סקר מהר: חיפוש בגוגל

reakh

New member
סקר מהר: חיפוש בגוגל

חיפוש מילים בגוגל... יש דבר כזה בכלל? (פראפרזה מתוך ארץ נהדרת, למי שלא מכיר
) תנסו להיזכר מה אתם חיפשתם ממש ממש בהתחלה כשהדברים עדיין לא היו לכם ברורים, כשלא ידעתם מה אתם בדיוק, ובעיקר כשלא ידעתם מה בדיוק לחפש. מה העזתם לחפש? ואיזה מילים (או משפטים) אתם מחפשים היום בגוגל בשביל להגיע לתכנים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים/טרנסג'נדרים? החלק הטריקי הוא שבהתחלה (ואולי גם היום) בטח ניסיתם לחפש ביטויים שלא יסגירו אתכם גם אם מישהו יראה את ההיסטוריה בדפדפן (זה לפחות מה שאני עשיתי). זוכרים מה היו המילים או המשפטים העקיפים שחיפשתם אבל פחדתם שמישהו יראה בהיסטוריה של הדפדפן - אבל קיוויתם שיביא אתכם לתכנים להט"ביים? איתי

ספר ריק

New member
חח שרשור חמוד

בהתחלה "זין", בהמשך יותר. אני זוכר שבשלב מסויים כשהתחלתי להכנס לאתרי פורנו, הם בד"כ היו מיועדים גם לסטרייטים והייתי

ספר ריק

New member
המשך שנקטע

מסתיר עם יד ימין את הנשים הערומות, תוך כדי שאני גולל את הדף מטה ומחפש את קטגורייה "גייז". כיום אין צורך בגוגל כי יש כתובות ידועות לי... אגב, הכוונה שחיפשתי בגוגל תמונות את המילה "זין".

eclipse angel

New member
חחחחח הרגת אותי

תמיד לגלוש לאתרי מותגים ולראות גברים מדגמנים... (ניסיון אישי) :)

reakh

New member
וואלה, הפתעת אותי

על זה לא חשבתי. אז איזה מילות חיפוש הקדלת בשבילם? ("קסטרו" וכאלה?)

sahar85

New member
תשובה

צמד המילים "ארון" ו"דתי"... בד"כ זה היה מספיק.

avitano

New member
האמת ש..

או שאני ממש לא זוכר או שלא חיפשתי משהו מיוחד כי אין לי שום זיכרון לגבי החיפושים הראשונים ברשת הדבר היחיד שעשיתי זה להכנס לצ'ט של נענע ב 2 בלילה ולהסתכל כל שניה אחורה לראות שאף אחד מהמשפחה לא התעורר ועומד מאחוריי חח

למעלה