סקר מוזר

leahle

New member
למה אני אלרגית?

למה אני אלרגית? למה אני אלרגית? למה אני אלרגית? למה אני אלרגית? למה אני אלרגית? רגע.... תנו לי להזכר..... למה אני אלרגית?!?!?! למה??!! אוףףףףףףף, נראה לי לכלום.....
חחחחחח, בעצם - אמא שלי טוענת שאני אלרגית לטיפשים, נו, יש בזה משהו...:)) ב"ה אני לא אלרגית לכלוםםםםםםם, איזה כיף!

AeroSlash

New member
אמממ....

יש לי אלרגיה נורא חזקה לערסים ולפרחות, לכמה מטומטמות בכיתה שלי... אבל אני מסתדרת בלי לקחת תרופות.. ככה אין לי אלרגיה שלומדבר...

leahle

New member
יאאאאאא, אני לא מאמינההההה!

כתבתי תגובה, ותוך כדי - אני חושבת לעצמי, רגע.... את ויקה (הבנתי שזה השם שלך, נכון?) "שחורדינית בלונדינית" לא ראיתי פה לאחרונה, משהו חסר... ובדיוק חשבתי לשלוח לך מסר לראות מה קורה ומה נשמע, ואז מה אני רואה? שהנה, בדיוק כתבת את ההודעה האחרונה להרגע בפורום!!! מה קורה?? מה נשמע?? מה נסגר עם הצבא?

אכן זה השם שלי..

ומה נסגר עם הצבא.. יום ראשון... עוד פחות מ- 48 שעות.. אמא'לה..\ זה בערך הכל.. עכשיו אני מתחילה להתחרט שלא עשיתי שירות לאומי כמו שהתכוונתי..(מאוחר מדי..) גרררר... למה לכל הרוחות החלטתי להתגייס למרות שיכלתי לא לעשות את זה?? גררר.. טוב לא משנה... סתם הזיות של ילדה מטורפת..
מחזיקה לעצמי אצבעות
ו-
מקווה לטוב

leahle

New member
מחזיקים לך גם! ../images/Emo24.gif

רק אל תשכחי אותנו, ותבואי לבקר כשאת בחופשות. ה
פתוח, את יודעת... :) והמון, אבל המון המוני הצלחותתתתתתתתתת!
בסופו של דבר, הכל לטובה.... אני מקווה שיהיה טוב ואפילו תצליחי להנות שם!!

גם אני!

אני לא יכולה לענוד שרשראות, צמידים עגילים וכו' חוץ מזהב... וזה מעצבן מאוווד! אבל אני בכל זאת שמה אותם

אני../images/Emo35.gif

אני אלרגית לחתולים ולאביב
וזהו נראה לי אה.. יש לי חברה שאלרגית לעצמה

Janem

New member
כמובן שלשזיפים בכמויות מטורפות...

אחרי 2 קילו מזה אני יכול למות...

יש לי אלרגיה

למוזיקה מזרחית ולמטאל ורוק נורא כבד(סליחה משאוהב מוזיקה כזאת)...

wildgirl1

New member
אלרגיות שלי:

אני אלרגית לתפוזים אבל רק אם אני אוכלת תקופה ממושכת תותים לא עושים לי טוב גם ומאבק אני קצת נחנקת....... זהו ניראה לי

למעלה