סקר: מוזיקההה

Yozem55

New member
סקר: מוזיקההה

איזה מוזיקה אתם הכי אוהבים? הסגנון הכללי והללהקות/זמרים/יוצרים/ראפרים שאתם הכי אוהבים בסגנון.

עונה..ותענה גם אתה..

אמממ אני בטח אשכח כמה..כי אני אוהבת מלא סגנונות ומלא זמרים. כמו הרוב היום. רשימה חלקית: אביב גפן,שלמה ארצי, החיפושיות, משינה, רוני דואני, עברי לידר, Bee Gees,Bon Jovi,Alanis Morissette,alcazar,Anastacia,Diana Ross & The Supremes,Robbie williams,Sugababes, הראל סקעת, הראל מויאל, איה כורם, משפחת תאקט, קרן פלס, אדם, ויש עוד..חחח.

Yozem55

New member
אני..

אני אוהב דיי הרבה סגנונות, בעקר אלקטרוני.. אני אוהב פסיכודלי!!! : Psychedelic: GMS,Raja Ram, Infected Mushroom,Phanatic,Vibe Tribe, Hujaboy. זהו בערך מתחום הפסיכודלי גואה טראנס: Goa Trance:Astral Projection. אמבינט: Ambient: Entheogenic,Hallucinogen,Shulman,Side Liner. זה בערך האמביינט שאני שומע מוזיקה שחורה: Gangsta Rap:NWA,Ice Cube. כל שאר השחורה: 2pac 50 Cent Chingy DMX Eminem Kanye West Ludacris Young Jeezy Will Smith Twista The Game ואני בטוח ששכחתי כמה.. מוזיקה ישראלית - זבל! זבל אחד גדול.. אני לא שומע כמעט אף פעם היתה לי בעיה קטנה איפה להכניס את ה The Misted Muppet כי הם משלבים גואה דארק פסיכודלי ביחד ואין שם לסגנון הזה. זהו בערך

לילי27

New member
שלי...

קודם כל הזמרת שאני הכי מעריכה ואוהבת בארץ היא נינט, ואני לא עוד את מהילדות הקטנות שאוהבות אותה כי היא יפה וחמודה. אני חושבת שהיא מבצעת מדהימה, אישיות מיוחד, מלאה בחום ואהבה, יש לה כל פשוט שאי אפשר לתאר אותו, ובדיסק החדש תפגשו גם שיר או שניים שלה בתור יוצרת. אני שומעת אוהד חיטמן, בזמן האחרון אביב גפן, שלמה ארצי, אריק איינשטיין, עפרה חזה ז"ל,אחינועם ניני ובוח יש כאלה ששחכתי. אלאניס מוריסט, טורי איימוס, וולט דיסני:), שרה מלכלן, קייטי מלו,סלין דיון, ושירים בספרדית של כל מיני אומנים, ועוד כאלה שבח שחכתי... אני שומעת גם כל מיני שירים יפים של אומנים שונים (למשל "רק מה שאת אוהבת"- גלי עטרי, לתת- בועז שרעבי, "הכל תלוי בך חבר"- בועז שרעבי, "כמה עוד אפשר"-הראל סקעת, "שיר בעיפרון" "סיגפו"- בית הבובות.

Yozem55

New member
מעולה שענית. כנסי בבבקשה

פתחתי שרשור על "אומנות השרשור" אם יש לך כח תעברי שם לבדוק כי את משרשרת בצורה לא נכונה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=966&msgid=81751262 תודה והמשך לילה נעים

count on me

New member
התושובות שלי ..!

מוסיקה היא הדרך להביע רגשות..... יש איזה משפט יפה שאמרו באחד המפגשים...לא זוכרת עכשיו...חחח מוזיקה שאנ אוהבת : מוסיקה ישראלית..! כן , כן....זה הארץ שלנו ואני אוהבת אותה...! כמובן את מירי מסיקה, הראל מיואל, איה כורום...את רוב הזמרים הישראלים....! היפ הופ - בעיקר את הקצב! שירים רגועים...ומצד שני קופצניים.. טוב אין לי משהו ברור...כל דבר שאני מתחברת אליו..!! פתוחה לסגנונות חדשים מידי יום..!! שבוע קסום לכולם, אדר.

Yozem55

New member
אממ שאלה..

בקשר להיפ הופ. משנה לך הקול של הזמר כשאת שומעת היפ הופ? למשל כשאת שומעת שיר של פיפטי סנט באיזה מועדון. אכפת לך מהקול שלו, או שאכפת לך מהקצב?

toty17

New member
הכלללל רק לא מזרחית!!

עברי לידר,אפרת גוש,אביב גפן ועוד.. שנות ה80 וה90. אההה..אממ גם סלסה ובסגנון.

12111 מיכל

New member
אניאניאניאניאניאני

אני אוהבת את כול מיני סגננות אני שומעת רק באנגלית. וזה טיפה מכול הזמרים ולהקות שאני שומעת Lacuna coil Avril Lavigne Evanescence alicia keys ashlee simpson anastacia Black Eyed Peas Jennifer Lopez Jessica simpson britney spears shakira within temptation

pilpelmemule

New member
המון דברים..

אממ בעיקר רוק לסוגיו (קלאסי, מודרני וכו') ו-punk ..! וגם funk לעיתים רחוקות. (
) ואפילו אפילו קצת מטאל לסוגיו (בעיקר בגלל התופים... בסוגים הכבדים ובגלל השירה בסוגים כמו גות'יק אבל זה רק שירים בודדים)ושירים עצובים כאלה עם פסנתר כנף.. אני מתה על זה.. ואגב גם קלאסי ואופרה זה בסטייל אבל אני לא באמת שומעת את זה.. רק פנטום אוף די אופרה
חברה שלי שומעת מטאל ומוצרט כל היום חח היא קרועה לחלוטין. ו.. אממ אם אני שומעת שיר טוב אז סבבה זה לא חייב להיות ממה שכתבתי ברור.. טוב.. כשהייתי בwdc זאת שהתארחתי אצלה השמיעה לי להקה שלא ממש מכירים בארץ והם ממש ממש טובים אז הנה: relient k והם פאנק עם P יש עוד כמה שדי סבבה כזה כמו the used או all american rejects או panic! at the disco.. שהם פאנק עם P גם.. ואוונסנס שלא ברור מה הם. את המוזיקה של יוסלס איי די אני אוהבת.. הם יוצרים טוב.. הם מנגנים טוב.. אבל הם שרוטים בשכל. (מה שמוריד מהם טיפה את הערכתי). זהו. חוח.

עונה

אני אוהבת מאוד מוסיקה קלאסית לכל סוגיה (בעיקר יצירות של בטהובן), אופרות (עד כמה שזה נשמע מוזר), מוזיקה של מדיטציה, מוזיקת נשמה (תמיד עולה לי מזה נשמה כמו שאומלטה אומרת חח...) וגם מוזיקה רגילה. אני דואגת תמיד שיהיו לי כמה דיסקים טובים וקצביים של מוזיקה עכשווית. אבל אני שונאת מזרחית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו...שכחתי עוד משהו: אני הואבת חצי מסוגי המוזיקה שקיימים!!!!!!! לא משנה לי כל כך איזה. רק ציינתי את המיוחדים...... הדר

למעלה