סקר מוזר...

סקר מוזר...

מה הבאתם לארוחת צהריים לעבודה היום? סתם סקרנות...וגם רעיונות לימים אחרים.. חוץ מזה אין סקרים בזמן האחרון....
אני הבאתי סנדביצ´ים...(עלוב אה..)

Hadar p

New member
אני תמיד לוקחת לעבודה....

2 סנדביצים + מלא ירקות. אוכל בבוקר סנדביץ +מלפפון ועגבניה ובצהרים מכינה סלט ענק ואוכלת עם הסנדביץ השני. לפעמים מוסיפה טונה וביצה קשה בנוסף אני לוקחת 3 פירות ואוכלת במשך היום. ואם מתחשק לי משהו במשך היום אז אני קונה שקית במבה קטנה או בייגלה קטן או סורבה ליצ´י או פסיפלורה.ובימים קרירים אלו שותה מרק נמס בכוס לייט. וזה מחזיק אותי עד 17:30 - 18:00 ואז אוכלת ארוחה חמה בבית!

Hadar p

New member
רגע עוד משהו! יש לכם מקרר ומיקרו?

כי אצלנו הבנות מביאות אוכל מהבית ומחממות או מביאות בצל וחב´ אורז או פתיתים ומכינות במיקרו. יש גם את כל השקיות המוכנות האלו שמחממים במיקרו....

אתי@

New member
אני בד"כ קונה סלט או מרק (בחורף)

לפעמים אני מביאה משהו שבישלתי, אבל בד"כ לא כי נורא משעמם לאכול גם בבוקר וגם בערב אותו הדבר. היום באופן חריג קניתי שניצל עם פירה וסלט.

אמיקה

New member
ארוח"צ באמצע השבוע? ../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif

מודה באשמה - לא לוקחת אוכל לעבודה, מדי פעם הבוסית תופסת פיקוד ומניחה על שולחני העמוס צלחת עם תפוח מקולף ואולי גם בננה...

אמיקה

New member
לא, אני מתורגלת -

ישר מרימה רגליים
... סתאאאם... לא יודעת - ככה תמיד אני, לא אוכלת עד די מאוחר ביום. אני גם יודעת שזה לא סופר בריא. ככה אני רגילה. מה גם שארוח"צ גורמת לי להיות מנומנת, אז אני די נמנעת. יותר מזה - נראה לי מדכא לאכול במשרד... אם אני ממש רעבה אז אני עושה הפסקה והולכת להורים, אבל זה קורה פעם ב.. בד"כ מספיק לי קפה, תפוח או שניים, סיגריות ו... זהו. באה הביתה בערב, מכינה משהו ו..טוחנת

Hadar p

New member
איך אפשר? את אוכל בבוקר? עד מתי

את מחזיקה ככה מעמד????????. אפשר להתעלף!

uti

New member
תלוי...

יש לנו מקרר ומיקרו במשרד, אבל אני קצת עצלנית בבוקר אז אני מתשדלת לגוון, כלומר, לפחות פעם בשבוע אני מביאה אוכל מהבית לחמם, יוגורט/דנונה כל בוקר מביאה סטוק שיהיה במקרר בתחילת השבוע ורוב הזמן אנחנו מזמינים פה אוכל, רק שזה יוצא יקר... אני כבר שבוע מנסה לשכנע את עצמי לבשל קצת יותר כדי שישאר לי להביא לעבודה...רק שלא ממש בישלתי השבוע... *עשיתי את העוגת קינמון של אתי אם זה נחשב...

switch

New member
אני תמיד מביאה לי אוכל

בקופסא ומחממת במיקרו שיש לנו כאן. יש לנו חדר אוכל אבל אנחנו לא מתקרבים אליו. היום הבאתי אורז שהכנתי לי אתמול שהוא עם מלא ירקות ודברים טובים, כמו שאני אוהבת, וחתיכה מפשטידת בשר שעשיתי ביום שבת + חמוצים שהביא חבר מהעבודה. בדרך כלל מביאה: מנת פחממות - אורז, פסטה, תפוחי אדמה מנת בשר - קציצת טבעול או שאריות מהסוף שבוע (עוף או צלי למשל...) ירק - מלפפון או עגבניה או חמוצים 2 פירות. ובערב אוכלים משהו קליל - סלט, ירקות וגבינות או מרק חם ולחם.

אצלי . . .

עד לא מזמן היה לנו חדר אוכל אז אכלתי שם. ובחודש האחרון פשוט התארגנו כמה כל אחד מביא קצת ירקות, הבאנו לחם וטוסטר ומכינים סלט וטוסט או סנדביץ מהבית. היום הביאו לנו מיקרו אז נוכל להביא אוכל ולחמם. בעיקרון יש לנו מקררון קטן ולא ממש מספיק אז מביאים כל יום לאותו יום מקסימים גם למחרת. ולבוקר אני מביאה לא תמיד אבל לפעמיים יוגורט דנונה. אורלי

אוסנת123

New member
אצלנו

יש הסדרים עם כל מיני מקומות מהאזור שמביאים לנו אוכל לפי הזמנה (סוהו, זולה, פיצה מטר, פורמג´ו ועוד כמה...) אז מגוונים. בעתיד הקרוב אמור להיות לנו פה חדר אוכל בבניין.

מביאה מהבית

אני מביאה לי מהבית אוכל, יש פה מיקרו וטוסטר ומקרר. זה יותר נוח לי והכי חשוב זה יותר חסכוני, פעם הייתי קונה כל פעם אבל זה הוצאה ענקית

גלי ב

New member
אני גרה קרוב לעבודה ../images/Emo13.gif

אז בהפסקת הצהריים אני עושה גיחה הביתה, ואוכלת שם.
והכי כייף זה שלפעמים בעלי בבית..
רק ש...עוד חודש כניראה נעבור מקום ואז אצטרך לחשוב מה לעשות...

che55

New member
בגלל שאין לי משרד ואני כל הזמן בדרכ

בדרכים, אז אני לוקחת איתי 2 סנדוויצ´ים, חטיף שוגי , 2 פירות, והרבה הרבה מים ומסטיקים. ככה עד 16:00 מהשעות הקטנות של הבוקר. לפני שאני יוצאת בבוקר אני שותה כוס תה או נס קפה.

אביבית1

New member
לא לוקחת כלום

יש לנו חדר אוכל שמזמן לא ראיתי איך הוא נראה, בבוקר מחלקים לנו כל מיני מאפים, ובצהריים סנדוויצ´ים, ולפעמים אנחנו מזמינים מבחוץ. היום הזמנו שווארמה משמש בר"ג.

למעלה