סקר מהיר איזה שיר אתם שומעים עכשיו?
A AeroTom New member 22/6/04 #5 Back in the saddle של איזו להקה אחת אירו-משהו... במיני דיסק בעבודה.עושה הפסקות מדי פעם לראות מה קורה כאן...
Back in the saddle של איזו להקה אחת אירו-משהו... במיני דיסק בעבודה.עושה הפסקות מדי פעם לראות מה קורה כאן...
A Albus Dumbledore New member 23/6/04 #9 למה שנעשה את זה? יש לנו שיטות יותר ענישה יותר אכזריות ואם שמת לב כמה אנשים למלע יותר [כולל אני] לא שמעו שירים של אירו בזמן שאנו אל הסקר?
למה שנעשה את זה? יש לנו שיטות יותר ענישה יותר אכזריות ואם שמת לב כמה אנשים למלע יותר [כולל אני] לא שמעו שירים של אירו בזמן שאנו אל הסקר?
R rocket New member 23/6/04 #10 אני שומעת מוזיקה לפי תקופות ומצבי רוח. כרדע אני במצב רוח לשמוע רוקסט ^^ זה מרגיע ומאפשר ללמוד תוך כדי. בתיכון למשל למדתי רק עם בלדות של אירוסמית ברקע
אני שומעת מוזיקה לפי תקופות ומצבי רוח. כרדע אני במצב רוח לשמוע רוקסט ^^ זה מרגיע ומאפשר ללמוד תוך כדי. בתיכון למשל למדתי רק עם בלדות של אירוסמית ברקע
A AeroTom New member 23/6/04 #12 מחר אפשר לשמוע את אירו בטלויזיה... בדיגיטלי מ-23:30 יש עולמו של ווין 1+2... We're not worthy We're not worthy...
מחר אפשר לשמוע את אירו בטלויזיה... בדיגיטלי מ-23:30 יש עולמו של ווין 1+2... We're not worthy We're not worthy...