתם העדפתי שיהיה לשבת, ראשון, שני.... ( ולא, אני לא מתנצלת) ונרי- באנה את מפחידה אותי, אל תגידי שהפלאפל לא היה טוב! אה והמלאווח, למרות שהיה עדיף לשים קצת הרבה פחות שמן. ולכולם- חבר'הההה זה מחנה, זה לא הבית.

איילת כ

New member
אני מתאפקת לי להגיד

....... זה אוכל טעים????? טונה? שוקולד??? באמת מזל שלא הייתי במחנה לא הייתי אוכלת כלום חוץ ממים ומהאויר

הלו!?

מחנה! למה נראה לך שקוראים לזה מחנה?! מה קרה אי אפשר שבוע בלי אוכל טוב?! ובמיוחד השוקולד היה מזה טעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איילת אפילו לא טעמת את השוקולד הזה! זה היה השוקולד הכי טוב בעולם!!! במיוחד עם הלחם!

איילת כ

New member
אני יודעת איך קוראים לזה

ברור שאי אפשר שבוע בלי אוכל טוב!!! מה אתה מצפה שאוכל סלעים, אבנים ולמנה אחרונה קצת חול? ושוקולד אני לא אוהבת כנ"ל טונה. ולא משנה לי איזה שוקולד זה, אני לא עושה אפליות בינהם.

התרשו לי? ../images/Emo9.gif

כעיקרון הייתי רק במחנה של כיתה ד' והארוחה היחידה שאני זוכרת משם - היא ארוחת הערב... היו פיתות, תירס ונקניקיות בשריות. הכל היה קנוי, אז לא היה על מה להתלונן! וחוץ מזה, שאז עוד לא ידעתי שאמורים להתלונן

בוא נראה...

בס"ד שוקולד - בעעעעעעעעעעע פסטרמה - בעעעעעעעעעעע ביחד - ימממממממממממממ סלט טונה - ימממממממממ צ'יפס - יממממממממממממ תה - ימממממממממממממממ קטשופ - בעעעעעעעעעעעע סליחה מכל מי שזיעזתי אותו אמוץ

למעלה