סקר מחזמרים

Aspen

New member
סקר מחזמרים

רציתי את דעתכם. איזה הייתה הבאפי (הדמות) ההכי טובה מבין כל המחזמרים שנעשו בארץ, כולל את ההקרנה הפעילה וכולל את המחזמר עצמו המתורגם לעברית. מכל ההופעות של המחזמר שהיו בארץ (אם אני לא טועה 4 פעמים הקרנות פעילות עם 3 באפיות שונות, ופעמיים מהלא הקרנות פעילות עם עוד באפי אחת) אז מבין הארבע באפיות את מי הכי אהבתם ולמה? ושאלה שנייה, איזה הופעה הייתה הכי טובה עם הקאסט הכי טוב בין כל ההופעות שהיו עד כה?

Kryptonite

New member
לפי דעתי../images/Emo168.gif

ההופעה האחרונה של המיוזיקל הפעיל בעולמות 2005 הייתה מצויינת, כל מה שאפשר לבקש. הקאסט היה מדוייק למדי, היא סחפה את הקהל לגמרי והסוף היה פשוט ענק. כל האולם היה על הרגליים ומחא כפיים

PopPy

New member
הבאפי הטובה ביותר הייתה לטעמי

ב"אבק כוכבים" 2004 (או שזה היה 2003?
). מאז הבאפיות היו קצת פחות מתאימות לטעמי. ההופעה הכי טובה הייתה ללא ספק בעולמות האחרון, היה נורא מצחיק והסוף היה היסטרי.

kittycatbone

New member
למרות שבעולמות זה היה היחיד

שראיתי אז אני לא כל כך יכולה לשפוט, אבל לדעתי, זאת ששיחקה את באפי שיחקה אותה פשוט מעולה
כאילו עד כמה שיש לשחק אני מתכוונת
בכל מקרה, אולי היא לא הייתה בלונדינית, אבל היא פשוט התנהגה בצורה באפית לגמרי אז ממש אהבתי אותה
והסוף כמובן פשוט גאוני ומעולהההההההה

charmer

New member
קשה לי לחוות דעה..

ראיתי רק את המחזמר של אייקון. הוא היה מצוין וממש נהניתי. בנוגע לבאפי לדעתי סה"כ הבחורה הייתה טובה, אבל לא באפית במיוחד. אבל אצלי זו די מחמאה, כי אני פשוט שופטת את הבאפיות שלי לפי מידת הגועל שהן מעוררות בי (כמו באפי המקורית כמובן). וזה משהו שהיא לא הצליחה לעשות. הממ.

עולמות

לגבי החיפאי אני משוחדת, אבל אני חשה שמכל ההקרנות הפעילות זו שבעולמות זכורה לי הכי לטוב בגלל הבאפי המצויינת שלה. ואל.

לא זוכרת איזה הכי אהבתי

קשה לי להבדיל בין כולם כבר. אבל הכי אהבתי את הבאפי מאבק כוכבים. נראה לי שזאת זאתי. נו, היחידה שהייתה בלונדינית ודמיון לבאפי האמיתית.

היתי במחזמר באייקון ובהקרנה הפעילה

בעולמות.. הבאפי של עולמות הייתה מאוד דומה לשמ"ג, לא כמו הבאפי של אייקון, אבל אהבתי את שתי הבאפיות מאוד מאוד, ואת שני מחזות הזמר. אררג אני רוצה עוד מחזמר.

k R I P s

New member
ב24 יש את המחזמר בחיפה! עוד מעט!

ויש גם את ההקרנה הפעילה בכנס באפי. לא חסר

Got XD

New member
מהמהמה?

בתור חיפאית, אני מניחה שמגיעים לי עוד פרטים (מחזמר, ב-24, בחיפה? אני כלכך שם~)~

מיוצקה

New member
הבאפי שלי...

ובכן גם אני משוחדת אבל בכל זאת.... נהנתי יותר מהבאפי של כנס עולמות הלא היא עופרה, אני חושבת שיש לה נוכחות במתית מאוד דומה לשל באפי. כמובן גם באפי המחזמר העיברי הייתה טובה.

Bananaking

New member
.....

יצא לי לראות רק בעולמות האחרון ובאייקון האחרון, בעקרון שתי הבנות ששיחקו את באפי היו ממש טובות (ובאייקון היא גם ממש שרה, ומגיע לה קרדיט על זה - היה ממש לא רע) אבל מבחינת התנועות והדמיון "בתנועה" לבאפי בעולמות (עופרה אני חושב) - עשתה את זה מדהים, ישבתי דיי רחוק אבל התנועות ואיך שהיא הזיזה את הפנים והגוף מאוד הזכיר לי את באפי, זה היה ממש טוב (very classy!). (-:

דורפל

New member
אני מלך המשוחדים

הבחירה שלי הולכת לעפרה מעולמות 2005, אבל אני רוצה להאמין שגם אם הייתי אובייקטיבי הייתי בוחר בה. את הבאפי של ההקרנה הפעילה הראשונה אני לא מכיר.

barhenhalliwell

New member
נממ..

ראתית רק את ההקרנה הפעילה של עולמות 2005 ואת המחזמר המדובב. מבינהם באפי של ההקרנה הייתה מאוד באפית ,הזכירה אותה מאוד בדרך המשחק והכל..

למעלה