סקר מוזר

סקר מוזר ../images/Emo6.gif

מה הן האלרגיות הכי הכי הכי מוזרות שלכם? שלי לדשא וחמסין
אוי, איזו חננה אני

s h u r i k

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ערסים ופאקצות.... אבל הכי מוזר אצלי זה אלרגייה לשוקולד מבלגייה!!

moon and sun

New member
../images/Emo6.gif

גם אני אלרגית לדשא. והכי מוזר זה שאני אלרגית לחומוס וסומסום

s h u r i k

New member
יש לי אלרגייה אחת שאני מאוד אוהב

אנוטה שלי- כל פעם שאני מדבר איתה אני מיתמלא באושר ויש לי חיוך על הפנים

s h u r i k

New member
אני לא מסוגל לישכוח אותם ../images/Emo7.gif

יש לי טרואמה, זה פשוט סיוט!!!!... אני בכל מקום רואה ורוד ועיגולים לבנים על רקע תכלת!!! והטיפשות שלהם לעט לעט עוברת אליי- שימו לב... אני נוסע באוטובוס לחוף הסטודנטים מלא פאקצות וערסים, פיתאום אני שמוע פאקצה אחת צועקת.... "הנה הכנסת, הנה הכנסת".... סתומה, עד כמה אפשר להיות מטומטם תסבירו לי?!?!?!- אנחנו בחיפה לעזאזל, מה כנסת עכשיו?!?!?!?! הטימטום שלהם פשוט הורג אותי!!!

../images/Emo6.gif

חחח וואי אני שפוכה פה
אוי, חכה עד שתפגוש ת'פאקצות המפגרות מהבצפר שלי.. חח ראבאק, 1+1 זה 3 אצלהן

s h u r i k

New member
יש לי מספיק פאקצות בכיתה

המורה אמרה משהו על זה שהטכנולוגייה עכשיו היא מודרנית ואפשר לבנות עכשיו בניינים עם הרבה קומות.... פאקצה אחת שואלת את המורה: "לגובה??"
לא............ את יודעת לרוחב!!!!! המורה איך כותבים "קומוניזם" עם "ט".......???
זה רק אני או שאני פשוט לא רואה את ה"ט" במילה הזאת!!! פאקצה: מה זה סעד??? אני: מה את לא יודעת מה זה "סעד"?!?!? פאקצה: תירד ממני זה כמו שתגיד לי סיני... אני: את לא יודעת מה זה סיני
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פאקצה: תעזוב אותי עכשיו בילבת אותי!! מורה: אם למישהו מצלצל הטלפון בכיתה, אני דוחף לו את הפאלפון ומצלצל!! פאקצה: וואי..... עשיתי את זה פעם עם חבר שלי!!! יש עוד הרבה מאוד דברים! הכיתה שלי מלאה בהם... לפחות אין לי ערסים בכיתה!

leahle

New member
פאקצות

זה רק אני שלא שמעתי על המילה הזאת עד שהגעתי הנה לפורום?
למרות שלא בעיה להבין על מה מדובר, לפי הסיפורים וההקשר, אבל לא שמעתי על המושג. יאאאאא.... איזה בורות אני מפגינה בלי להתבייש...

s h u r i k

New member
פאקצות= פרחות= שרמוטות = ורוד

= טימטום= מזרחית= עיגולים= תכלת

leahle

New member
קלאפטע?!

נראה לי שזה משהו אחר. או שזה הגירסה המחודשת לקלאפטע שאני מכירה:)

Janem

New member
לי נראה...

ששום דבר לא מהווה תחליף הולם לסלנג הקלאסי של פעם: פרחה, ושרמוטה. חחחחחחחחחחחחחחח

למעלה