סקר מהיר

roimc

New member
סקר מהיר

איזה שיער של מאריה אתם הכי רוצים שיהיה לה עכשיו? 1) תלתלים 2) חלק חום 3) חלק בלונדיני 4) בלונד גלי (ומי שבוחר בזה מוחרם לנצח מהפורום)

roimc

New member
אכן יפה אבל זה לא הגלי שהתכוונתי

אני דיברתי על הגלי שהיה לה בשנה האחרונה ולכן ההצבעה שלך לא נחשבת. שלום.

roimc

New member
הוא לא חמוד וההצבעה שלו לא נחשבת

ואני אנצל ת´במה הזו לומר לו שיפסיק לדחוף תמונות בכל הודעה - במיוחד לא כאלו שכבר ראינו מיליון פעם. תודה.

eranmc

New member
אתה חצוף ומגעיל אותי!

חחח הנה לך, מחקתי את ההודעה הקודמת, את הרועי, את המכראות. מרוצה? אתה נהנה לאמלל את המנהל המסכן והקטן?

eranmc

New member
אלימות זה לא יגמר עד שרועי לא יחנק

אני חושב כמו בעטיפה האחרונית של ריינבו הבלונד-חום זוהר מסולסל ובקליפ של ALWAYS BE MY BABY הרימיקס. ד"א תבדקו אם הברקוד של הדיסק שלכם אותו דבר כמו אצלי.

לא אהבתי את התמונה של

always be my baby השיער שלה שם נראה כמו ג´ינג´י וזה לא מתאים לה וחוץ מזה היא נראית כאילו זה פיאה בכלל. אהבתי אמנם את התמונה ביפן לא רק השיער יפה אלא גם האיפור עדין וקלאסי!!!

שעטנז

New member
OUT IN JAPAN!!!!

אשקרה כאילו תספורת של PROM. אבל לדעתי מאריה מושלמת שם!!! היא מדהימה!!!!!!!!!!!! אני אוהב כשהשיער שלה גבוה!

אני בוחר באופציה 4

בלונדיני-גלי הכי מתאים לה !זה נותן לה מראה לטיני !ואני מזמן ציינתי שהיא חייבת לתת ביטוי ממשי לצד החטיני שבה ,כדי לעורר את המכירות!יש לקחת גם הוצאת אלבום לטיני בחשבון! אופס-בחרתי אופציה 4-אופציית ההחרמה-טוב לא נורא!אני בלאו הכי מוחרם!וערן בטח ימחוק את ההודעה הזו! טוב יאללה ביי! אני אוהב אתכם,חמודים!

צד חטיני-צד לטיני

לא התכוונתי שהיא צריכה לתת ביטוי לצד החוטיני שבה ,כי היא עשתה את זה יותר מידי,כולל על העטיפה של RAINBOW שם היא מככבת עם חוטיני! בקיצור לטיני ולא חוטיני!

eranmc

New member
זה לא חוטיני שם

זה תחתונים חוטיני זה התחתון שיש קו בחריץ וגודל עם ההמשך
שיר, גל, לירוןף שרון או מישהי אחרת תראי לו. אה לירן אפשר לעלות את התמונה שלך בחוטיני?

למעלה