סקר מהיר ריינינג מן - נערות מזג האויר? או ג´רי (אקס ספייס) האליוול?
ג גאה עליז ומאושר New member 9/7/02 #3 מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif אני כנראה לא מוכשר מספיק כדי להבין...
ל לירונר New member 9/7/02 #4 מי מבצע יותר טוב../images/Emo35.gif הביצוע המקורי של נערות מזג האוויר או ג´רי האליוול המחדשת...
ג גאה עליז ומאושר New member 9/7/02 #6 אההההה... ../images/Emo13.gif אני אהבתי את הישן...... כי הוא היה יותר..... עמוק.. של האליוול היה סתם מקפץ ומעצבן! (ותודה לירונר!)
אההההה... ../images/Emo13.gif אני אהבתי את הישן...... כי הוא היה יותר..... עמוק.. של האליוול היה סתם מקפץ ומעצבן! (ותודה לירונר!)
B BlueCat New member 10/7/02 #8 לא ראיתי את הWETHER GIRLS עדיין (וברשותכם, באנגלית זה נשמע יותר טוב) אבל שמעתי שהקליפ מגוחך בטיפשותו, וגם הבנות לא נראות משהו... לכן אלך על ג´רי האנרגטית (רק שתעשה משהו עם האף הזה!) אני? שטחי ורדוד? לאאאאא....
לא ראיתי את הWETHER GIRLS עדיין (וברשותכם, באנגלית זה נשמע יותר טוב) אבל שמעתי שהקליפ מגוחך בטיפשותו, וגם הבנות לא נראות משהו... לכן אלך על ג´רי האנרגטית (רק שתעשה משהו עם האף הזה!) אני? שטחי ורדוד? לאאאאא....
M MARMELAD New member 10/7/02 #9 לא נעים לי לאמר אבל חשבתם שאני אגיד ג´רי, הא???? HELL NO בטח שנערות מזג האוויר משובבות הנפש (ועדיף ברימיקס)
לא נעים לי לאמר אבל חשבתם שאני אגיד ג´רי, הא???? HELL NO בטח שנערות מזג האוויר משובבות הנפש (ועדיף ברימיקס)
ב ביג דיל New member 10/7/02 #10 ברור שהביצוע של ג´רי האליוול הביצוע המקורי לא ממש עושה לי את זה כמו הביצוע של גברת ג´ינג´ר ספייס.
ג גריןבירד New member 10/7/02 #11 ביצוע ווקאלי- "נערות" מזג האויר כל ביצוע אחר-ג´רי הליוול (מישהו ספר כמה קוביות יש לה בבטן ?)
מ משנה תורן New member 11/7/02 #13 הממ...נראה לי שרימיקס טוב שישלב בין שתי הגרסאות, יהיה ממש במקום. מצד אחד - המקור מצויין, אבל לא מספיק מקפיץ, ומצד שני - ג´רי בהחלט מקפיצה (וזה כל הכיף...) אבל חסרה בו קצת "נשמה"... בגדול - אני בעד גירסה מקפיצה. שבוע טוב!
הממ...נראה לי שרימיקס טוב שישלב בין שתי הגרסאות, יהיה ממש במקום. מצד אחד - המקור מצויין, אבל לא מספיק מקפיץ, ומצד שני - ג´רי בהחלט מקפיצה (וזה כל הכיף...) אבל חסרה בו קצת "נשמה"... בגדול - אני בעד גירסה מקפיצה. שבוע טוב!