סקר מהיר

hydro pump

New member
סקר מהיר

מי היה ההתחלתי שלכם, למה, ומהן ה-מתקפות שלו? שלי: טריקו. למה: כי אני משוגעעע!..... כי יש לו את הסטאטים הכי טובים וזה מסורת אצלי לבחור את העשב. ה-מתקפות: GIGA DRAIN ן-LEAF BLADE.

haunter

New member
צ'ארמנדר.

הזכרת לי שאלה. אפשר איכשהו במשחקים כחול/אדום להשיג את כל הפוקמונים בלי להחליף? (להחליף רק איפה שחייבים לפתח, כמו גנגאר ואלקזאם) כלומר יש את כל הפוקמונים במשחק?

Unlucky Boy

New member
גם אני תמיד בוחר את הפוקימון עשב

פשוט אני אף פעם לא אבחר את הפוקימון מים כי יש המווווון פוקימוני מים ותמיד יש הרבה שהם הרבה יותר טובים מהפוקימון מים ההתחלתי. אני מעדיף לתפוס איזה מג'יקארפ ישר כשמקבלים את החכה הראשונה ולפתח אותו לגרידוס בשביל ההתחלה, אח"כ אני מחליף אותו בפוקימון אחר. עכשיו ההתלבטות היא בין אש לעשב. אני ממש לא אוהב פוקימוני עשב אבל רוב פוקימוני העשב פשוט עלובים אז אני מעדיף לקחת את הפוקימון עשב ההתחלתי שיש לו סטטוס טובים על פני הפוקימון אש כי יש במשחק עוד פוקימוני אש טובים.

Houndour

New member
איזה יופי! הרבה אנשים בוחרים עשב!

לא שגם אני בוחר את זה, אבל היה לי עצוב כשחשבתי לעצמי שעשב זה סוג מקופח... אצלי כמובן פוקימוני אש שולטים ולכן אני מתחיל עם פוקימון האש בכל משחק שאני משחק בו לראשונה. צ'רמנדר הוא האהוב עליי. סינדקוויל פחות טוב מצ'רמנדר אבל עדיין טוב. וטורצ'יק עוד יותר פחות טוב. זה לאט לאט מדרדר בזמן שפוקימוני העשב ההתחלתיים צוברים תאוצה... גם יש להם סטטס לא רעים. לאן נעלם ה- |אש| ?

Warcraft3

New member
!!!!!!Yeppi

סוף סוף קניתי היום פוקימון רובי!!!! עכשיו תהיה לי שישיית פוקימונים ניידת.... אני בחרתי בטריקו היום, כי אני רוצה להוסיף לעצמי צ'ארמנדר וגם סקווירטל. מתי אפשר להחליף ברובי פוקימונים עם הגירסאות האחרות(קריסטל,יאללו וכל אלה)? כי הם אומרים לי תמיד בקומה השנייה שהם מתכוננים...

Yurismaster

New member
thats a great question..

i have the game in my bga and me too, have ni idea about the second floor....in the forum meet, bring your gba and ww'l play...

K00lVulpX

New member
הממממ...

בכחול\אדום לקחתי כמה פעמים את שלושתם, אבל אז לא ממש הבנתי במשחק, אז לא שינה לי. בסילבר\גולד\קריסטל בהתחלה הייתי לוקח את סינדקוויל, אבל אז גיליתי שהוא ממש לא טוב, אז לקחתי את טוטודייל (משום מה אני לא מת על עשב, למרות שעכשיו יש פוקימוני עשב מה זה מגניבים ברובי\ספיר - שרומיש, סידוט ועוד). בספיר לקחתי את טורצ'יק, כי פוקימוני מים יש הרבה ואני לא מת על עשב. אבל ראסמי, אם היה בבחירה גם איזה פוקימון מתכת או אבן, הייתי לוקח אותו (אלא אם כן הוא ממש לא טוב) כי אני מת על פוקימוני אבן ומתכת, הם שולטים... במיוחד ארון הזה (Aron) הוא פשוט חיה - יש לו הגנה גבוהה לאללה, ועוד נותנים לו ללמוד איירון דיפנס, לא יודע למה... אבל הוא מגניב...

digiash

New member
ג'יודוד מפרק אותו..

ובכלל.. גולם זה פוקימון האבן הכי חזק..

hydro pump

New member
לא שכחתם משהו....?

אמרתי גם להוסיף את ה-מתקפות שלו! אגב ארון, אני שששששששששששששששששששששששששששששונא אותו! אימנתי אותו עד לרמה 20 כי ראיתי שהוא בחציו אבן, בשביל מכון החשמל, אבל אז הסתבר שהחרא הקטן לא חסין!!!!!!

אתה עילג

אבן לא עמיד בגרוש בחשמל זה עושה רגיל רק אדמה עמיד אני מת עליו............ אבל הוא קצת מכוער בהתפתחות

digiash

New member
וואלה בדיוק כמוני!

רק שאני אימנתי את הזונה לרמה 25... >< מאז אני ממש לא מחבב אותו!

R m4n1

New member
אני תמיד בוחר אש!!

בניגוד לידידנו אש שבחר קודם את בלבזור (ולא היה) ואז את סווירטל (שגם לא היה) ואז הוא הסכים להתפשר על צ'ארמנדר (נו טוב, ניקח את זה שמתפתח לפוקימון קורע תחת וגם יכול לעוף) (אבל גם זה לא היה) אז פיקאצ'ו והשאר ידוע אש דפוק אש שולט רות סוף

Houndour

New member
אנשים מה קורה איתכם??

ממתי אבן אמור להיות חסין בפני חשמל?? אתם מתבלבלים עם אדמה, ומאשימים בזה את ארון החף מפשע!

Houndour

New member
אבל הוא לא חסין מפני שהוא אבן......

אלא מפני שאוניקס הוא גם אדמה.. וגולבאט לא חסין מפני רעידות אדמה כי הוא פוקימון רעל אלא כי מעופף... איך אפשר להתעלם מהסוג השני של הפוקימון?

Yurismaster

New member
thats not true!

aron is weak against electricity becaus he is a steel pokemon too and all of the rock pokemon are immuned against electric attacks i want you to show me one pokemon that he is rock type and not immuned to electricity except golem (i know that in the cards, he has no resistence)

למעלה