סקר מהיר

סקר מהיר

במשך הקרירה המוזיקלית של אמיר לאחר פירוקה של להקת היי פייב אמיר אמיר ביצע מספר דואטים עם זמרים שונים כמו:דואטים עם הזמרת מיכל אמדורסקי במסגרת המופע המשותף של שניהם,דואטים עם הזמר\יוצר צביקה פיק במסגרת הופעות משותפות של שניהם,דואט עם הזמרת אילנה אביטל לשיר "סיכוי לאהבה"דואט לשיר של הזמר ג'וני שועלי לשיר של ג'וני כשאמיר התארח בהופעה של ג'וני כאמן אורח,ולאחרונה אמיר ביצע שלושה דואטים חדשים-עם שחר סוויסה לשיר בדיסק החדש של אמיר "האור שבקצה הבמה",שיתוף פעולה מוזיקלי עם הדי ג'י עופר ניסים קאבר לשיר always,ומי שהיה נוכח בהופעת בכורה של אמיר זכה לשמוע שני דואטים נוספים-עם להקת ונדטה לשיר יום מוענן בגירסת רוק,עם הזמרת מאיה סימן-טוב לשיר של מאיה. וכעת לשאלה:עם איזה עוד זמר\זמרת הייתם רוצים שאמיר יבצע דואט לשיר נוסף
שרשרו לכאן את רעינותיכם ודעותכם

אני הייתי רוצה שאמיר יבצע דואט עם....

אייל שחרתמיד אהבתי את שילוב הקולות של שניהם כי לכל אחד מהם יש צבע קול יחודי משלו ושונה מהשני.עד לאיחוד של היי פייב הייתי שמחה לשיתוף פעולה מוזיקלי בניהם בעתיד

חחחחחח הצחקת אותי עכשיו....כאילו שזה לא ברור

שאמיר עם כל אחד מחבריי היי פייב,זה השילוב הכי פצצה שיש!!! וכל אחד פה היה רוצה את זה
חשבתי היתכוונת לאחרים,היית אומרת שזו גם אפשרות...

התכוונתי לכל זמר או זמרת

שזה כולל גם כל אחד מחברי היי פייב. ברור שדואט עם כל אחד מחברי הלהקה יהיה מדהים.אבל הכי מסקרן אותי לשמוע דואט של אמיר ושחר.

מין הסתם.שמרים שונים ויוצרים שונים...וזה.....

מה שיפה בהם כ"כ השוני המיוחד הזה,שחיבר ביניהם בצורה מושלמת בהיי פייב

זה בהחלט יהיה מסקרן...חבל ששחר לא כתב לו.....

איזה שיר לאלבום.אבל אולי לאלבום הבא של אמיר מי יודע.או אולי אמיר יכתוב לאלבום הקרוב של שחר שזה גם יהיה לא רע בכלל

TetiBETTY

New member
באמת שאלה קשה...

נינט או מירי מסיקה זה באמת יהיה מעניין.. ומבחינת הזמרים אני חושבת שדוד ד'אור יהיה מעניין, השילוב בין שני הקולות..גם מומי לוי משתבח עם הזמן.. בקיצור - נשמע מרתק

למעלה