סקר מהיר..

אנשים../images/Emo70.gif

מישהו אמר לכם שדרו ופייסי אוהבים כדורגל

גם אני תהיתי...חחחחח../images/Emo105.gif

ואני ג'ואי פעמיים!!! *גאה*
אני אחזור על משו...כרגע אני יכולה לכנות אתכם כ :אברהם,יצחק,חגי,זכריה,ירמיה וכו... ואתן לא רוצות את זה אז..

מרילנצח

New member
אוי אהבתי פעם אני פייסי ופעם ג'ן!!!

והנה הרשימה שלי.. ואגב נמש.. אני הבנתי מההודעה הראשונה..(התחנפות) וול קרין - אודרי!! בחורה מדליקה כזאת שלא אכפת לה מה אומרים אחרים.. עם ראש סבבי ותמיד מוכנה להיות שם כשצריך.. טל - אני הולכת עם העדר ברור שג'ואי - חרשנית קטנה ומשקיענית גדולה .. ברור שזה הולך ביחד.. לי - קשה אבל.. אני חושבת ש.. אדי!! מוכנה להקשיב כזה אובהת להתפלסף ומתחת לגישה שלה מסתתרת אמא מותק!!! בקיצור מקסימה!! והנה הפיצול שלי הולך וגדל!! כי לי היא גם גראמס!!זאת שתמיד דואגת שכולם יהיו בסדר, ותודו שכל אחד היה רוצה סבתא כזאת.. ליאת - ג'ק לא יודעת למה אבל זה מתאים לי.. מישהי שהולכת עם מה שהיא מרגישה ולא אכפת לה מה כולם יגידו.. נמשית- אמה !!! נראית לי בחורה לא שפויה מהסוג שאני ממש אוהבת.. כזאת שממש כיף להיות איתה.. קינן- דוסון!! פשוט מתחבר לי עם כל ענין הפרוייקט שלו.. שהוא נורא התעצבן עליינו שלא זזנו.. דוסוני כזה.. אריקה- ג'ן !! אחת שתמיד יודעת מתי להיות שם!! הכי מאגניבה ותמיד מוכנה לעזור לא משנה למה כמה איך ומתי.. טוב אם שכחתי מישהו /י סורי ..

ShaDoW GiRl

New member
וואייי ממש יפה! ../images/Emo54.gif

איזה כיף לקרוא את זה! אני רק אגיב קצת- קרין- ברור שאודרי, אבל.. גם פייסי מעיין שילוב כזה פייסאודרי חחח וטל- אין ספק שג'ואי.. אני אפרט מחר, או מחרתיים..

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאיך שאני מופתעת...

אני אודרי ?!?!?!?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחה, מקווה שלא התכוונתן לאודרי של העונה הנוכחית...
למרות שהיה לי פירסינג ( בטבור... ) אבל אני לא שותה אלכוהול כמוה...

LillipooT

New member
חחחח ../images/Emo60.gif

איזה שרשור יפה!! איזה חמודות אתן
אני אדי חחח איזה כיף לי! וגם גראמס! אה וגם דוסון חח
נהנתי לקרא מה שכתבתן.. ואחלה טופיק |צל"ש|

elior15

New member
רגע זה לא ברור הסקר הזה

כאילו צריך להיות העדפה כלומר אני בן אז אני חייב לענות לפי הגברים כלומר אני לא יוכל להגיד אני רוצה להיות גואי או גן או אודרי נכון?? ממתין לתשובה ועוד דבר מה לעזאזל מה פיסי מתנשק עם השותפה שלו הראו בפרומו אני באלם לא ידעתי שזה יגיע למצב שכזה!

מרילנצח

New member
אליאור אתה יכול להיות אפילו גראמס

תהיה מי שבא לך אפילו ג'ואי, אנדי, אודרי וואטאבר..

elior15

New member
חחחחחחחח..טוב שיהיה

אז אני הייתי רוצה להיות גואי כי היא באחלט הדמות הכי מיוחדת בכל הסידרה זהו זה הבחירה שלי

למעלה