סקר מחירים

animals lover

New member
סקר מחירים

כמה עולה שיעור רכיבה בחווה שבה אתם רוכבים? ולכמה זמן השיעור?

אמממ אצלנו אם אתה משלם...

לכל שעור בנפרד זה עולה 90 ש"ח לשעור של שעה... ולשעור פרטי 105 ש"ח.. אבל אם אתה משלם כל פעם לקורס של 26 שעורים ואתה תושב רמת גן אז יש הנחה של 10% ואז כל שעור בערך עולה -8075 ש"ח לשעה..

אצלנו...

זה היה 65 ש"ח ל3/4 שעה אבל עכשיו משלמים את זה שנתי למתנ"ס חבל אילות ולא יודעת כמה זה עולה השנתי...

krin88

New member
בדני היי

עולה 75 ש"ח לשיעור שזה בערך 45 דקות עד שעה.. (עד שהמדריכים סיימו את מה שהיה להם לעשות).. אותו דבר בקשר לשיעור פרטי, 75 ש"ח רק שזה יותר קצר... בערך חצי שעה עד 45 דקות...

אצלנו החווה המדהימה...

אצלינו זה עולה 80 ש"ח לכל מצב. וזה שיעור של 45 דק' עד שעה בערך... אבל אצנו מטפלים, מאכפים והכל...

S H I L G I

New member
אצלי-קיבוץ יגור

שיעור פרטי-100 ש"ח לשעה שיעור בקבוצה- 75 ש"ח לשעה אנשים מכל איזור חוץ מקיבוצניקים שגרים ביגור יכולים לעבוד קבוע תמורת יומיים יקבלו שיעור רכיבה, קיבוצניקים יקבלו תמורת כל יום עבודה שיעור..

ORIKA

New member
מחירים |הדגש|בחוות|סדגש| עין המפרץ

אז ככה... אימון עולה 50 ש"ח ואימון אצלינו זה יומיים בשבוע כלומר גם אם רכבתי יום וגם אם רכבתי יומיים אני משלמת 50 ש"ח בשבוע זמן האימון הוא בין 20 דקות ל-3 שעות זה יכול להיות אימון ממצה של 20 דקות שהכל זורם ואין צורך ביותר מכך וזה יכול להיות אימון של 3 שעות כי פשוט לוקח לנו הרבה זמן לקלוט(בעיקר לדורון) אבל בדרך כלל האימונים נמשכים שעה

באמת משלמים אצלנו ל2 אימונים

רק 50 ש"ח??? מה זה פה?! חחחחחחחחחחחחחחח לי לוקח זמן לקלוט הא... כן בטח
לרוב זה נמשך 3 שעות כי צריך להרים את ינקו בחזרה על אלמוגי
וינקו תזהרי כי היה לי חשק לשים פה איזו תמונה....

למעלה