סקר: מה הגיל שלך?

Apikachu L

New member
סקר: מה הגיל שלך?

במסגרת הפאנל שהשתתפתי בו במעגל הביסקסואלי, דובר על זה שהקהילה יחסית מאוד אחידה בגיל שלה. הרבה בגילאי ה20, וגם נוער וגילאי 30, ומעטים/ות בגילאים אחרים. אז בשביל לנסות לראות אם יש אמת בדברים, הייתי רוצה לבדוק את התפלגות הגילאים בפורום, וגם יש סקר:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Poll.aspx?forumid=1452&pollId=26907
אז, מה הגיל שלך (בשנות כדור הארץ, בבקשה
)?
(מי שעונה על הסקר, נא לציין כאן בתשובה שלו/ה בתוכן ההודעה, או להוסיף
לכותרת התשובה.)

כמו כן, אשמח לקרא דעות על הסיבה להתפלגות הגילאים הזו, ואיך מגיעים לגילאים שונים שלא פעילים כ"כ.

Kutaly

New member
17.5 שנות מאדים

שזה יוצא 33 בשנות ארץ (היומולדת היה השבוע
)

אני לא יודע עד כמה זה תלוי בגיל אבל המבנה של האתר פה בתפוז מתאים לחתך אוכלוסיה מסויים. כנל גם הפייסבוק שלא באמת כולם שם אלא רק חתך מאוד מסויים שמסתדרים עם המדיה הזאת.
לא לכל אחד מתאים להתכתב מול המחשב כמו שלא לכל אחד מתאים לדבר עם אנשים שהוא/היא לא פוגשים פנים מול פנים.
אני למשל, ממש שונא לדבר בטלפון.

Apikachu L

New member
יו, גם אני!

טלפון זה ה
. לדעתי תפוז מתאים בעיקר לא/נשים שגדלו קצת עם הפלטפורמה הזו, ורגילים אליה, וגם כי כל האינטרנט עכשיו הוא פייסבוק. היתרון היחיד של תפוז הוא אנונימיות...בערך.

אגב, מזל טוב!!!

Apikachu L

New member
אני מעדיפה פנים מול פנים

אבל גם סקייפ סבבה. ואיתך רוב הזמן אני לא צריכה לדבר הרבה.

23

נראה לי שזה עניין של פתיחות רבה יותר ופחות עכבות בדור שלנו, לעומת צעירים מדי שעוד לא מגדירים/ות עצמם כבי כי הם/הן עוד בשלב החיפוש, וכמובן ילדים שמי יודע מה הם יגדלו להיות.

orald

New member
28.5

לדעתי מעבר לעניין הדור החדש יותר יש גם את הפחד של מי שכבר "הסתדר" ונשוי עם אישה/בעל וילדים, התנרמל, השתקע ובקיצור נהיה משעמם הטרונורמטיבי שחי חלומות של דורות קודמים, להביע את נטיותיהם כדי לא להרוס את הכבלים ההטרונורמטיביים שחישלו במו ידיהם באקט מזוכיסטי של שנאה עצמית.

ואז עוד עשר שנים גם אני אהיה כזו ומעגל האירוניה יושלם.

לא חייבים, את יודעת

אולי הדור שלנו יכול ליצור חלום חדש? [אני מבינה שזה היה בחצי צחוק, אבל אם התכוונת לגמרי בצחוק אז סליחה).

orald

New member
לא צחוק, יש עדיין תרבות שזה החלום השקרי שלה.

למה שקרי? כי זה מצויין לחלק, לא טוב ואפילו רע לאחרים.
הבעיה מתחילה כשכופים את הרצון בחלום הזה על כולם, ואז פוגעים ורודפים את מי שזה לא מעניין אותו וקוראים להם בשמות וטוענים שהם לא נורמליים.

אני לא שוללת שעוד עשר שנים פתאום זה מה שארצה, אבל אני בטוחה שאם וכאשר זה יקרה זו לא תהיה כניעה למוסכמות חיצוניות, אלא רצון שלי, "לעת זקנה", כמו שאנשים מסויימים חשים, מסתבר, להקים משפחה(בתקווה שעוד כשנתיים זה יהיה בלתי אפשרי מצידי באופן בלתי הפיך לחלוטין, ללא אימוץ), להשתרש במקום וכו'.

Still not fucking likely though.

Bell4Ever

New member
24

התשובה לדעתי מאוד פשוטה, ההתפלגות של האנשים שמשתמשים באינטרנט ובפרט בפורומים הרבה יותר גבוהה בגילאים הנקובים, נוסיף לזה את העובדה שפשוט יש בגילאים הזה יותר זמן ויותר אינטרס לאקטיביות - הופה!
באופן כללי בני נוער\20+\30+ מעורבים יותר בקהילה (זאת הכללית, לא הגאה)

terrapin

New member
20.

עניתי על הסקר.
יש ביסקסואלים בכל גיל, אבל כפי שנאמר פה, זה פשוט עניין של גילאים שפעילים יותר באינטרנט. נראה לי.

למעלה