סקר: מה יש לך בתיק?

סקר: מה יש לך בתיק?

רבתי עם חבר שלי שיש לי יותר מידי דברים בתיק ואני רוצה להראות לו שלכל הבנות יש אותם דברים פחות או יותר בתיק (וזה הרבה) אני אתחיל: אצלי יש משקפי שמש 2 סלולאריים שפתון לובלו לשפתיים יבשות מייק אפ מסטיק מאסט תחבושות הגייניות ארנק נכון שזה לא הרבה ?

The Ocean Girl

New member
בשביל מה גם שפתון וגם לובלו?

וזה באמת לא הרבה, תגידי לו שיש לי הרבה יותר דברים ממך

tal872

New member
לי בתור גבר יש ../images/Emo3.gif

מסטיקים. כסף + כרטיסיות אוטובוס. פלאפון. מפתחות. משקפי שמש. לפעמים יומן. אבל לא תמיד. וזהו בעיקרון
.

larisa125

New member
אצלי יש

משקפי ראייה מסרק מראה שלושה סוגים שונים של שפתונים וליפגלוסים (מה לעשות, אני אוהבת לגוון
) כסף מסטיקים למינהם פודרה סלולארי אייפוד נייר טואלט ועוד כמה דברים
.

supercoconut

New member
איזה מהם?../images/Emo6.gif

ביום ממוצע. יש לי פלאפון אמפי3 סוללה לאמפי3 מפתחות כרטיסיה כסף קטן כסף גדול מסטיקים מים משקפי שמש טישו דאודורנט תחבושות פנקס הדבר הזה לניקוי ידיים בלי שטיפה סוכריות מראה טושים עטים כדורי איבופרופן. יש לי שני תאים. אחד לדברים גדולים ואחד לקטנים.

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש לי: תחבושות הגייניות- רק כשצריך מסטיק- רק באירועים מיוחדים [אם אני זוכרת לקנות\אם נשאר\עם הקופסה לא נהרסה והמסטיקים התפזרו בכל התיק] וכמה שקלים[שמגיעים לשם רק במקרה וגם לא תמיד] הפלאפון:תמיד עליי:בכיס\ביד לא משנה..אבל לא בתיק ואיפור כלשהו: בביתספר?! בשביל מה

JeykinsN

New member
לי יש רק דבר אחד מהרשימה שלך

תחבושות
ולפעמים יש לי כמה אגורות זרוקות בתחתית אבל אף פעם לא בארנק

סם ופטל

New member
לי יש בתיק..../images/Emo13.gif

משקפי שמש - כולנו זקוקים להגנה. לא?
2 סלולאריים - אני מסתפקת באחד.. שפתון
לובלו לשפתיים יבשות
מייק אפ
- אני לא משתמשת
מסטיק מאסט
תחבושות הגייניות
- חובה! ארנק-
באמת שאין לך הרבה דברים בתיק! בנוסף כמעט לכול מה שאת לוקחת לי יש בתיק גם: נוזל ניקוי כזה, כמו שיש עכשיו בכול מקום של סנו (בעיקר כי אני עובדת בגן וצריך להתנקות אחרי שאת מנגבת.. אין צורך להמשיך!), מפתחות, בושם קטנטן, קרם ידיים ומצלמה..

noam270

New member
לי יש: ../images/Emo13.gif

אם זה בתיק קטן, אז- משקפי שמש מסטיקים (אם נשארו לי
) מפתחות פלאפון כסף (לפעמים) עט ספר בית בית ספר יש בדרך כלל גם את הנוזל הזה לניקוי של הידיים וכל הספרים והמחברות....

Tom Sawyer10

New member
אצלי נמצא הכל בכיסים ../images/Emo9.gif

ובתיק שלי יש רק מחברות, חוברות וספרים, לפעמים משקפיים עם הכיסים קטנים מדיי, וגם דפים מכיתה ז' שאין לי כח להוציא

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהממ..

האמת שלדעתי יש לך הרבה דברים בתיק
לי יש- תחבושות כשצריך מסרק טיק-טק כסף בד"כ אמ.פי4 והיו ימים של ספורט שהבאתי גם קונסילר בשביל לתקן את מה שירד

dolev45

New member
מממ... ../images/Emo13.gif

בתיק - מסרק סיכות+ גומיות ליתר ביטחון תיק איפור- עיפרון שחור, ירוק, כחול.. ליפגלוס, לובלו, צלליות וכו וכו :S פלאפון ארנק דברים נשיים שלא רצוי שאני יגיד אותם כאן :| וזהו :S

tal872

New member
"דברים נשיים"?

מגבון,מטלון וכאלה? בסדר כולם יודעים שלבנות יש מחזור. זה לא שזה איזה סוד דולב.
.

JeykinsN

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יאווווו מה זה הצחקתם אותי ^__^ חחחח איזה חמודים
אוייי אני אוהבת אתכם עכשיו
חח זה היה חביב

למעלה