סקר: מה עשיתי בחופש

pomelit

New member
סקר: מה עשיתי בחופש

אתם זוכרים את הקטע הזה של מורות ביסודי שנותנות לכתוב חיבור על מה עשיתי בקיץ האחרון? אז מה באמת עשיתם בקיץ האחרון? ישבתם מול המחשב כל היום? לא זזתם מהבריכה? חרשתם את החנויות והוצאתם ים כסף? או שנסעם להרי האלפים ועשיתם טרקים מוטרפים? יאללה - תשפכו!

../images/Emo9.gif המממ...

יולי -
עבדתי.
מחשב. והרבה.
חוסר שינה טוטאלי.
טלויזיה.
סיבובים בקניון. והרבה.
מעט טלפון
שומדבר מיוחד אחר.
אוגוסט -
ברית. [
גררררר]
לונע פארק.. [
]
פ"ת. [
אל תשאלו למה, היה כיף]
בריכהה..
הרבה חרישות על באת ים בשעות הלילה..
[מתתי על זה]
אריאל.. [
] ו.. זהו מה שנראה לי.

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif באריאלללללל ../images/Emo99.gif

היה כזה נחמד.. =] ברררררררר.. פאקינג יפה שם. *מסתכלת דרך החלון* *רואה רחוב טיפוסי בבת ים* *יורקת* דפנטלי. אריאל מדהימה. ^_^
היו כמה שטויות שהרסו לי קצת.. אבל זה היה שווה את זה..
נכון אנשימ?

icודליה

New member
אויש

את מזכירה לי את הטיול השנתי. אין מה לעשות הכל מזכיר את הזוועה והאימה המבעיתה של מה שחוויתי שם.
הכל היה פשוט מחורבן, אבל הנוף.....

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

גרררררררררר.. יאמי. =] הנוף שם כזה מושלםםםםםםם
אם ביום ואם בלילה. א'עעע..
אני עוד אעבור לגור שם יומ'חד.

טוי בוי

New member
כל החופש רכבתי על טוי בוי...

עבדתי בחווה והיתי עם חברים והיתי בספרד בים בבריכה והתנחלנו אצל כולם בערך!!!

i hate

New member
תורי!!

אני הייתי בצפון ובבאר שבע...נפגשתי עם החברות...וכל שאר הזמן ישבתי על המחשב

עשיתי כול מה שהיה לי בא...

הייתי שבועים בקורס מש"צים, הייתי במוצקין, בחיפה, בפתח תקווה, בתל אביב הרבה (טוב אני גרה ברמת גן...) בהרצליה, ברעות, רציתי להיות גם בבאר שבע ולא יצא, פגשתי אנשים חדשים ומגניבים, הייתי המווווון בים, הייתי אמורה להיות גם בניצנים אבל בסוף לא יצא, שמרתי על קשר עם כולם, הייתי בנוער לנוער וגם מחר יש אירוע של יומיים, הייתי ברוקי, הייתי במסיבות, השתכרתי פעם אחת (חייבים, לא?) וזהו נראה לי... בעיקר קמתי, התקלחתי, אכלתי, יצאתי לשש עשרה שעות, הלכתי לישון ושוב קמתי והתקלחתי ובלה בלה.... היה לי כיף, ועוד לא נגמר. אני גרופי של החופש הגדול... מיאו, הוא נגמר

רוב החופש .....

רוב החופש טיילתי עם הצופים ... הייתי במחנה קיץ, בסמינרים (כמו זה שמחר...) והייתי גם באילת, קצת בים, בבריכה לא ביקרתי אפילו פעם אחת !!!

את זה אני אוהפת..../images/Emo9.gif

הכרתי מישו שהוא כרגע מיי בוי פרנד..
ישנתי אצל חברה
חברה ישנה אצלי
ראיתי את בנות דודות שלי עם הדודה-אחרי ניתוק קשר של 6 שנים...
יצאתי עם חברות,חברים,ידידם כולם
קיצר כיף חיים
ויש לי יומולדת עוד יומיים
איימ א ביג גירל 16!!!

Snow Yte

New member
טוף... אז...../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

מה עשיתי בחופש... טוף... אני אשחזר...
הייתי בהופעה של מוניקה סקס (שהייתה מעולה
) ושל שוטי הנבואה (שאני לא אוהבת אותם... אז פחות נהנתי... אבל היה כיף בכל מקרה...)
הייתי בהופעה של משינה עם אבא...
נסעתי לסיני (עם משפחה וחברים)
הייתי אצל סבא וסבתא שבוע, וביליתי עם בנות דודות שלי...
חרשתי את החנויות... (האמת שבאמת קניתי הרבה הקיץ... וזה עוד לא נגמר... כי מחר שנקין...) אממ... מה עוד
הייתי אתמול בלונה פארק עם חברות...
הייתי בסרטים למינהם...
ים... וכמובן שחרשתי את המחשב... והטלוויזיה...
אני אוהבת את הפרצוף הזה... אה... וכמובן שהכרתי כמה אנשים מהפורום הזה.... וכמעט פגשתי את רוני (אבל בסוף לא יצא..
)

vikush1

New member
טוף...

לא חושבת שעשיתי משהו מיוחד אבל... נסעתי לכינרת ליומיים עם כל המישפוחה, חגגתי את יום ההולדת שלי במיסעדה (גם איתם) ואחר כך עם החבר'ה (היה סבבה), נסעתי לעזזריאלי, לדיזינגוף, לשינקין ולאלנבי, פעמיים נסעתי לחברים לבת ים, כמעט כל ערב יצאתי עם החבר'ה, וכל שאר הזמן הפנוי הייתי בחדר כושר או שבבית מול המחשב או הטלויזיה.

הממ.. מה עשיתי בחופש..

הלכתי לישון וקמתי מאוחר. רבצתי במיטה מול הטלויזיה כל יום כמעט. הייתי בסופרלנד. הספקתי להחליף פלאפון כי גנבו לי את הקודם בסופרלנד. הייתי בים פעם אחת. ראיתי פה ושם כמה חברות. זהו. זה כל מה שעשיתי בחופש. ואתם יודעים מה? טוב שהוא נגמר. מרוב שאני לא עושה כלום אני כבר נהיית משוגעת!!!

Fearless Cherry

New member
המממ...

בשבוע הראשון של החופש עבדתי אח"כ טסתי לחו"ל לשבועיים -פולין הונגריה וצ'כיה- משלחת צופים :)-היה מדהים! אח"כ חזרתי, היו שלושה ימי מנוחה ואז שבוע מחנה אח"כ עבדתי שבועיים נסעתי לצמח נסעתי לת"א להופעה וזהו מאז סתם מסתלבטת עם חברים :)) ואני בעצם בחופש כל השנה כי אני אקסטרנית :)

א דישה

New member
כלוווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםם

כל היום בית מול המחשב וזהו, מידי פעם חברות, שבוע טבריה עם חברות ואז שוב מחשב בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה