סקר מוסיקה!

סקר מוסיקה! ../images/Emo79.gif

אילו סיגנונות מוסיקה אתם אוהבים ולמה? *מה זה עושה לכם שאתם שומים את המוסיקה* אז אני אתחיל ואגיד שאני אוהבת מוסיקה גוטית ורוק...

Devilish Angel

New member
אני בפירוש לא אוהבת הכל... אבל הרבה

אני שומעת פופ, בעיקר כריסטינה אגילרה. כן ואני גאה בזה ואל תעיזו אפילו להגיד שפופ זה חרא כי כל אחד והפאקינג טעם שלו במוזיקה!!! וחוץ מפופ אני שומעת רוק... ורוק קל, ורוק-פופ (כמו אבריל לאווין) למראות שבעיקרון, אם יש שיר שאני שומעת וארוהבת - אני מורידה אותו וחורשת עליו!! וחוץ מפופ ורוק ורוק קל, אני שומעת גם סאבלימינל (אהה, יצא לי חרוז!
) אבל אני לא מאלה המטורפים.. לא הלכתי לפורום שלהם.. כי אני לא מטורפת עליהם כמו שאני מטורפת על כריסטינה שלי :))))))))

icודליה

New member
וואלה?../images/Emo79.gif

גמני אוהבת פופ אבל יש ת'קטע הזה של פופ-נעורים וזה כזה קיצבי ומגנווווב ואני מתה על זה!

FunkyGirL

New member
בטוחה?

את גם אוהבת סלסולים יוונים? את אוהבת טנגו? את אוהבת מוסיקה ערבית?

jennie 00

New member
אולי טיפונה הגזמתי...

אבל באמת אני אוהבת הירבה כול סגנונות הסלסה (צ'ה צ'ה ומראנגה וטנגו ובצ'אטות...) פופ ,רוק,קצת מיזרחי,מוזיקה שחורה ,ראפ אמממ לא יודעת מה עוד יש? אממממ האוסים,לפעמים גם טראנסים, מוזיקה ברזילאית

kili

New member
אמממממ בעיקר מוזיקה ישראלית....

אבל הכי הכי הכי אני אוהבת את בן ארצי!!!
הוא כזה חמוד!!!
(ומוכשר!)

קוסמה

New member
../images/Emo13.gif אני... המפ...

אוהבת הרבה, בעיקר רוק , קצת מטאל (אבל רק קצת!!! שירים ספציפיים...)
רוק ישראלי, ג'אז, מוזיקה אירית וגם מוזיקה קלאסית,
ועוד המון סגנונות, ואין לי בעיה עם אף מוזיקה,
חוץ מאולי טראנסים של 7 דקות... זה ארוך וכואב בראש

HoNeY14

New member
אני אוהבת...../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif

אני אוהבת את השירים של המורדים את לינקין פארק{
} ועברי לידר
אני מתעבת מוסיקה מזרחית
קבלו תמונה של הדיסק החדש של לינקין פארק-Meteora

only michal

New member
אממ

כעיקרון אז אני לא אוהבת סגנון מסוים או זמר מסוים... אני אוהבת שירים... בעברית בעיקר

../images/Emo79.gif../images/Emo142.gif שאלה קשה בהחלט..

אני אוהבת לשמוע הכל.. בעצם, כמעט הכל. מוזיקה לטינית, לועזית, מוזיקה שחורה [
], רוק, פופ וכו'..
מה שאני שונאת בחיים לא אהיה מוכנה לשמוע הוא מוזיקה מזרחית [אולי פה ושם לא יותר מזה], מוזיקה יוונית, נוסטלגיה ישראלית.. ו.. זהו נדמה לי. המוזיקה הזאת מעוררת בי חלחלה.
כשאני שומעת מוזיקהההה.. מה זה עושה לי
ממ.. הגוף שלי מתחיל לרקוד באופן אוטומטי. לייק, הוא לא שואל אותי. פעולה לא רצונית של הגוף.. [כמו:דפיקות לב, נשימה..
].

LonLey GiRl

New member
../images/Emo79.gifשאלה יפה וקשה...../images/Emo79.gif

טוב בעיקרון אני כמו... מרגו אוהבת לשמוע הכל אני שומעת: פופ אבל לא בריטני (בדרך כלל גם לא כריסטינה אבל היא התחילה לשיר שירים יותר יפים בזמן האחרון)
מוזיקה לטינית (אין לי סמייל מתאים לזה) רוק בתנאי שהוא לא כבד בייחוד לא מרילין מנסון עושה לי צמרמרות רק לשמוע אותו בררררר..
ראפ בעיקר אמריקאי אבל גם סאבלימינל והצל פסדר... ואני מנגנת על הגיטרה שבאופן מסוים היא אהבת חיי

סקר נוסף.

אתם מנגנים על כלי נגינה כלשהוא? אם כן אז על איזה וכמה שנים? אני מנגנת על כינור כבר 7 שנים!!!!

LonLey GiRl

New member
כמו שרשמתי כבר קודם

אני מנגנת על גיטרה כבר שנה יודעת לנגן בקושי שני שירים אבל זה לא אשמתי ממש... כי היה לי מורה שלימד אותי ארבע חודשים והוא לא לימד טוב ועכשיו שהחלפתי מורה התחלתי לדעת לנגן!!!

קוסמה

New member
אניניניניניניניני

מנגנת על קלידים,
מתחילה בקרוב גיטרה ,
ואני מאוד רוצה ללמוד כשאני אהיה יותר מבוגרת: סקסופון
,חליל צד ונבל.

למעלה